Jump to content
Naimisiin.info

JuliE

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

JuliE's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on etäisyys 0 m, vihkiminen siis tapahtuu juhlapaikalla. Sopii meille loistavasti.
  2. Menen meikattavaksi. En ole ikinä ammattilaisen meikattavana ollut, joten eiköhän ole jo aikakin.
  3. JuliE

    Kuopio

    mimuli, Olin itsekin lukenut tuon saman jutun, ja kyllähän siinä vähän sydän pomppasi, että mitäköhän nyt tuleman pitää. :-/ Me kuitenkin olemme olleet uudistalolla häissä vieraina ja häät olivat todella ihanat ja hääparikin enemmän kuin tyytyväinen. Paikkana pidän uudistalosta todella paljon. Toivotaa nyt, että asiat pelaavat. Palaan 9 kuukauden kuluttua kertomaan sitten, miten sujui.
  4. JuliE

    Kuopio

    Liisukki, Kiitokset. Onneksi tuosta tietämättömyyden vaiheesta, jossa edellistä viestiä kirjoittaessa olin, olen jo päässyt eteenpäin ja nyt on jo hääsuunnittelut kovassa vauhdissa. Meillä siis oli nuo kaksi vaihtoehtoa ja kakkonen niistä nyt toteutuu. Koivumäkeäkin harkitsimme pitkään, mutta kesä voitti ja uudistalo oli jotenkin enemmän oman tuntuinen paikka.
  5. Juuri sopiva paikka meille ja tarjoaa meille puitteet juuri omanlaisiin häihin. Emme myöskään mene häiden kanssa konkurssiin tuossa paikassa (kuten olisimme eräässä toisessa paikassa menneet). Ja kaiken kruunasi se, että saimme juuri haluamamme heinäkuisen lauantain (mikä oli lokakuussa aikamoinen ihme).
  6. Meidän juhlapaikka 0€, vain ruuista ja juomista maksetaan ja nekin kohtuuhintaisia. Olen enemmän kuin tyytyväinen! Eräs toinen paikka josta kyselimme olisi veloittanut 640 pelkästä tilavuokrasta+ruuat ja juomat päälle, jotka nekin olisivat olleet kalliita. Me siis säästimme reilusti ihan vain tämän perusteella. Ja tässä tapauksessa raha ei olisi tuonut meille sitä, mitä me häiltämme etsimme ja haluamme.
  7. Meidän häitä juhlitaan 31.7.2004 uudistalolla Kuopion lähellä. Vihkiminen tapahtuu paikan päällä ranta-alttarilla.
  8. Haaveena olisi Thaimaa. Se on ollut yhteinen haaveemme jo pidemmän aikaa. Kumpikaan meistä ei ole Aasiassa matkustellut ja muutenkin kyseinen kulttuuri kiehtoo. Häämatkalle haluan paratiisiin, jossa valkoista hiekkaa, turkoosia vettä ja palmuja. Aikaa rauhoittumiselle ja yhdessä ololle. Haaveemme toteutuu, lähdemme kahdeksi viikoksi Thaimaaseen Hilton HuaHin:n. Aiomme tehdä päivän retken Bangkokiin ja käydä Kwai-joen risteilyllä.
  9. Meille ei missään nimessä tule avioliittoon siunausta. Minä en kuulu kirkkoon enkä ole koskaan kuulunutkaan. Mieheni kuuluu toistaiseksi kirkkoon, mutta hän ei usko kuitenkaan kirkon oppeihin. Siunaaminen olisi siis kummankin "arvomaailman vastaista". Moni varmaan menee kirkossa tavan takia naimisiin vaikka ei niin uskoisikaan, mutta minä haluan meidän näköiset ja arvojemme mukaiset häät.
  10. JuliE

    Kuopio

    Voi kun voikin olla vaikeaa päättää, että mitä oikein haluaa. Tällä hetkellä meillä vaihtoehtoina 1)koivumäen kartano syksyllä 2)uudistalo kesällä. Koivumäki on kyllä kallis, etenkin kun haluaisin, että olisi viiniä ja muutakin juotavaa tarjolla. Pitäisi uudistalolta kysellä vielä tarjousta. Muita paikkoja ei olla edes katsastettu. Jotenkin tuntuu, ettei niitä paikkoja niin hirveästi Kuopion seudulla kuitenkaan ole. Noissakin molemmissa paikoissa ollaan oltu kavereiden häissä.
  11. Yhtenä vaihtoehtona on meillä sekin, että käymme maistraatissa ja hääjuhla on sitten erikseen seuraavana päivänä, jos emme saa ketään paikalle vihkimään. Saa nähdä mitä tuleman pitää. Itse en ole koskaan kirkkoon kuulunut. Kyllä tuntuu aika kurjalta, että sellainen asia, joka suurimmalle osalle on itsestäänselvyys (eli häät ja vihkiminen itse valitsemassa paikassa) on kirkkoon kuulumattomalle hirvittävien mutkien päässä ja siitä kiinni, jos nyt joku viitsii vihkimään. Oikeasti tuntuu, että onkohan tässä nyt ihan ihmisoikeudet kohdillaan. :-/
×
×
  • Create New...