Jump to content
Naimisiin.info

Emilia2008

Morsian
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Emilia2008

  1. Tuo hääpuvun vaihtaminen kesken illan kuulostaa ajatuksenakin jo ikävältä! :( Itse olen sitä mieltä, että kun kerrankin saa pukeutua jumalaisen kauniiseen pukuun ja olla juhlien tähti, ei tulisi mieleenikään vaihtaa ns.bilevaatteita päälle ja jatkaa illanviettoa jossain yökerhossa. Meillä on juhlapaikka varattu klo 1.30 saakka, ja sen jälkeen iltaa voi vielä jatkaa juhlapaikan isolla saunalla. Minun mielestäni ilta olisi pilalla, jos siitä pitäisi vielä lähteä seikkailemaan johonkin baariin ihan kuin tavallisena lauantaina :blink:

    Kukin tyylillaaan....meidan juhlapaikassa musiikin pitaa loppua 23.30. Vieraita tulee ympari maailmaa, monia Australiasta asti ja jos he kahdentoista maissa haluavat lahtea yokerhoon niin tottakai me mennaan mukana. Varsinkin kun monia kavereitamme nahdaan n. kerran kahdessa vuodessa.

    Onkohan muuten kuukaudella mitaan merkitysta siihen miten kiireisia yokerhot on?

  2. Millainen puku sulla on millä meinaat sit bilettää??

    Mun puku ei ole yhta levea kun "kermakakku" malliset, ja pienen laahuksen saa kiinnitettya pukuun jolloin se ei ole maassa. Kyllahan se puku saattaa likaantua jo kirkossa ja haajuhlassa niin kuin Maddie sanoi. Esim.yks kaverini kaatoi lasillisen punaviinia morsiamen paalle vahingossa eraissa haissa.

  3. Olen ihastunut 2008 MANUEL MOTA COLLECTION Colina-pukuun, mutta hinta lienee kamala? :( Ja tuo aiempi kirjoitus pisti miettimään, kun olen itsekin lyhyt, että miten mahtaa puku sopia, jos pitää sovittamatta tilata? Onko kukaan nähnyt pukua missään Suomessa myynnissä? Ja muistaako noin hintaa? Kiitos tuhannesti!

    Lontoon Pronovias liikkessa Colina puvun hinta on 1230 puntaa eli siis jonkun 1500 euroo.

  4. Ilveksen Ball roomissa ainakin pari vuotta sitten kokolattiamatto, joka vähän vanhanaikanen, ehkä vähän nuhjunenkin. Tosi iso tila, tilan saa kyllä jaettua sellasella sähkösellä sermillä mikä lie. Vähän kolkko mun mielestä kun sen tilan korkeus on huima. Mutta eiköhän sekin tila näytä kivalta kun on kattaukset ja pöytäliinat laitettuna. :) Ja ovet sinne tilaan on sellaset kultaset ja kattokruunu löytyy. Näin siis ainakin vielä pari vuotta sitten..

    Kiitos Jennanen! Katoin Sokos hotellien nettisivulta virtuaali kierroksen Ball Roomista ja siita tuli kylla mieleen 80 - luku :grin:

  5. Mitä hemmettiä, ei tullut niille mieleen ilmoittaa :blink: Tattis vaan sinnekin... Todella epämääräiseltä se toiminta ja tiedonkulku kyllä vaikuttikin. Melkoisen hanurista tuo teidän tilanne, en oikein osaa antaa mitään järkevää vinkkiä. Jos saavat rempan valmiiksi, niin upeahan siellä olisi heti tuoreeltaan juhlia mutta jos eivät saa niin en voi edes kuvitella sitä ketutusta. Asiahan selviäisi vasta sitten teidän juhlapäivän kynnyksellä. Aika paha valinta kyllä.

    Tammer on kyllä aivan upea paikka. Se oli meilläkin ihan numero uno toive, Finlaysonin palatsi tuli kakkosena (ja kumpikaan ei onnistunut :lol: ). Tammerille pätevää vaihtoehtoa en oikein keksi, ellei sitten sisätilojen puolesta Pinjan Olympia-sali? Ulkoisesti arkkitehtuuri ja miljöö ei ihan samaa luokkaa ole, mutta noissa saleissa on samaa henkeä vaikka tyylisuunta onkin eri.

    http://www.huviopas.fi/tampere/ra_olympia.php

    Noi Tammerin sivutkin ovat hyvin ajantasalla, miltäköhän vuosikymmeneltä tämäkin suora lainaus oikein on (vai onko niillä siellä remontteja alituiseen):

    "Sokos Hotel Tammer on nyt pitkään jatkuneen remonttikauden jälkeen ensiluokkaisessa kunnossa niin sisältä kuin ulkoa"

    :unsure:

    :rolleyes: Joo ja ravintolan sivuilla on edelleen Joulun aukioloajat....

    Huhtikuussa remontin alkaessa kuulemma tietavat enemman remontin kestosta. Toivottavasti se valmistuis ajallaan, ehdoton ykkos valinta meillekkin. Monet muut paikat ovat jo varattuja esim. Finlaysonin Palatsi, Pellava, Komediateatterin juhlasali. Pikkupalatsi nayttaa kuvissa tosi hienolta myos, mutta taitaa olla aika pieni?

  6. Oho, aikalailla on tiedot kuukaudessa muuttuneet :blink: Meille nimittäin sanoivat, että pystyvät mahdollisesti järjestämään juhlamme jotka ovat siis viikko vapusta. Onneksi hälytyskellot soivat sen verran, etten jäänyt odottelemaan varmistusta vaan etsin toisen paikan.

    Mutta aina vaan parempi mikäli todella saavat paikan auki jo elokuussa.

    Joo ota tasta nyt selvaa.....Meilla on sinne varaus syyskuulle (varaus tehtiin lokakuussa), ja taalta luin remontista. Meihin ei otettu yhteytta olleskaan. Nyt yritetaan miettia, etta mita tehtais. Ideoita otetaan vastaan :unsure:

  7. No meille sanottiin vastaanotossa, että koko talo pistetään ylösalaisin. Mm. putkiremppa tulossa ja kaikki kylppärit laitetaan uusiksi, että ei tuo nyt ihan nopsalta projektilta kuulosta. Eivät osanneet sanoa kauanko kestää, olivat hieman ulkona siitä alkamis-ajankohdastakin. Kuulemma siis vappuna pitäisi olla viimeistä päivää auki mutta tämä ei ollut varmaa. Jos rempan alku viivästyy niin silloin se luonnollisesti pitkittyy siellä toisessa päässäkin.

    Ehkä kannattaa soittaa ja kysyä olisiko tilanteeseen tullut mitään selvyyttä. Meille kuitenkin sanottiin, että vapusta eteenpäin ei oteta ollenkaan varauksia=eivät taida oikein uskaltaa luvata mitään. En laskisi sen varaan, että valmistuu tänä vuonna (ellei sitten ihan siellä loppuvuodesta).

    Kiitos Miu!

    Soitin Tammeriin, sielta sanottiin etta remontti alkaa huhtikuun alussa ja valmista pitaisi olla elokuussa. varmaksi eivat voi tietenkaan luvata koska kyseessa on vanha rakennus, eivatka tieda mita seinien takaa voi loytya.

×
×
  • Create New...