Jump to content
Naimisiin.info

caprille

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kuopio

caprille's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Häistä jo pari vuotta aikaa, mutta Tiinan paikka on edelleen voimissaan! Ja Tiina huippuvedossa Häiden jälkeen ollaan käyty kahdesti Tiinan luona kuvissa, molemmilla kerroilla erittäin kauniit kuvat ja oli vaikea valita parhaat! Nykyään ei ole enää Studio Foxy vaan Studio Aliaksen kanssa yhdistyneenä. Eli Tiina Mickelssonia suosittelen lämpimästi edelleen
  2. Moikka, mulle sanottiin maistraatista että se 3 kk sääntö on "ohjeellinen" eikä lue missään laissa että tasan 3kk päästä pitäisi olla uusittuna ajokortti. Meillä ongelmana se, että haetaan yhdessä nimenmuutosta ja häistä kulunut aikaa jo kohta 3kk. Laitoimme paperit heti häiden jälkeen, oma nimeni siis vaihtui jo silloin (halusimme tehdä kaikille selväksi jo häissä, että meille tulee yhteinen sukunimi), ja nyt odotellaan uuden nimen voimaantuloa. Kyselin maistraatista, pitääkö minun uutta nimeä odotellessa hakea kertaalleen uutta ajokorttia ja sitten taas uusia.... ja maistraatin tyyppi tosiaan sanoi, että se on ohjeellinen se 3kk sääntö. Mutta kai ne kortit kannattaa uusia, ettei tule mitään ongelmatilanteita!
  3. caprille

    Kuvia kiitoskorteista

    Me teimme vähän epätavanomaisemmat kiitoskortit, samalla teemavärillä kuin kutsut ja menukortit ym, eli sellainen shamppanjanvärinen pohja, siihen viillot kulmiin ja kuva kulmista siihen pahviin. Sitten helmiäiskuultopaperi (vaalea kulta) tuli kanneksi ja pahvin taakse kiinni, kuultopaperiin printattiin runo ja kiitosteksti. Eli kortin kannessa teksti, josta kuultaa läpi se kuva. Taitoksen kohdalle tuli sitten helminauha kuten kutsukorttiinkin. Itse tykkäsin kovasti vaikka olikin melko yksinkertainen! Laitan kuvan kunhan sellaisen otan...!
  4. Itsellä on huonoja kokemuksia Väänäsen pitopalvelusta... se tulee meille nyt kuitenkin, mutta ärsyttävää kun hän haluaa koko ajan nostaa hintoja, muistaa asioita ihan väärin (kirjoittaa itselleen vihkoon käsin menut jne). Menu on meillä noussut 21e -> 25e, vaikka salaatteja on pudotettu yksi pois, eikä pitopalvelulta tule jälkiruoalle muuta kuin kahvi ja tee! Eikä mitään erityisen kalliita raaka-aineita kuten simpukoita tms. Meillä siis alkupaloina 3 salaattia (vihersalaatti, pastasalaatti ja savulohisalaatti), paahtopaistia, kylmäsavulohta ja leipää. Pääruokana lihapata, riisi, kukkakaaligratiini, kasvispata ja kiiltoporkkanat. Muutenkin palvelu on jotenkin nihkeää, hän suunnilleen valitti siitä, että on minua joutunut tapaamaan kokonaista 3 kertaa, kun ollaan menua pohdittu lopulliseen kuosiin! Ja tuo savulohisalaatti oli vielä hänen oma ideansa, alunperin suunnittelimme fetasalaattia. Leivät "unohti" kokonaan kirjoittaa ylös syksyllä palaverissa, ja keväällä halusi sen takia nostaa sitten hintaa, että leivät yhtäkkiä tulivatkin ylimääräisenä. Aluksi heidän hintaan (21e) oli tarkoitus sisältyä kukkakoristeet pitopöytään ja "vähän jotain koristelua" pöytiin ja voivat myös tehdä esim pikkuleipiä jälkiruoalle, nyt sitten viimeisessä palaverissa noista jokaisesta olisi hinta noussut vähintään 1e/hlö! Eli hyvät ihmiset, tehkää kirjallinen sopimus pitopalvelun kanssa jo aikaisessa vaiheessa! Minä tyhmä luotin siihen, että minua ei vedätetä. Toivottavasti homma sujuu hääpäivänä edes jotenkin
  5. Tässä minun kaulaan tuleva ihanuus: Helmet siis väriltään luonnonvalkoiset...! Lisäksi tulee rannekoru. Molemmat tilattu Julian koruista suosittelen, upeita koruja!
  6. Kaipaan KOMMENTTEJA! Tässä meidän lähes valmis menu: ALKURUOAT: Paahtopaisti & minttu-piparjuurikerma Graavilohi & remoulade-kastike keitetyt perunat Hedelmäinen vihannessalaatti Broileri-pastasalaatti Fetasalaatti Sydänsämpylät Revitty ruisleipä Voi/pestolevite maito/mehu/jäävesi PÄÄRUOKA: (Kermainen) härkäruukku Kasvispata Kermaperunat Kiiltoporkkanat Kukkakaaligratiini -------------- Hääkakku Perunaleivokset Pikkuleivät Suklaakonvehdit Kahvi/tee/mehu Pääruoan suhteen tarvitsisin kommentteja! Alun perin oli tarkoitus tarjoilla suklaa-häränlihapataa, mutta kokeiltuamme itse reseptiä emme tykänneet. Tuo härkäruukku olisi sopivan pehmeän makuinen, ei liian vahva makuelämys. MUTTA: onko liian 'kermaista', jos lisukkeena on kermaperunoita tai valkosipulikermaperunoita? pitäisikö lisukkeeksi laittaa myös esim jasmiiniriisiä? Vai pitäisikö noiden lisukkeiden tilalle keksiä jotain muuta, mitä ehdottaisit? Kiitos sille joka jaksaa kommentoida! muoks. Niin, tämä siis (poislukien jälkiruoka, sen tilaamme kokonaisuudessaan muualta) 24e/hlö. Jälkiruokaa varten pitopalvelu tekee kahvin ja teen. Muualta tilattu kakku ja perunaleivokset 300e, pikkuleivät teemme itse.
  7. Kannattaa käydä Suomessa kokeilemassa sitä mallia mitä tilaa ulkomailta! Itse en juuri sitä mallia kokeillut, vaan toista Rainbowin samankokoista. Sitten tilasin ja kun sain kengät niin huomasin, että ovat himpun liian pienet! Jos kengät vaihtaisi, tulisi 20e lisää kustannuksia kun itse täytyy maksaa kaikki postikulut.
  8. caprille

    wc-kori

    Hei, mistä tuota sydänpaperia saa?????? Sopisi meidän teemaan täydellisesti... Katselin tuossa, että viime lokakuussa oli myynnissä vaaleanpunaista paperia, sitäkään en huomannut kaupassa!
  9. caprille

    Kutsukorttien kustannukset

    No, askartelen 45 korttia, ja siihen materiaaleihin on toistaiseksi kulunut: leimasin ja muste 20e kuultopaperi 30e mulperipaperi 10e helminauha 10e kartongit 20 e kuoret 15 e tulostuspaperi juhlaohjeille 10e postimerkit 30e Eli tuossapa noita! Kyllä se lähemmäs 3e kipuaa per kortti, mutta sitten mukaan lukien kaikki protot mitä väkersin niin hinta nousee kyllä melkein 4 euroon! Toivottavasti vieraat osaavat arvostaa itsetehtyä korttia
  10. Siellä decorahousen sivuilla oli joitakin kuutionmallisia karkkirasioita, ja calligraphenilla kanssa!
  11. Laitan tänne kuvan omista hääkarkkirasioista... vaikka ne onkin tilattu calligraphenilta Nauhat ym. solmin itse, ajattelin että joku täällä voi saada uusia ideoita kuvasta! Muoks. Tuossa käärittynä on siis Viivi&Wagner-strippi!
  12. Kiitoksia Innostuin alun perin Kalevala Korun allianssisormuksesta, tämä oli hieman huokeampi ja käytännöllisempi versio siitä sormuksesta (saa suurennettua ja pienennettyä)..!
  13. caprille

    Kuopio

    Minä olisin myös kiinnostunut saamaan kuvia Pirttiniemestä! Se on meillä vielä vaihtoehtona, suurin osa muista on karsittu pois.. Kiinnostaisi tietää, millainen paikka on remontin jäljiltä! Sitten toinen asia: onko kukaan onnistunut varaamaan Ruokoniemen leirikeskusta ensi kesälle? Minulle sanoivat langan toisesta päästä, että ensi kesälle voi varata vasta lokakuun jälkeen, mutta kuka hullu jättää järjestelyt niin myöhälle??
×
×
  • Create New...