Jump to content
Naimisiin.info

Eulaalia

Rouva
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Eulaalia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Mun äidillä on laatuluokituksen mukaan huonolaatuisimpia kiviä sormuksessaan, suurin taitaa olla 0.5-0,6ct. Ja vaikka sormus on ollut jo muutaman vuoden käytössä, niin timantit säihkyvät aivan järjettömän kauniisti enkä maallikkona erota niissä mitään virheitä.
 2. MorsiusNipsu: Mulla on Amerikasta ostettu sormus ja ei ole mitään valittamista, varsinkin kun aitoustodistus on vesileimattu, sormus tunnusnumeroitu jne...
 3. Meille kävi yksissä häissä hiukan ikävästi, eli odottelimme kolme tuntia kuvaamon hitauden takia. Tarjottavaa oli vähänlaisesti ja ohjelmaa myös, joten kyllähän siinä kerkesi kiukustua.
 4. Meilläkin oli juhlat Rauhalassa ja tosiaan valmis menu näyttää olleen muutaman euron kalliimpi mitä esim. Quaramellen häissä. Valmiiseen menuun teimme jotain muutoksia, mutta en enää kuollaksenikaan muista mitä ne olivat. Meiltä loppui hääsuunnitteluenergia viime metreillä, eli siksi päädyimme valmiiseen menuun, mutta olimme äärimmäisen tyytyväisiä häidemme ruokaan. Alkoholilliset juomat haukkasivat suuren osan budjetista, mutta toisaalta esim. viinien kaatojen täsmällisyyden suhteen ei nipotettu. Vaikka itse sanonkin, niin Rauhala on ollut Oulun juhlapaikoista ylivoimaisesti paras!
 5. Minusta on ihan ok, että ihmiset menevät nuorena naimisiin, jos tuntevat tehneensä harkitun päätöksen ja ovat valmiita kantamaan vastuun. Tämä koskee myös vanhempia ihmisiä, toki heillä voi olla sikäli parempi tilanne sikäli, että heillä on enemmän itsensä tuntemusta ja näin ollen tietoa siitä, millaisen puolison kanssa haluaa olla. Olen kuitenkin erittäin vakaasti sitä mieltä, että yleensä uskonnon takia muutaman kuukauden seurustelun jälkeen solmitut avioliitot ovat silkkaa arpapeliä. Erota kun ei saa niin on melkoinen riski syöksyä avioliittoon, josta ei ole ulospääsyä. Omalla tuttavallani tuntuu olevan aika vaikeaa 10 vuoden avioliiton jälkeen, kun mies onkin väärä, mutta erota ei voi. He menivät naimisiin 4kk tuntemisen jälkeen, eivätkä olleet olleet ennen hääyötä koskaan kahdestaan (ilman esiliinaa).
 6. Se on vaan hyväksyttävä, että parikymppisenä on vielä keskenkasvuinen ja muutaman vuoden päästä elämänarvot ja kiinnostuksen kohteet voivat olla täysin erilaiset. Se on yhtä totta kuin se, että aurinko nousee huomenna. Jos tuon asian kieltää jästipäisesti, niin seuraamukset muutaman vuoden kuluttua voivat olla aika kuohuttavia. Jos asian kanssa pystyy elämään ja hyväksymään sen, ettei elämä ole kymmenen vuoden päästä samanlaista, niin mikä jottei... Ainahan sitä saa yrittää. Kenenkään suhde ei ole spesiaalitapaus, eikä kenelläkään parilla ole sen täydellisempää kuin muilla - töitä pitää tehdä.
 7. Devivrelle ja Lady Birdille laitettu yv:tä omista kokemuksista, terveisin epäaktiivinen foorumilainen
 8. Mun täytyy valitettavasti kertoa, että Virhon kesälauantait ovat olleet aika kiireisiä ja ainakin tänä kesänä se näkyi lopputuloksissa.
 9. Itselläni on valitettavan huonoja kokemuksia Piilopirtistä työn merkeissä, eikä sopimamme asiat pitäneet silloin ollenkaan, asioista unohdettiin ilmoittaa eikä kukaan tuntunut tietävän/muistavan mitään mistään. Vaihdoimme siksi juhlapaikkaa.
×
×
 • Create New...