Jump to content
Naimisiin.info

LH

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän LH kaikki viestit

  1. (Nyt menee rankasti OT, mutta kuitenkin: Italiassa kristinusko on jyrännyt 300-luvulta, Suomessa 1500-luvulta. Siinä on iso ero vaikutuksessa. Kristinuskon kerros suomalaisessa kulttuurissa on itse asiassa verrattain ohut, ja monissa suvuissa vain muutaman sukupolven mittainen. Pakkouskonnollistamista vastustettiin pitkään, ja vasta naimalupa pakotti pullikoijatkin kirkon piiriin. - Vihkimisasiassa kukin tekee kuitenkin niin kuin parhaaksi kokee.)
  2. OT: Tuo kuulostaa aika aidolta, kauniilta arkipäivään kuuluvalta uskolta. Ateistina painan pääni syvään kunnioituksesta.
  3. LH

    Nightwish Walking In The Air-nuotit

    OT: 25 euroa hyvästä musiikista on aika vähän, johan ripsivärikin maksaa sen verran, ja kumpi sitten hääpäivästä jää mieleen: häämarssi vai ripsari?
  4. Pianonuotti (josta urkurikin voi soittaa) on ainakin kokoelmissa PÄÄTEKIJÄ WILLIAMS, John (säv.) NIMEKE Star wars [Nuottijulkaisu] : suite for piano / John Williams ; sov. Tony Esposito ja NIMEKE The Star Wars trilogy [Nuottijulkaisu] JULKAISUKIELI englanti PAINOS Special ed. JULKAISUTIEDOT Miami (FL) : Warner Bros. Publications ; Woodford Green : International Music Publications [jakaja], c1997. Kysy vielä kirjastoista ja nuottikauppa Ostinatosta (sinne kannattaa soittaa, puhelimessa on taattu palvelu) pelkän Star Warsin nimellä: kaikkia yksityiskohtaisia tietoja ei aina kokoelmista kirjata, ja tuo biisi taas on melko varmasti kaikissa Star Wars -kokoelmissa.
  5. Unohtakaa suosiolla. Vieraat eivät kyllä kehtaa valittaa järjestäjille, siksi kaasot yms. eivät kuule valituksia, mutta voin vannoa, että selän takana puuhaa pidetään aika mauttomana.
  6. LH

    12 kuukautta -leikki

    Rakkausrunon ja reseptin lähettäminen ystävänpäiväksi.
  7. Mulla on usein rahaa mukana juhlissa, mutta koska juhlakäsilaukut ovat pikkuriikkisiä, sinne sujahtaa yleensä kaksikymppisiä tai sitten pankkikortti. Kummastakaan en luopuisi.
×
×
  • Create New...