Myy2008

Morsian
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About Myy2008

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kävin sovittamassa pukuja jo noin vuosi ennen häitä liikeessä. Löytyi unelmien puku, jossa hintaa oli kuitenkin yli 1000e. Etsin puvun mallinumeron valmistajan sivuilta ja surffasin monta iltaa netissä etsien ko. pukua käytettynä. Yksi löytyi, mutta sitä oli lyhennetty niin paljon, että olisi jäänyt lyhyeksi. Surffailu jatkui ja vihdoin löytyi sama puku oikeassa koossa ja morsian oli ollut lähes saman pituinen. Hintaa 300e. Pukuun oli teetetty olkaimet (alunperin olkaimeton), ne poistettiin ja myös yläosan päärmäystä (?) kavennettiin vastaamaan alkuperäistä. Häiden jälkeen pesetin puvun, se maksoi noin 50e. Laitoin puvun myyntiin hintaan 300e ja sain sen aika pian myytyä. Eli sain unelmieni puvun käyttööni hääpäiväksi ja kustannus oli se pesulakustannus.
 2. En selannut ketjua taaksepäin, ehkä tästä onkin jo juttua: SalsaStudio järjestää häävalssikurssin vielä kaksi kertaa tänä keväänä http://www.salsastudio.fi/kurssit.php. ^^^Jyväskylän kampaajista suosittelen Napsin Liisa R:ää, teki mulle ihanan kampauksen ja meikin! http://www.naps.fi/jyvaskyla.htm
 3. Oma kokemukseni on vuoden 2008 elokuulta. Emme saaneet vihkijää juhlapaikalle vaikka kysyimme ensimmäisen kerran melkein vuotta aiemmin. Riippuu lomista jne. ja kai sitten lopullisen päätöksen voi tehdä se vihkijä, että haluaako lähteä vaiko ei. Haluamamme päivä oli perjantai 8.8.
 4. Maistraatti on muuttanut Yliopistonkadulle ja uudet tilat on vanhoihin verrattuna mun mielestä paljon juhlavammat. Vihkihuoneeseen mahtuu ehkä ihan maksimissaan joku 20 henkeä mutta istumapaikkoja ei ole monellekaan. Kannattaa käydä maistraatissa pyörähtämässä, ne esittelee ihan mielellään ne tilat!
 5. Juhlimme omia häitämme elokuussa 08 Majakoskella ja tarjoiluista vastasi Paakkari. Voin suositella Paakkaria todella lämpimästi! Ruoka oli herkullista, palvelu ystävällistä ja joustavaa ja kaikin puolin kaikki toimi loistavasti! Henkilökunta on osaavaa ja juhla sujui hienosti!
 6. Tarkennuksena vielä tähän että ei saa heittää mitään. Ei siis edes koivunlehtiä, joita olisimme halunneet heiteltäviksi. Saippuakuplia saa puhallella.
 7. Meidän häiden kaikki kukat oli myös Mestarin kukasta sitojana Hanna K. Sain juuri sellaiset kukat kuin halusinkin! Palvelu oli todella hyvää! Morsiuskimppu, heittokimppu, 2 viehettä (orkideaa), 4 hiuskukkaa (orkideaa), ruusut kakun koristeeksi ja iso pöytäasetelma 150-170e en muista ihan tarkkaa hintaa. Suosittelen!
 8. Tämäkin suosittelee Qivaa! Loistavaa palvelua ja sain todella ihanan vihkisormuksen! http://www.qiva.fi/
 9. Meidän menu lyötiin lukkoon tänään ja se on: Lämminsavulohta Lihapullia Sienisalaattia Fetasalaattia Vihersalaattia Leipälajitelma Härän paahtopaistia/ täytetyt paprikat Punaviinikastiketta Kermaisia valkosipuliperunoita Paahtojuureksia Punaviini/valkoviini/olut/vesi/maito/kotikalja/mehu Prinsessakakkua Hedelmälajitelma Kahvia/teetä/mehua Konjakki/kermalikööri 34,5e/hlö, alle 12-vuotiaat puoleen hintaan ja alle 4 vuotiaat ilmaiseksi. Tuohon hintaan kuuluu siis vain ruoat ja juomat ostetaan itse. Nam ja slurps, ootan jo että pääsen omiin häihini syömään!
 10. Ihonpuhdistuksen jälkeen joillakin ihmisillä iho voi alkaa kukkimaan pahemmin kuin aiemmin. Kosmetologini ainakin näin sanoi. En tiedä mistä johtuu, mutta ei kannata ensimmäistä kertaa mennä ihonpuhdistukseen häitä edeltävällä viikolla. Kirkastavat/kosteuttavat tms. hoidot on sitten asia erikseen. Kannattaa aikaa varatessa kertoa häistä niin eiköhän ne kauneushoitolasta osaa neuvoa!
 11. Saattaa humalluttaa huomaamatta (vol. 5,2%) Se vahvempi karhu (vol. 5,2%) Auttaisko?
 12. Testailin tänään hääpukua korsetin kanssa ja kyllä se on niin . Vielä kaks ja puoli kuukautta h-hetkeen! Vihkisormus kotiutui eilen ja sitä oon testaillut tasaisin väliajoin!
 13. Suuret onnittelut RoosMoosille! Ihanaa, että päivänne oli onnistunut!
 14. Koitin etsiä jos olis jo ollut ketju, mutta ei löytynyt. Osaako joku suositella Jyväskylästä hyvää&kokenutta ompelijaa, jolle uskaltaisin viedä käytettynä ostetun morsiuspuvun muutosommeltavaksi?
 15. Selasin kirjastossa tsiljoona käsityölehteä läpi kun etsin itselle kaavaa juhlatoppiin. Kaavan löysinkin (äitin arkistosta tosin) mutta käteen jäi myös Suuren Käsityölehden numerossa 10/2006 ollut korsetin kaava. Ohjekin on tosi perusteellinen ja tohon tulee kolme kerrosta ja tukiluut sun muut. Siitä siis vois saada ainakin vinkkiä vaikka malli ei just oikee oliskaan.