sarella

Morsian
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

About sarella

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lahti
 1. Mulle tulee vaaleanpunaisia neilikoita hiusten sekaan, ei muuta.
 2. Pyöreähkö kimppu neilikasta sekä hortensiasta omin varsin halkaisijaltaan noin 25 cm, varsien ympärillä satiininauhaa, noin 40 euroa. Lisäksi viehe neilikasta, 5e.
 3. Kihla on liian iso eli 16.7, vihki on 15.9. Vihkiksi suosittelivat vielä pienempää kun olisi mennyt, mutta halusin turpoamisvaraa. Kihla on ollut lähellä tippua/ lentää pois sormesta, mutta onneksi vihki sitten torppaa sen.
 4. Muokkauksineen 400euroa. Hääpuku on maksimissaan 20 tuntia kerran elämässä päällä, ihan hassua sijoittaa siihen paljoa rahaa. Laittaa vaikka sormukseen senkin edestä, se sentään jää pysyvästi käyttöön.
 5. Kaleyn vihki on kyllä ihana. Kimaltaa upeasti, ja kokonaisuus on klassisen kaunis. Paljon vihkisi maksoi? Timantti vaikuttaa todella hyvän väriseltä ja puhtaalta. Mistä se on? Songvarin vihki on myös tyylikäs. Miten päädyit käyttämään vain vihkiä vasemmassa? Millainen kihlasi on ja käytätkö sitä enää? Kiitokset kehuista kaikille omaaani liittyen. Pikkuisen tuo sormusten välinen gappi askarrutti, mutta isokivisen kihlan kanssa oli lähes mahdoton löytää sulautuen istuvaa vihkiä. Myöhemmin lisään settiin vaihtelua halutessani jo ennestään omistamani rivarin kirkkailla timanteilla.
 6. M2013: Timantit ovat 0.02, laatu ei ole varmaa noin pienissä. Joko VS2 tai SI jopa, mutta myös VS mukana.
 7. katja 88:n yhdistelmä on kyllä todella ihana! Tässä minun settini. Ylempi on kihla ja alempi on vihki eli Andreasenin rivisormus. 12 kpl taivaansinisiä timantteja, hinta 782e. Ja sama vielä eri asennossa
 8. Tilasimme vihkiksi rivisormuksen Tampereen Andreasenilta. Siinä on 12 kpl taivaansinisia timantteja. Valikoimassa oli kolmea eri sinistä timanttia, joista sai valita sopivan. Perusmalliin kuului 10 kpl timantteja, halusin kaksi lisää, jotta sormus olisi puoliallianssin näköinen päältä. Hintaa tuli 782 euroa. Palvelu ja toimitus sujuivat moitteettomasti.
 9. Minulla tämä eli valkokultainen topaasisormus kihlana.
 10. Itse menen naimisiin toista kertaa, tuleva mieheni avioituu ensimmäisen kerran. Olen kokenut vähän suorituspaineita näiden häiden sujumisesta, sillä ensimmäiset hääni olivat kaikinpuolin upeat ja järjestelyt erittäin onnistuneet. Vahinko kyllä aviolitto olikin sitten jotain muuta. Nyt olen halunnut, että asiat eivät olisi samanlaisia kuin ensimmäisellä kerralla. Näin ollen esim. hääpuvussa ei voi olla pitsiä, kimppuun en halua ruusuja, hiukseni eivät voi olla auki, en käytä huntua tai häissämme ei ole pitopalvelua jne. tällaisia pikkuasioihin liittyviä juttuja. Sen sijaan on ihanaa, että tällä kertaa suunnittelu on sujunut melko hyvässä yhteissovussa ja kumpikaan ei ole kokenut pakkoa tehdä asioita juuri niinkuin on tapana vaan olemme voineet miettiä mitä itse häiltämme haluamme. Saamme siten omannäköiset, rennot ja ihanat häät. Vieraita tulee pieni määrä, vain ne meille todella tärkeät ihmiset. Ja itse avioidun tietäen saavani mitä upeimman, parhaimman miehen omakseni.
 11. Minulla on kaksi vaihtoehtoa: Joko laitan tämän Jovanin mekon, joka istuu täydellisesti päälle tällä hetkellä. tai jos onnistun lihomaan kesäkiloja liikaa ennen häitä niin toinen vaihtoehto on Maggie Sotteron Delta, värinä silver mist eli vaalea hopea. Tässä nyöritykset takana, joten menee varmasti päälle.
 12. Omani: keskellä topaasi ja ympärillä pikkuruisia timantteja. Hintaa tuli amazonin kautta tilattuna n. 260 euroa. Pitäisi olla 14 k valkokultaa. Anteeksi: laitoin kuvan väärään ketjuun. Kyseessä on siis kihlasormus.
 13. Oma kihla maksoi n. 260 euroa ulkomailta tilattuna. Miehen titaaninen kihla 40 euroa briteistä, tilattiin netin kautta.
 14. Olen tilannut tuolta ainakin kerran. Mallistoa kannattaa tarkkailla usein, sillä puvut myydään nopeasti. Muista vintagepukua tilatessasi että ilmoitetut mitat ovat puvun koko. Joten sinun mittojesi täytyy olla pienemmät kuin puvun, jotta saat sen päällesi. Ja vintage on aina käytetty eli siinä on joitakin merkkjä elämästä. Vintageous on kyllä ollut luotettava kauppa, joka ilmoittaa puvun kunnon huolella.