mareena

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About mareena

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Moi! Ollaan mieheni kanssa lähdössä häämatkalle Mauritiukselle Legendsiin huhtikuun alussa. Minua askarruttavat rokotukset. Oletteko muut Mauritiuksen matkaajat ottaneet tai aikoneet ottaa malarian estolääkityksen. Soitin tänään Diacorille, jossa sanottiin, että alueella on jotain hyvälaatuista malariakantaa (en muista sitä virallista nimeä), kun taas monien matkatoimistojen sivuilla sanotaan, ettei malariaa vastaan tarvitse Mauritiuksella suojautua. Eli mihin olette muut päätyneet? Havrixia suositeltiin myös muiden perusrokotusten ohella. Entä onko Mauritiuksella moskiittoja tai muita elukoita eli pitäisikö varautua hyönteiskarkotteilla?
 2. Minäkin selvittelin noita itse järjestetyn Malediivin matkan hintoja ja kaikki, mitä onnistuin löytämään, tulivat aika kalliiksi ja varaukset tuntuivat jotenkin hankalilta. Niinpä päädyimme helppoon vaihtoehtoon; pakettimatkaan Kuredulle Tjäreborgilta. Kahden viikon hinnaksi tuli 1769/hlö sis. puolihoidon. Tässä on myös vesitasokuljetus Male-Kuredu, mikä on kai hyvä, koska olen lukenut, että venekuljetus voi olla pitkä ja rankka. Lisäksi otimme all inclusive paketin, mikä maksoi 21,-/hlö/vrk. Nyt vaan odotetaan innolla maaliskuuta! Kuredun nettisivuilla (www.kuredu.com) on kiva "guest book", josta löytyy hyödyllistä ja hyödytöntä tietoa saaresta. Sitä selaillessa on mukava haaveilla tulevasta reissusta!
 3. Eivät kaikki ymmärrä, ketkä on kutsuttu pelkästään siitä, kenen nimet kutsun kuoressa lukevat. Esimerkkinä mm. mieheni veli, joka sai omalle nimelleen osoitetun kutsun ja oletti itsestään selvästi, että hän voi viedä häihin myös tyttöystävänsä. Jos haluaa olla aivan varma, ettei lapsia häihin ilmesty, kannattaa varmasti mainita tuo "juhlimme aikuisten kesken". Toinen hyvä vaihtoehto on kertoa asiasta etukäteen suullisesti. Olin viime kesänä ystäväni häissä, joissa ei ollut lapsia. Heillä ei ollut kutsussa mitään mainintaa asiasta, vaan hääpari kertoi asiasta "lapsellisille" ystävilleen etukäteen ja tämä toimi kyllä hienosti, eikä kukaan pahoittanut mieltään. Mielestäni tämä on ehkä korrektein vaihtoehto, eikä asiasta tehdä numeroa. Tietysti jos lapsia on 50, niin ehkä kutsussa kertominen on helpompaa...