Jump to content
Naimisiin.info

Satsuma84

Rouva
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Satsuma84's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pienet häät täälläkin, vieraita yhteensä 16 eli kun meidät lasketaan mukaan on juhlimassa 18 henkilöä! Juuri käytiin tutustumassa tulevaan hääpaikkaan Vanajanlinnaan, ja kaikki alkaa vaikuttaa siltä, että saamme juuri meille sopivat häät kokonaisuudessaan.
  2. Mulle on varattuna Linna-Stylestä kampaus + meikki tulevia häitä varten. Sen enempää ei vielä paikasta ole kokemusta, mutta kerran kävin jo värjäyttämässä hiukseni ja väristä tuli ainakin aivan ihana. Joten sen pohjalta voi suositella... Siitä en tiedä ottavatko vielä näin älyttömän aikasin varauksia, eihän ne tekijät varmaan vielä tiedä omista lomistaa ym. Mutta ainahan voi soittaa ja kysyä. Niin ja Linna-Stylessä hääkampaukset alkaen 70 e ja meikki alkaen 49e, ellen väärin muista. Jotain sinnepäin ainakin.
  3. Meillä on kuvaajana miehen veli, joka ei ole lähelläkään ammattilaista eikä edes omaa kokemusta sen enempää kuvaamisesta kun tavallinen tallaaja. Mutta ei tulis mieleenkään tuhltata rajoja ammattikuvaajaan. Tosin meillä nyt onkin pienimuotoiset ja -budjettiset häät. Kyllä sitä hyviä kuvia saa tavallinen tallaajakin. ;D
  4. Satsuma84

    Hämeenlinna

    Ei vielä sen suurempia kokemuksia, koska meidät vihitään vasta 4.1.2008. Mutta tulevat juhlapaikalle vihkimään ja puhelimessa sopiminen oli helppoa ja palvelu hyvää. Alustavasti on siis tosi hyvät kokemukset, katsotaan kunhan vielä päästään asian kanssa pidemmälle...
  5. Meille tulee teksti, joka on repästy käyttöön ihan elävästä elämästä. Lause lähti siitä, miten äitini kommentoi meidän kihloihin menoa pari vuotta sitten... ei se sillon hauskalta kuulostanut, mutta näin jälkeenpäin naurattaa niin paljon, että se on ainoa mahdollinen lause auton ikkunaan. ;D
  6. Meillä on tarkoitus viettää häitä perjantaina. Ensin tämä tuli ajatuksiin olosuhteiden pakosta, mutta tarkemmin ajateltuna alkoi jopa kuulostaa hyvältä idealta. Vihkiminen olisi tarkoitus järjestää sen verran myöhään, että ainakin 100 km säteellä tulevat voivat olla päivänkin töissä. Ja kauempaa tulevilla onkin todennäköisesti tuolloin vapaapäivä muutenkin. Mutta meillä onkin pienet häät, joten on helpompi järjestää vieraiden paikalle pääsy.
  7. No ammatit ei toivottavasti näy yhtään mitenkään, kammottava ajatuskin. ;D "Harrastus" näkyy sinänsä, että varmaan yhteen hääkuvaan otetaan koiruus mukaan.
  8. Alunperin on ollut suunnitelmissa kesähäät -08, mutta nyt sitten tuli ilmoille sellainenkin ehdotus, että josko sittenkin talvihäät. Nyt sitten mietinnässä häät 12/07 tai 01/08. Mitään ei ole kuitenkaan vielä varmistettu... Talvihäät siksi, että ensinnäkin meidän kolme viikkoa- kuukauden mittainen häämatka onnistuisi tammikuussa töiden ja opintojen suhteen helpoiten. Ja ehkä vähän siksikin, kun on alkanut miettimään miten romanttisen tunnelman juhlapaikkana toimivaan linnaan saisi kynttilöillä talvella.
×
×
  • Create New...