_ansu_

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä _ansu_

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=diary;action=display;num=1069168417
  • ICQ
    0
  1. Oon ollut vieraana häissä merimelojien majalla lokakuulla. Tuolloin maja oli todella tunnelmallinen kynttiöin valaistuna. Vieraita oli n.70-80 ja tuolle vierasmäärälle tila oli mielestäni sopiva. En ymmärrä miten sinne 200 tungetaan? Ainot huono puoli tuohon aikaan vuodesta oli se, että vessaan piti mennä ulkokautta ja mereltä tuuli kylmästi... kaikki ei aina mahtunut jonottamaan vessaan sisätiloihin.
  2. Meidät vihitään Pylkönmäen kirkossa ja hääjuhlaa vietetään Pylkönmäellä Lauttamäen perinnetilalla.
  3. Mä en ole edes ikinä kuullut, että polttariporukkaa jotenkin "nöyryytettäisiin" sitten häissä. Ihan uusi juttu mulle itse jättäisin väliin. Kohtuudella toteutettuna voi olla ihan hauska juttukin mutta ei mulla mitään ideoita kyllä tuu mieleen.
  4. Meillä on häät samassa paikassa kun mun siskolla. Eli mun sukulaiste on jo olleet siellä häissä. Lisäksi yhden kaveripariskunnan häät oli siellä eli osalle kavereistakin jo tuttu paikka. Musta se ei haittaa vaikka on sama paikka. Meillä tulee mm. siten erilaiset, että vihkiminen on kirkossa eikä juhlaipalla kuten noissa molemmissa em. häissä. Lisäksi menu on eri ja ohjelaa mietitään erilaista. Lisäksi ne on meidän häät eikä enää kummankaan noista aikaisemmin häitä viettäneistä. Minua ei ainakaan haittaa, että on jo käytetty paikka. Päinvastoin, helpompi pitää siellä häät kun talon tavat on tutut ja tietää, että järjestely toimii juhlapaikan puolesta.