thulin

Rouva
 • Content count

  95
 • Joined

 • Last visited

About thulin

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 02/25/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hienostihan tuo meni. Laahus oli vapaana ainoastaan kirkossa ja kuvaajalla, juhlapaikalla se oli nostettuna ylös eikä siitä travinnut sen koommin stressata koko iltana.
 2. ^ Sama täällä. Maaliskuussa tuli jopa aamulla ennen kirkkoa vettä, joten pieni jännitys säilyi sään suhteen viime hetkeen asti. Oli pilvistä ja maassa lunta ihan nimeksi. Mutta eipä sitä lunta siellä juhlapaikalla tarvittukaan, sisällä kun oltiin.
 3. Tätyy vähän viilata pilkkua... Oikeaoppisesti kirjotettuna se olisi "Kaksi karamellia..." Mutta persoonallisuushan on aina vaan plussaa.
 4. Täällä on joku malli, joita voi itse tulostaa ja liimata haluamaansa kirjaan.
 5. ^ Aika samanlaista oli meillä. Keskusteltiin papin kanssa, missä järjestyksessä mikäkin tulee ja sen pohjalta tein kirkko-ohjelman, joka näytti seuraavanlaiselta: ”Aamen” säv. Jari Jakoleff (vieraat seisovst) Johdantosanat Rukous ”Valse Lente” säv. Oskar Merikanto esittäjänä xxx Raamatun lukua Vihkipuheet ja vihkivirsi 822 Yhteinen esirukous Isä meidän- rukous (lausutaan yhteen ääneen) Herran siunaus ja lähettäminen ”Trumpettisävelmä” säv. Marko Hakanpää (vieraat seisovat) Ohjelma oli A4 paperi, joka oli taitettu puolesta välistä lehtiseksi. Kannessa luki meidän nimet, päivämäärä, vihkikirkko ja kellonaika, sisäpuolella oli vasemmalla sivulla kaason, bm:n, papin ja kanttorin nimet ja ohjelma tuli oikealle siuvlle.
 6. ^ Kouvolasta ainakin löytyy...
 7. ^ Sinooperista ja Sinellistä löytyy sama leimasin.
 8. Heips! Oltiin kerran yksissä lentäjähäissä ja siellä oli tuota ammatinvalintaa tuotu esille mm. sillai, että opastekylteissä oli jokaisessa yks lelukone ja nokka osottamassa suuntaa niinkun nuoli. Vihkimisen jälkeen hääparia ei heitelty riisillä vaan paperilennokeilla. Meilläkin oli lentäjähäät mutta se ei tosin näkyny sen enempää juhlateemassa kun että häävalssina oli lentäjän valssi. Ei muuta kun ideanystyryät jylläämään! Varmasti löytyy paljon kaikenlaista teemaan sopivaa.
 9. Me ostettiin vajaa vuosi sitten oma asunto, jota ollaan vähän rempattu ja me oltiinkin sitten lahjojen lisäksi liitetty lahjalistaan mukaan tilinumero, että halukkaat sai sitten tukea meitä remonttiavustuksella. Saatiinkin yllättävän paljon "avustusta" ja nyt onkin jo uudet keittiön kaapit paikallaan. Kunhan ilmat tästä vähän lämpenee niin päästään sitten aloittamaan terassin rakennusprojekti, johon lahjarahat oli tarkoitettu.
 10. Tämä oli meilläkin ajatuksena ja nyt voin ihan kokemuksesta sanoa, että yhtään poikkipuolista sanaa tai muutakaan en kuullut vierailta ilmaisten viinojen puuttumisesta. Itseasiassa baarissa notkumisesta tuli eräänlainen ohjelmanumero, siellä ihmiset pääsivät juttelemaan vapaammin ja "irrottautumaan" häähumusta. Älkää siis murehtiko siitä, että vieraat joutuvat hieman kaivaa kuvetta, jos haluavat suun kostuketta.
 11. Käyppäs kattomassa http://www.rental.fi/index.html jos siellä olis vaikka jotain ideoita autoista tykkäävälle sulhollesi
 12. Tässää kuvat meidän somistuksista, ei mitään yltiöpäisen ihmeellistä mutta nättiä silti.
 13. Meillä oli tällaset sydäntelineet, jotka on tilattu Now and Foreveristä Näkyy vähän kuonosti, kun on se kello siinä tiellä...
 14. Oman kullan kainalossa, niin kun aina ennenkin. Taisin nukkua melko hyvinkin jopa, vaikka edeltävä päivä olikin aika hektinen.