LH

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About LH

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. (Nyt menee rankasti OT, mutta kuitenkin: Italiassa kristinusko on jyrännyt 300-luvulta, Suomessa 1500-luvulta. Siinä on iso ero vaikutuksessa. Kristinuskon kerros suomalaisessa kulttuurissa on itse asiassa verrattain ohut, ja monissa suvuissa vain muutaman sukupolven mittainen. Pakkouskonnollistamista vastustettiin pitkään, ja vasta naimalupa pakotti pullikoijatkin kirkon piiriin. - Vihkimisasiassa kukin tekee kuitenkin niin kuin parhaaksi kokee.)
 2. OT: Tuo kuulostaa aika aidolta, kauniilta arkipäivään kuuluvalta uskolta. Ateistina painan pääni syvään kunnioituksesta.
 3. OT: 25 euroa hyvästä musiikista on aika vähän, johan ripsivärikin maksaa sen verran, ja kumpi sitten hääpäivästä jää mieleen: häämarssi vai ripsari?
 4. Pianonuotti (josta urkurikin voi soittaa) on ainakin kokoelmissa PÄÄTEKIJÄ WILLIAMS, John (säv.) NIMEKE Star wars [Nuottijulkaisu] : suite for piano / John Williams ; sov. Tony Esposito ja NIMEKE The Star Wars trilogy [Nuottijulkaisu] JULKAISUKIELI englanti PAINOS Special ed. JULKAISUTIEDOT Miami (FL) : Warner Bros. Publications ; Woodford Green : International Music Publications [jakaja], c1997. Kysy vielä kirjastoista ja nuottikauppa Ostinatosta (sinne kannattaa soittaa, puhelimessa on taattu palvelu) pelkän Star Warsin nimellä: kaikkia yksityiskohtaisia tietoja ei aina kokoelmista kirjata, ja tuo biisi taas on melko varmasti kaikissa Star Wars -kokoelmissa.
 5. Unohtakaa suosiolla. Vieraat eivät kyllä kehtaa valittaa järjestäjille, siksi kaasot yms. eivät kuule valituksia, mutta voin vannoa, että selän takana puuhaa pidetään aika mauttomana.
 6. Rakkausrunon ja reseptin lähettäminen ystävänpäiväksi.
 7. Mulla on usein rahaa mukana juhlissa, mutta koska juhlakäsilaukut ovat pikkuriikkisiä, sinne sujahtaa yleensä kaksikymppisiä tai sitten pankkikortti. Kummastakaan en luopuisi.
 8. Äitini intti loppuun asti, että vaimon pitää ottaa miehen nimi. Appivanhemmat kysyivät jo kauan etukäteen, että en kai vaan vaihda omaa nimeäni heidän nimeensä. V-mäisin kommentti tuli ex-heilalta, joka tosin on niin idiootti machoilija, ettei sen kommenteilla ole paljon väliä. Postia meille tulee kaikilla mahdollisilla nimiyhdistelmillä, ja mä olen siihen vielä itse kannustanut - musta on vaan hauska nähdä, miten monella tavalla meidän nimet saa aseteltua kuoreen. Enkä mä koe mitenkään loukkaavana sitä, että mulle laitetaan mieheni sukunimi, varsinkaan jos nimet ovat muodossa "Liiri ja Lauri Lappalainen" - silloinhan sukunimen voi ajatella koskevan vain jälkimmäistä nimeä. Kirjekuoret ja varsinkin kortit on usein niin pieniä ja ahtaita (meidän osoitekin on hehtopitkä), että ei siihen mahdu kunnolla meidän koko nimet (pitkiä nekin). Meidän nimiä tosin väännellään muutenkin, joten olen jo tottunut moninimiseen identiteettiin . Tästä tosin seuraa se huono puoli, että koska mä sallin oman nimeni kanssa sekoilun, kirjoittelen autuaasti mitä milloinkin moninimisten perheiden kuoriin, mutta en todellakaan tee sitä keljuillakseni! Olin itseasiassa aika kauhistunut lukiessani täältä, miten syvänä loukkauksena ihmiset voivat kokea moisen! Pitänee parantaa tapani muiden suhteen. Meitä saa silti nimitellä jatkossakin ;D