Jump to content
Naimisiin.info

Emilia2008

Morsian
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Emilia2008 kaikki viestit

  1. Meilla oli sisaan mennessa Schubertin Ave Maria ja poistuessa Prinsessa Ruusunen. Valssina Maijan ja Jannen valssi.
  2. Nyt on omat haat vietetty....Kavin kampauksessa ja meikissa PS Hiusstudiossa ja molemmista tuli tosi hyvat. Taydellisesti kokonaisuuteen sopivat. Suosittelen!!
  3. kiitos tasta! Kuulostaa lupaavalta. Kuka sun kampauksen teki? Ja olitko tyytyvainen meikkiin? Kiitti
  4. Nou nou: huntu, tiara, solarium / spray tan karu juhlapaikka maksulliset alkoholit vieraille Neon 2:n biisi Kemiaa (bandin soittolistalla, mun mielesta ehka maailman yks kamalimmista kappaleista ) leikit Siina kai ne tarkeimmat....
  5. Hyvalle ystavalle antaisin 100-150 euroo, veljelleni antaisin luultavasti enemman.
  6. Eiks se olis hyvaa parisuhteellekkin valilla menna juhliin avo/aviopuolison kanssa kahdestaan ja jattaa lapset hoitoon??
  7. Kukin tyylillaaan....meidan juhlapaikassa musiikin pitaa loppua 23.30. Vieraita tulee ympari maailmaa, monia Australiasta asti ja jos he kahdentoista maissa haluavat lahtea yokerhoon niin tottakai me mennaan mukana. Varsinkin kun monia kavereitamme nahdaan n. kerran kahdessa vuodessa. Onkohan muuten kuukaudella mitaan merkitysta siihen miten kiireisia yokerhot on?
  8. Mun puku ei ole yhta levea kun "kermakakku" malliset, ja pienen laahuksen saa kiinnitettya pukuun jolloin se ei ole maassa. Kyllahan se puku saattaa likaantua jo kirkossa ja haajuhlassa niin kuin Maddie sanoi. Esim.yks kaverini kaatoi lasillisen punaviinia morsiamen paalle vahingossa eraissa haissa.
  9. Mulla sama suunnitelmissa, haapukua olisi tarkoitus pitaa koko ilta, jos yokerhoon paadytaan (hyvin todennakoista) niin samalla mekolla mennaan. Sitten vaan mekko pesulaan, eikohan se siita!
  10. Hei xiphias Asun kanssa enkuissa ja olen menossa naimisiin aussin kanssa Suomessa. Mieheni on just hommaamassa todistusta single statuksesta Australiasta. Ja mulla ei tullu mielenkaan hommata taalta mitaan todistusta missa sanotaan etta en oo menny naimisiin enkuissa asumisen aikana. Ja nyt kun luin sun viestin niin mulle iski paniikki! Apua!
  11. Skotlantiin mennaan, ei olla rantaloma ihmisia
  12. Oisko kenellakaan kokemuksia Kuninkaankadun PS Hiusstudiosta? Meikista ja/tai kampauksesta? Kiitti!
  13. Lontoon Pronovias liikkessa Colina puvun hinta on 1230 puntaa eli siis jonkun 1500 euroo.
  14. Tiedoksi kiinnostuneille, Tammerin remontti on siirretty vuoden 2009 alkuun.
  15. Kiitos Jennanen! Katoin Sokos hotellien nettisivulta virtuaali kierroksen Ball Roomista ja siita tuli kylla mieleen 80 - luku
  16. Onko kenellakaan kokemuksia seuraavista: Hotelli Ilves Ball Room Villa Hakkari Kiitti!
  17. Juu kysyin bandi juttua Pikkupalatsista. Totta puhut, nopeasti vastasivat ja palvelu on ystavallista! Tohon Bravo Plazaan me otettiin yhteytta sillon kun paikkoja katteltiin, niilla kesti vastata niiiiinnn kauan, etta hylkasin paikan silla perusteella
  18. Kiitos taas Miu Pikku palatsiin ei kuulemma mahdu kuin 2-3 hengen bandi sinne biljardihuoneeseen. Ja muistaisin lukeneeni jostain etta Villa Maciin ei saa vieda bandia ollenkaan??
  19. Joo ja ravintolan sivuilla on edelleen Joulun aukioloajat.... Huhtikuussa remontin alkaessa kuulemma tietavat enemman remontin kestosta. Toivottavasti se valmistuis ajallaan, ehdoton ykkos valinta meillekkin. Monet muut paikat ovat jo varattuja esim. Finlaysonin Palatsi, Pellava, Komediateatterin juhlasali. Pikkupalatsi nayttaa kuvissa tosi hienolta myos, mutta taitaa olla aika pieni?
  20. Joo ota tasta nyt selvaa.....Meilla on sinne varaus syyskuulle (varaus tehtiin lokakuussa), ja taalta luin remontista. Meihin ei otettu yhteytta olleskaan. Nyt yritetaan miettia, etta mita tehtais. Ideoita otetaan vastaan
  21. Kiitos Miu! Soitin Tammeriin, sielta sanottiin etta remontti alkaa huhtikuun alussa ja valmista pitaisi olla elokuussa. varmaksi eivat voi tietenkaan luvata koska kyseessa on vanha rakennus, eivatka tieda mita seinien takaa voi loytya.
  22. Hei, onko kenellakaan tietoa kuinka kauan Tammer on suljettuna remontin takia? Kiitti!
  23. Moi taas Timotei, jos meet takas niitten kotisivuille ja katot kuvat lookbook:sta, naat kuvia myos edestapain. Kaunis puku!
  24. Timotei, ainakin Dango mekko loytyy pronoviaksen kotisivuilta.
×
×
  • Create New...