Catza

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Catza

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday September 28

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ei todellakaan kaduta! Lähinnä olen iloinen, että pääsin vanhasta sukunimestäni eroon
 2. Mä annoin Kalevala (en just nyt muista nimeä) solmioneulan ja kalvosinnapit
 3. Meillä ei ollut häälehteä, eikä sitä kukaan paikan päällä olisi ehtinyt lukemaankaan. Kirkko/juhlaohjelma oli!
 4. Mä sain ihanan kultaisen kaula- ja ranneketju setin!
 5. Mun mielestä kaikki lahjat mitä me saatiin (ja me saatiin paljon) olivat omalla tavallaan ihania, siis ihan oikeasti emme saaneet mitään järkkyä vaikka sukulaiseni tuntien se olisi ollut jopa todennäköistä! Vaikka tässä miten mietin, niin en pysty nostamaan yhtä ylitse muiden... tai no, minulle paras lahja oli tietenkin se, että sain IHANAN miehen !
 6. Meillä haluttiin perinteistä ruokaa. Ja sulhon lempiruokaa Karjalanpaistia... Menu näyttää tältä: Tuoresalaatti+kastike Fetajuustoa ja oliiveja Kaisersalaatti Graavilohi Silli+kermaviilikastike Karjalanpaisti Lihapullat Porkkanalaatikko Makaroonilaatikko Uudet perunat Ruis- ja hiivaleipä, voi Kotikalja, maito, mehu ja vesi Hääkakku (+maidoton kääretorttu) Sydän pikkuleivät Marianne tiikerikakku Kahvi, tee ja mehu Hinta on 17€/hlö Meinasi unohtua: Yöpalana on tummaa ja vaaleeta leipää ja leikkeleitä yms. ja karjalanpiirakoita & munavoita
 7. Mä sain eilen pitkän taivuttelun jälkeen sulhon lähtemään kanssani kirkkoon Häämusiikkikonserttiin... ja siellä valintamme vain vahvistuivat eli Ruususella sisään ja Kuulalla ulos. Mun äiti oli sitä mieltä ett ne sopis toisin päin, mut mä oon Teresan kans samaa mieltä ett se Ruususen alkusoitto ja ovien avautuminen silloin on hyvä yhdistelmä! Kotona kuunneltiin 40 häävalssia (no okei, ei kaikkia kokonaan), jonka jälkeen sulho totesi että tää on ihan selvä, yksi on ylitse muiden. Siispä valssaamme Akselin ja Elinan ja toisena Suvivalssin.
 8. Hei piku mä oon pohtinut tota samaa juttua! Mulle tulee aika leveä vanteinen alushame ja juhlapaikan wc on aika ahdas. Mä oletan etten selviä ilman kaason apua vessareissusta. Vai onko alushame riisuttava aina hädän hetkellä, heh? Vai vaan pidäteltävä? Mäkin kuulisin mieluusti vinkkejä tähän onkhelmaan... Rouvat, kuinka olette selvinneet?
 9. Meillä on juhlapaikkana nuorisoseurantalo Itä-Suomessa ja viikonlopun vuokra on 135 euroa. Sunnuntaina tarvitsee siivota vain isoimmat sotkut, muttei mitään lattianpesua tai sellaista...