Jump to content
Naimisiin.info

¤Sophia¤

Rouva
  • Viestit

    232
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ¤Sophia¤ kaikki viestit

  1. ♥Love me or hate me♥

  2. "What's underneath all the clothes Brooke Davis?"

  3. Niin justiinsa...ei oo kukaan jättäny kommenttia. :(

  4. Vihki on Festiven Promise-mallistosta. Lähtöhinta oli 1290€, mutta messuilta tilatessa jäi sormukselle hintaa 800€.
  5. Meillä oli häät Nokialla, Sarkolassa Vahalahden Päivölässä ja me tykättiin hirveästi. Vuokran hintakin oli pe-su vain 280€ ja astiat 100hengelle maksoivat 100€ (oli helpompaa sieltä ottaa, kuin että pitopalvelu olisi raahannut). Juhlapaikalla saa olla niin myöhään kuin haluaa ja omia juomia sai ihan vapaasti tarjota.
  6. Mun rakkaat, jotka pääsevät syyskuussa virallisesti sormeen.
  7. Tunnen Pulkkisen ja siinä on kyllä oikeesti tosi hyvä pappi. On nuori ja tosi hyvä tyyppi. en voi kuin kehua häntä! Yhdyn tähän täysin. Pulkkinen kastoi meidän pojan ja pelkkää hyvää vaan olen hänestä mieltä. *** Itse varasin kirkon jo siis aikaa sitten ja sieltä sanottiin että otetaan takasin päin yhteyttä. Mut mitään ei oo kuulunu. Täytyy varmaan kohta sinne päin soitella.
  8. En ostaisi. Ainoastaan perintökoruja voisin käyttää.
  9. Kiitoksia kaikille! Taidanpa mie kyllä niin tehdä, että pyydän kaikkia 3 kaasoiksi. Onpahan sitten tosiaan aina joku apuna ja tukena, jos joku toinen ei pääse/kerkiä.
  10. Kiitoksia kaikille vastauksista! minttuli80: Tuossahan se ongelma sitten onkin, kun minulla on 3 kaasoehdokasta (siskoni mukaan lukien)!!!! Onko tyhmää pyytää kolmea ihmistä kaasoiksi? Jos tavallaan nämä kaksi muuta auttaisivat suunnitteluissa ja askarteluissa ja sitten siskoni hääpäivänä ja silloin kun kerkiää/pystyy. Meinaan yhdellä kaasoehdokkaalla on 2 lasta, joten haluaisin rauhoittaa hääpäivän hänelle. Ettei hänen tarvitse huolehtia niin minusta kuin lapsista. Jep, sekasin oon!!
  11. Voi ei, en tiedä mitä tekisin?!? Nyt kun on tullut aika miettiä ja kysyä kaasoja, niin olenko aivan hirveä ihminen jos en pyydä omaa siskoani?? Siskon kanssa ollaan todella läheisiä, mutta tällä hetkellä hän opiskelee Atlantin toisella puolella. Keväällä hänen olisi tarkoitus valmistua, mutta mahdollista on että hän saa töitä joko Amerikasta tai Lontoosta. Joten ongelma on tällä hetkellä se, että en voi "luottaa" siihen että siskoni olisi apunani järjestämässä häitä. Miten te tekisitte? (juu juu, pöljä minä olen...)
  12. Oho, tollasta en ole kuullutkaan. Hyvä tietää. Hyviä ideoita teiltä olen saanut!
  13. Eli siis mulla on valkokultainen Shining Star-sormus (3 timantilla) kihlasormuksena ja se on mulle pieni. (olin niin pienessä kunnossa silloin kun kihloihin mentiin.) Nyt sitten kun naimisiin olisin menossa, niin onnistuuko tuon sormuksen suurentaminen? Sormuksessa on kaiverrus. Ja entäs sitten jos( ja toivottavasti kun pienenen), niin pystyykö sitä sen jälkeen pienentämään? Vai meneekö se sormus pilalle siitä? Jos niin ei pysty tekemään, niin ilmeisesti mun on tyydyttävä käyttämään pelkään vihkisormusta ja laitettava kihla sitten kun se mahtuu.
  14. Minulla on myös sama juttu. Vaikka häät eivät olekaan vielä aiheelliset, niin silti olen tätä asiaa miettinyt. Itselläni ei myöskään ole yhtään läheistä naispuolista ystävää, jonka haluaisin tähän tehtävään. Sisko löytyy, mutta hän asuu 200km päässä ja tällä hetkellä on Atlantin toisella puolella. Ja on siellä edelleen, jos häät pidetään sillon kun haluaisin. Voisinhan minä pyytää vaikka äitiä tai kummitätiä, mutta jotenkin haluaisin erottaa nämä asiat toisistaan. Kuulostaa varmaan hullulta, mutta niin se on. Elättelen tässä vielä toiveita, että löydän sopivan kaaso ehdokkaan.
  15. Ei mun mielestä. Joko kivellä/kivillä tai ilman on kaunis. Ja sormuksen pitäjän sen päättää. Itselläni on valkokultainen kapea kihlasormus, joss on kolme timanttia. Tämän kun näin, niin tiesit heti että se on minun. Kuvassa siis samantapainen sormus, mutta vaan keltakultaisena...
×
×
  • Create New...