Sublittle

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Sublittle

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://marriage.vuodatus.net/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Keikyä
 1. Aivan ihana suunnitelma! Ilmapallosivuilla oli muistaakseni noin aika, jonka pallot pysyvät ilmassa. Luulen, että jos juhla-aamuna joku ehtisi pallot täyttää, niin ne pysyisivät varmasti koko illan katossa. Ja tottahan pysyminen riippuu hiutaleen painosta. Aika kevyitä saa olla, että pysyy ihan katossa. Kokeile etukäteen jostain saamallasi mainospallolla, jos mahdollista!
 2. Graafisen suunnittelun koulutuksen olen saanut ja niinpä kutsutkin tuli suunniteltua itse. Painatettiin ja hienot tulit vähällä väkertämisellä. En edes miettinyt askartelemista vaihtoehtona. Syntyy niitä kutsuja muillekin, voi laittaa viestiä mikäli on tekijä haussa.
 3. Todettiin aiemmin hankittu koriste hieman pieneksi juhliin tulevaan kakkuun (käytetään sitä kyllä sit kun kahvitetaan sukua), niin Corpse Bride-kakun lumoamana surffasin meille eBaylta aivan täydellisesti musiikkipainotteisiin juhliin sopivan koristeen. Hintaa sille tuli 12,20€.
 4. Löytyyhän täältä toista kertaa naimisiin meneviä vaikka kuinka. En siis olekaan kamala poikkeustapaus. Ensimmäinen liitto loppui ennen ensimmäistä hääpäivää, mies vaan muutti toisen naisen kanssa saman katon alle eräänä viikonloppuna. Onneksi juhlatkin oli pienet, ei mennyt isot rahat harakoille. Kotona pappi vihki ja juhlittiin pienen porukan kanssa. Tuntuisi hassulta luvata papin edessä rakastaa elämänsä loppuun asti, joten tällä kertaa siviilivihkiminen. Muutenkin panostetaan siihen, että meillä ja vierailla tulee olemaan hauskaa ja muisto säilyy aina ainutlaatuisena. Siispä vihkiminen tapahtuu ulkomailla ja juhlia vietetään muutama viikko reissun jälkeen. Ei ollut valkoista pukua ensimmäisellä kerralla, eikä tule nytkään. Tosin näyttävämpi puku nyt, koska enää koskaan en aio naimisiin tämän jälkeen mennä. Pitää ottaa häähumusta kaikki irti. Ihmisten puheista en aio välittää, kutsutaan vain kavereita, jotka varmasti on onnellisia meidän puolesta.
 5. Tietoisesti ollaan järjestämässä juhlia, jotka ei paljon häitä muistuta. Siispä nounou-listalla on: -järjetön hössötys kaksi vuotta etukäteen -hermoilu hääpuvusta, se löytyy vähemmälläkin -valkoinen hääpuku/huntu/tiara -timanttisormus -askartelu (kutsut suunnittelen kyllä itse, mutta painetaan painossa) -pitkä lahjatoivelista (luultavasti ei toivota yhtään mitään) -sukulaisten kutsuminen (ehkä pari saman ikäluokan serkkua kutsutaan) -vihkiminen kirkossa -puheet ja leikit -toisten käytöksestä/ohjelmasta stressaaminen -humpat/iskelmät
 6. Tietää ja kuten muutkin miehet, naureskelee tälle. Nimimerkinkin tietää, kun on sama kuin toisella foorumilla, jossa kummatkin kirjoitellaan. Tuskin on kiinnostunut lukemaan mitä tänne kirjoittelen ja kylläpä nuo tulee ihan oma-aloitteisesti kerrottua, jos on jotain minkä luulen häntä kiinnostavan.
 7. Ammattilaisen kuvauskaan ei aina tee autuaaksi, on niitäkin jotka ei vaan monen vuoden kokemuksellakaan välttämättä ole niiiiin loistavia. Olen juuri saanut pettyä lapsen tarhassa otettuun ryhmäkuvaan, jonka on käynyt ottamassa vuosikaudet kuvia ottanut alan yrittäjä...
 8. Kukaan ei tainnut vielä mainita sydänilmapalloja? Meillä ei ole sydänteemaa, mutta aion silti hankkia valkoisia/punaisia sydänilmapalloja heliumilla täytettäväksi. Yritän saada jostain lainaan pari maitotonkkaa, joiden kahvoihin sitten sidotaan isot niput näitä ilmapalloja. Pitäis olla ihan näyttävä koriste. Ja Amerikasta tilaan siis palloni.
 9. Näitä vois ehkä käyttää koristeluun: http://www.mamelok.co.uk/product.asp?numPa...a=&PT_ID=71
 10. Sulkakoristeita hiuksiin (ja kukkia myös) saa ainakin täältä: http://www.pinuphair.net/servlet/the-Burlesque/Categories Jotenkin yhdistän tuohon kuvailemaasi teemaan martinit, oliivit lasissa, sellaisen cocktail-hengen...
 11. Meillä kutsuja lähtee noin 80 kpl ja aion ostaa rullan 2.luokan ikimerkkejä. En usko kavereiden noteeraavan kakkosluokkaa millään tavalla.
 12. Me ostettiin ehdottomasta lempikaupungistani Amsterdamista pieni koriste, jossa hääpari seisoo kahden sydämen päällä. Sopi sulhaselle ja itsekin tykkään. Samalla muistuttaa ihanasta matkasta. Kauppa oli Heineken Experiencen lähellä, Ferdinand Bolstraatilla ja siellä oli paljon muitakin hääkakun koristeita, jos vaikka joku sattuu siellä päin liikkumaan.
 13. Yksi vaihtoehto Turunkin seudulle voisi löytyä täältä: http://www.hotkitschen.com/epages/Kaupat.a...ies/poliisiauto
 14. Paljon valokuvanneena ja alaa opiskelleena tykkään, että ulkona kuvista tulee parempia ja luonnollisempia kuin studiossa. Varsinkin digillä kuvatessa sävyt toistuu oikeammin auringonvalossa kuin studion valoilla. Suosittelen siis ulkokuvia ja niitä mieluummin itsekin kuvaan.