Jump to content
Naimisiin.info

Totoro

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Totoro kaikki viestit

  1. Hyviä pointteja, Melinka, täytyy tosiaan miettiä tuota aikataulua. Jotenkin se hääkuljetus on jäänyt mieleen sellaisena juttuna, jonka tahtoisi ohjelmanumeroksi. Toinen hääpaikkavaihtoehto on noin 20 km:n päässä, ja siinä pitää sitten miettiä autottomia vieraita ja tarvetta järjestää kuljetusta.
  2. Olisiko mahdollista, että joku luottohenkilö kävisi tekemässä viimeiset viritykset hääpäivänä ennen vihkimistä? Oli ihan kivat kekkerit Olympiassa (ei siis häät). Ainoa mitä hiukan mietin, oli ruokapuoli. Tosin kyseessä olivat noin parinkymmenen euron tarjoilut, joten pitää suhteuttaa siihen. Hiukan hassua oli, että jälkiruokavaahto tarjottiin matalilta lautasilta, lisäksi suolaisissa ruoissa olisi saanut olla hiukan enemmän makua. Puitteet ja lava toimivat kyllä Olympiassa hyvin. Toivottavasti sään salliessa ovia voidaan pitää auki, ettei tule kuuma.
  3. Mahtaakohan täällä vielä viritä keskustelua? Itse siis mietin sitä, että voiko hääpaikka olla liian lähellä vihkipaikkaa? Varmaan haluttais ottaa hääkyyti, mutta käytännössä matkaa on parisataa metriä. Sitten olemme miettineet, kävisimmekö valokuvauksessa vihkimisen jälkeen, jolloin kyydissä on järkeäkin. Tässä taas tarvittaisiin tapakulttuurista tietävien apua: Mitä vieraat tekevät sillä aikaa? Käytännössähän he voivat suoraan kirkosta kävellä juhlapaikalle, mutta eikö morsiuspari ole yleensä tervehtimässä saapuvia vieraita vanhempien kanssa? Kokemukset ja näkemykset asiasta ovat tervetulleita!
  4. ...Niin ja jos kellään olisi kokemuksia häiden onnistumisesta Pinjan Olympia-salissa, niin saa jakaa muillekin...tai ainakin mulle Hei! Kovasti on meilläkin mietintämyssy päässä juuri hääpaikkojen suhteen. Aika vähän löytyi ketjusta kokemuksia Olympiasta, mutta ainakin tähän mennessä on palvelu ollut ystävällistä. Lopullista valintaa hääpaikan suhteen ei ole tehty, mutta muutama varaus on vetämässä. Joku valitteli, että Olympian sisustus on melko tumma, mutta toisaalta se on myös viehättävä ja havisee historiaa. Olen menossa muihin kekkereihin Olympiaan ihan tässä lähiaikoina, joten voin ainakin kertoa sitten niistä kokemuksista. Gwendolyn tuossa kyseli näkemyksiä Pellavasta. On minusta viehättävä ja rauhallinen paikka, sieltä vain on vaikea saada tietoa esim. menuista. Ilmoittivat ainakin meille, että uudet menut tulevat vasta vuodenvaihteessa. En kuitenkaan halua ruveta makselemaan varausmaksuja sellaisesta, mistä ei vielä tiedä. Eikö ole vähän hassua? :-?
×
×
  • Create New...