Jump to content
Naimisiin.info

thulin

Rouva
  • Viestit

    95
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän thulin kaikki viestit

  1. Hienostihan tuo meni. Laahus oli vapaana ainoastaan kirkossa ja kuvaajalla, juhlapaikalla se oli nostettuna ylös eikä siitä travinnut sen koommin stressata koko iltana.
  2. thulin

    Jollei talvihäissä olekaan lunta...

    ^ Sama täällä. Maaliskuussa tuli jopa aamulla ennen kirkkoa vettä, joten pieni jännitys säilyi sään suhteen viime hetkeen asti. Oli pilvistä ja maassa lunta ihan nimeksi. Mutta eipä sitä lunta siellä juhlapaikalla tarvittukaan, sisällä kun oltiin.
  3. Tätyy vähän viilata pilkkua... Oikeaoppisesti kirjotettuna se olisi "Kaksi karamellia..." Mutta persoonallisuushan on aina vaan plussaa.
  4. Täällä on joku malli, joita voi itse tulostaa ja liimata haluamaansa kirjaan.
  5. ^ Aika samanlaista oli meillä. Keskusteltiin papin kanssa, missä järjestyksessä mikäkin tulee ja sen pohjalta tein kirkko-ohjelman, joka näytti seuraavanlaiselta: ”Aamen” säv. Jari Jakoleff (vieraat seisovst) Johdantosanat Rukous ”Valse Lente” säv. Oskar Merikanto esittäjänä xxx Raamatun lukua Vihkipuheet ja vihkivirsi 822 Yhteinen esirukous Isä meidän- rukous (lausutaan yhteen ääneen) Herran siunaus ja lähettäminen ”Trumpettisävelmä” säv. Marko Hakanpää (vieraat seisovat) Ohjelma oli A4 paperi, joka oli taitettu puolesta välistä lehtiseksi. Kannessa luki meidän nimet, päivämäärä, vihkikirkko ja kellonaika, sisäpuolella oli vasemmalla sivulla kaason, bm:n, papin ja kanttorin nimet ja ohjelma tuli oikealle siuvlle.
  6. ^ Kouvolasta ainakin löytyy...
  7. ^ Sinooperista ja Sinellistä löytyy sama leimasin.
  8. Heips! Oltiin kerran yksissä lentäjähäissä ja siellä oli tuota ammatinvalintaa tuotu esille mm. sillai, että opastekylteissä oli jokaisessa yks lelukone ja nokka osottamassa suuntaa niinkun nuoli. Vihkimisen jälkeen hääparia ei heitelty riisillä vaan paperilennokeilla. Meilläkin oli lentäjähäät mutta se ei tosin näkyny sen enempää juhlateemassa kun että häävalssina oli lentäjän valssi. Ei muuta kun ideanystyryät jylläämään! Varmasti löytyy paljon kaikenlaista teemaan sopivaa.
  9. Me ostettiin vajaa vuosi sitten oma asunto, jota ollaan vähän rempattu ja me oltiinkin sitten lahjojen lisäksi liitetty lahjalistaan mukaan tilinumero, että halukkaat sai sitten tukea meitä remonttiavustuksella. Saatiinkin yllättävän paljon "avustusta" ja nyt onkin jo uudet keittiön kaapit paikallaan. Kunhan ilmat tästä vähän lämpenee niin päästään sitten aloittamaan terassin rakennusprojekti, johon lahjarahat oli tarkoitettu.
  10. Tämä oli meilläkin ajatuksena ja nyt voin ihan kokemuksesta sanoa, että yhtään poikkipuolista sanaa tai muutakaan en kuullut vierailta ilmaisten viinojen puuttumisesta. Itseasiassa baarissa notkumisesta tuli eräänlainen ohjelmanumero, siellä ihmiset pääsivät juttelemaan vapaammin ja "irrottautumaan" häähumusta. Älkää siis murehtiko siitä, että vieraat joutuvat hieman kaivaa kuvetta, jos haluavat suun kostuketta.
  11. Käyppäs kattomassa http://www.rental.fi/index.html jos siellä olis vaikka jotain ideoita autoista tykkäävälle sulhollesi
  12. thulin

    Less is more

    Tässää kuvat meidän somistuksista, ei mitään yltiöpäisen ihmeellistä mutta nättiä silti.
  13. thulin

    Pöytänumerot (kuvia)

    Meillä oli tällaset sydäntelineet, jotka on tilattu Now and Foreveristä Näkyy vähän kuonosti, kun on se kello siinä tiellä...
  14. Oman kullan kainalossa, niin kun aina ennenkin. Taisin nukkua melko hyvinkin jopa, vaikka edeltävä päivä olikin aika hektinen.
  15. thulin

    Suuteloittako kirkossa?

    Kyllä suudeltiin... Ja vieläpä oikeessa kohdassa
  16. Tässä mun kampaus kolmen viikon takaisista häistä. Tummissa hiuksissa näkyy yksityiskohdat vähän huonosti ja siellä taitaa olla riisiäkin seassa. Itse kuitenkin tykkäsin ja sopi kokonaisuuteen.
  17. Teemaväreinä oli sininen, hopea ja vaniljankeltainen ja kukkina oli valkoiset ruusut ja muratti. Tässä muutama kuva siitä, miltä juhlissa näytti.
  18. Tässä olis nyt kuva mun kaunokaisesta ihan käytössä. Puku on valmiina ostettu, Nixan mallistoa ja jakku on sitten teetetty siihen sopivaksi.
  19. Mäkin mietin ensin, mitä kaikkea sitä vois laatikkoon kerätä mutta yllttävän hyviä ideoita sain ihmisiltä, kun vähän kyselin. Yhteä osana tein semmosen "aikalisä"-koritn, jota voi sitten jossain kiistatilanteessa käyttää. Ostin myös miehen harrastukseen liittyviä lehtiä, joita saa sitten rauhassa lueskella vapaa-ajallaan. Korvatulpat ja pieni viskipullo on myös hommattu, itsetehty lahjakortti niska-hartia-hierontaan...mitäs muuta oli vielä...vapautus imuroinnista-kortti on myös. Takuuvarmoja juttuja on just jotkut miehen intresseihin liittyvät jutut (lehdet, kirjat tms.). Ja yks kaveri ehdotti semmosia Monopoly-kortteja, hieman sovellettuna tietysti, joita voi sitten tilanteen tullen käyttää (mykkäkoulu seis- kortti, pussailukortti jne.) Korttia vastaan saa sitten lunastaa sen lupaaman jutun, niinkun mullakin on noi muutamat. Ai niin, mä hommasin sinne myös semmosen pienen kirjan ku "miehen säännöt", sitäkin tulee varmasti käytettyä. Mielikuvitus siis vaan laukkaamaan!
  20. Meijän isännällä on kaikenlaista tavaraa melkeen joka lähtöön, joten ajattelin hommata jotain omaperäistä. Löysin semmoisen ison metallisen "lääkelaatikon", johon ajattelin hommata kaikkea tavaraa, semmonen survivor-boxi ensimmäiselle avioliittovuodelle. Sinne sitten kaikenlaista, mitä matkan varrella saattaa tarvita. Ai niin, ja tietysti jokainen ukkomies tarvitsee Reinot, joten nekin on jo paketissa.
  21. Mulle tulee tällaset ihan simppelit korut ja itseasiassa puvussa on saman muotosia helmikirjailuja, joten sopii hyvin siihenkin sitten.
  22. Meille tulee tällanen, vähän erilainen vieraskirja. Eli tarkotus olisi, että vieraat kirjottavat lapulle (koko noin postikortti) viestin ja tiputtavat sen sitten laatikkoon. Häiden jälkeen olisi sitten tarkoitus liimata viestilappuset niitä varten ostettuun kirjaan. Laatikon viereen tulee pino lappusia ja kyniä.
  23. Meillä on lahjalista naimakaupat.comin kautta ja hyvin on toiminut, ainakin vierailta saadun palautteen mukaan. Meillä oli kutsun liitteenä ihan semmonen A4 infopläjäys kaikesta häihin liittyvistä jutuista, ajo-ohjeet yms. ja siinä oli sitten myös lahjalistan nettiosote ja ohjeet sen käyttöön. Suosittelen kyllä kokeilemaan ko. palvelua Guinevere.
×
×
  • Create New...