minnie80

Aktiivijäsen
  • Viestit

    40
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä minnie80

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Turku
  1. Katteluksen tila saa plussaa täältäkin , just juhlittiin häitä siellä pari kk sitten. Todella kaunis paikka ja ravintolatalli on tilava - mahtuu hyvin tanssimaankin. Paikalle saa viedä omia ruokia mutta myös pitopalvelu järjestyy. Ruoka oli erinomaista ja sai paljon kehuja! Kaikki järjestelyt toimivat paremmin kuin hyvin! Suosittelen! Ja lapset tykkäsivät pihapiirissä olevista lampaista .
  2. Hih, no onhan niitä vaikka muille jakaa! Ei mitään maailmaa seisauttavaa, mutta pikkujuttuja... - Tultiin kirkon ovesta avioparina väärin päin ulos... eli mä miehen vasemmalla puolella vaikka ilmeisesti olisi pitänyt olla oikealla niinkuin alttariltakin pois käveltiin. - Valokuvaus kesti tunnin odotettua kauemmin... ja vieraat saivat odottaa... - Sukkanauha tipahti valokuvauksessa (onneksi ei kirkossa!) jalasta ja unohdin laittaa takaisin... vietti siis päivän miehen taskussa ja laitoin jalkaan vasta ennen sukkanauhan heittoa. - En käynyt korjailemassa meikkiä kertaakaan päivän aikana... tyhmä minä, en vaan ehtinyt/huomannut. Ja kyllähän sen loppuillan kuvista huomaa. - Iltapalatarvikkeet olivat hukassa, etsittiin niitä isommalla porukalla pitkin ja poikin vaikka kuinka kauan. Noh, löytyivät lopulta, lähempää kuin osattiin kuvitellakaan. - Puku valui välillä ja esim. kirkkokuvista huomaa rinnan huonon istuvuuden hyvin. - Oltiin pyydetty vanhempia liittymään valssiin jo häävalssimme aikana, muttei oltu tajuttu kertoa, että häävalssin me kuitenkin tanssimme ensin kahdestaan... tanssin siis osan häävalssia isäni ja mies äitini kanssa. - Oltiin hotelliin tilattu aamiainen huoneeseen, mutta se unohdettiin tuoda... piti itse käydä kysymässä. Tulihan se sitten ja saatiin ilmaiseksikin. - Olin ostanut kalliin yöasun hääyötä varten, mutta se olikin unohtunut kaason autoon... mulla oli kassissa vain kulahtanut flanelliyöpaita, onneksi hotellihuoneessa oli vanhemmiltani korillinen herkkuja ja korissa oli sattumalta myös suloinen shortiyöpait. Harmitti silti.
  3. Kiva saada vinkkejä tulevaisuuden reissuille, laitoin kaiken ylös . Oliskohan tuo Zermatt vaikka sitten seuraavan reissumme kohde...? Ollaan tosiaan lähdössä heinäkuun lopulla Mayrhofeniin, ihanainen kylpylähotelli sieltä varattuna, saa vaelluksen rinnalle vähän luksusta . Vaikka luksustahan se vaelluskin on, erityisesti maisemien puolesta! Ei millään malttaisi odottaa! Erinomaista reissua teille miiact81! Salzburgissa olen käynyt pariin otteeseen ja tykännyt kyllä kovasti, Wienissä vähän lyhyemmän piipahduksen, pitää joku päivä tutustua paremmin.
  4. Kaikki lahjat olivat hirmu kivoja, mutta muutamia ylitse muiden tietysti oli... mm kaveripariskunnan lahjakortti juhannuksen viettoon saarelleen - tarjosivat siis kaiken... sisarusten kokoama kirja lapsuudesta nykypäivään kuvineen ja tarinoineen... keittokirjateline+veitset+keittokirja... taulu vanhemmiltani (toki oltiin itse valittu, mutta idea juuri siihen tauluun lähti äidiltäni)...
  5. Virallisena hääpäivänä eli maistraattipäivänä oli tullut postissa uudella (silloin -) tulevalla sukunimelläni postia. Ja sen jälkeen on tipahdellut viikottain. Kela-korttia vielä odotellessa...
  6. Meillä oli St Honoresta vadelmavalkosuklaamoussekakku. Ihan taivaallista . Prinsessakakku on mun mielestä vähän riski valinta, juurikin siksi että jakaa mielipiteet. Itse olen vasta nyt oppinut pitämään marsipaanista, ja tiedän monia, jotka eivät voi sitä sietää. Tokihan on kermakakkujen ja juustokakkujenkin vastustajia, mutta marsipaani on silti vähän eri asia. Ainakin kannattaa laittaa jotain keksiä tms lisäksi tarjolle, että jokainen saisi jotain makeaa suuhunsa kahvin kanssa. Meillä oli suklaakonvehteja ja keksejä, sekä lisäksi tietysti omat leivoksensa gluteenittomalle ruokailijalle ja maidoton kakku.
  7. Häät juhlittu. Kimppu oli aivan täydellinen, ihan mun näköinen. Kukka Fiorista Turusta siis, Stockan alakerrasta. Kimpussa oli valkoista freesiaa, vaal. punaisia eustomia ja apinaruohoa. Niin kaunis, niin kaunis. Myös vieheet olivat mielestäni tosi onnistuneita, tosin kuuman sään vuoksi herkät eustomat ja freesia eivät ihan parhaimmillaan koko päivää kestäneet. Kaasojen rannekukkiin en ollut erityisen tyytyväinen, niissä ei oikeastaan ollut mitään jujua vaan olivat vain vierekäin sidottuja pikkuruusuja. Lisäksi rannekukat näyttivät jo haettaessa vähän nuukahtaneilta. Nooh, kokonaisuudessaan kuitenkin olin todella tyytyväinen ja aion jatkossakin asioita Fiorissa. Sofy: voin laittaa vaikka maililla sulle kuvia jos haluat kimpusta ja/tai vieheistä, laita vaan mailiosoitteesi vaikka yv:llä!
  8. Nautimme ihanaa aamiaista hotellihuoneessamme. Aamupäivällä tehtiin myös kävelyreissu hotellin läheisyyteen, upea paikka, ruukkimaisemaa. Kielloista huolimatta päätettiin vielä lähteä auttamaan juhlapaikan siivouksessa ja hakemaan häälahjat kotiin. Aika paljon olivat kaverit jo yöllä (!) siivoilleet mutta kyllähän siinä aikaa meni kun yritettiin sovittaa koristeita, ruokia ja lahjoja autoihin. Kotona vietettiin rääppiäisiä, meille tulivat isoäitini, Ruotsin sukulaiset ja serkku tyttöystävineen syömään. Hääkakkua päästiin vielä nauttimaan, nam! Kävin vielä mummoa katsomassa sairaalassa (ei sitten päässyt osallistumaan häihimme, tosin en tiedä olisiko päässyt vaikkei sairaalaan olisi joutunutkaan) ja vein hänellekin vähän hääkakkua. Illalla lähdettiin sitten viimein ajelemaan kotia kohti... ja seuraavana päivänä pirteänä (-not!) töihin.
  9. Mä olin kenkiä sen verran testaillut mm valssikurssilla, että osasin odottaa rakkoja - ja niinpä varustauduin rakkolaastareilla jo etukäteen. Tosin siitä huolimatta olivat varpaat verillä päivän jälkeen. Itse päivän aikana jalat eivät kipuilleet ollenkaan enkä siis huomannut rakkoja mitenkään. Joten eipä haitannut tuo.
  10. Mä olin kenkiä sen verran testaillut mm valssikurssilla, että osasin odottaa rakkoja - ja niinpä varustauduin rakkolaastareilla jo etukäteen. Tosin siitä huolimatta olivat varpaat verillä päivän jälkeen. Itse päivän aikana jalat eivät kipuilleet ollenkaan enkä siis huomannut rakkoja mitenkään. Joten eipä haitannut tuo.
  11. Ikimuistoisia hetkiä koko päivä täynnä ! Ihan alkaen siitä, että meinattiin kaasojen kanssa myöhästyä kirkosta... kaasuteltiin teitä hurrrjasti ylinopeutta ja saavuttiin kirkon pihalle kahta (!) minuuttia ennen alkamisajankohtaa. Huh. Kirkkoon meno oli muutenkin liikuttava hetki, Prinsessa Ruusunen soi taustalla ja kaikki läheiset kyynelissä, isä mukaanlukien jota todella harvojn näkee liikuttuneena. Tokihan se sulhon näkeminen niin komiana oli myöskin hieno hetki. Hääauto. Perheeni oli koristellut pikkuveljen keltaisen kuplan niin kauniisti, että kyynel meinasi siinäkin tulla. En ollut yhtään osannut odottaa mitään koristeluita, sillä niistä ei ollut puhetta. Isän puhe. Liikuttava sekin. Letkajenkka johon osallistuivat aivan kaikki, isovanhemmista lähtien aivan pienimpiin . Lahjoista pikkusisarusten tekemä kirjanen vaiheistamme lapsuudesta nykyhetkeen ja kaasojen tekemä diashow minun ja sulhon vaiheista lapsuudesta nykyhetkeen. Aivan ihania molemmat ja niihin oli nähty todella paljon vaivaa.
  12. Meilläkin oli tarjolla yöpalaa. Ruokailu oli klo 18 ja juhlat kuitenkin jatkuivat 02 asti, uskoisin siis että tuli tarpeeseen. Ainakin kaikki näyttivät sitä napsivan. Tarjolla oli ruoalta jääneitä salaatteja, minihotdogeja, kahta erilaista piirakkaa ja pasteijarullia sekä oliiveja ja suolakurkkuja.
  13. Olin kaikkeen TODELLA tyytyväinen mutta... kampaus ja meikki maksoivat turhan paljon... halvemmallakin olisi varmasti päässyt. Toisaalta olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen, joten turha kai valittaa... kerran sitä vaan naimisiin mennään, eikö?! puku ei istunut ihan täydellisesti. Puku itsessään oli JUST mun tyylinen, aivan superihana, mutta siihen olisi mielestäni pitänyt tehdä vielä korjauksia yläosaan. Ompelijan mukaan mitään ei MUKA ollut enää tehtävissä, mutta olen melkein 100% varma että joku muu ompelija olisi saanut puvun istumaan paremmin. Tätä ei kukaan vieras tai ystävä huomannut, hirmuisesti kehuja puvusta vaan annettiin, lähinnä itseäni harmitti kun puvun istuvuus ei ole täydellinen esim. kirkkokuvissa. ... siltikään siis, en itse pukua, kampaajaa tai meikkaaja olisi vaihtanut.
  14. Päätettiin yhteistuumin antaa toisillemme kellot .
  15. Mulle tulee kimppu Kukka Fiorista Stockan alakerrasta. Olen ko. kukkakaupan palveluita käyttänyt ennenkin ja aina ollut todella tyytyväinen. Hyvää palvelua, kärsivällisesti jaksoivat mun joka viikko vaihtuvia ajatuksia kuunnella. ;D Lopputuloksesta en vielä osaa sanoa mitään, kun häät vasta (jo!) ensi lauantaina.