Jump to content
Naimisiin.info

Johanna 08

Morsian
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Johanna 08's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Johanna 08

    Espoo

    Mekin tavattiin Pirjo viimeviikolla. Oikein mukavalta vaikutti. Ollaan loppupäivästä, joten toivottavasti teillä muilla aikataulu pitää
  2. Onko kukaan nähnyt missään kuoharilaseja, joissa olisi lila (miel. tumma) jalka??? Tai jotain muuta lilaa?!
  3. Johanna 08

    Espoo

    Melihiili kaunista päivää siis toivotaan ja hyvää seremoniaa ja mukavaa juhlaa teille. Sinusta tulee sitten Rouva parituntia ennen mua
  4. Meillä 2000euroa sisältäen morsiusviitin + 5 muuta hotellihuonetta jugendlinnassa+ aamiaiset. Saadaan olla koko päivä + seuraavana päivänä klo 15 asti. Henkilökunta, kattaukset, kukat etc. Ruoat ja juomat tulee sitten siihen päälle. Hintaa tulee, mutta varmasti sen arvoista. Ei tarvitse kenenkään itse "raattaa" mitään tai huolehtia seuraavan päivän siivouksista.
  5. Me maksetaan 350 euroa vihkitilaisuus, hääpotretti miljöössä + kolme tuntia kuvausta juhlista. Mielestäni hyvä hinta. Kyseessä kuvaaja, joka toiminimellä, mutta ei tee tätä päätyökseen, eli enemmän harrastelija pohjalla. Vihkimisestä ja potretista olisi laskuttanut muistaakseni 200.
  6. Mistä ostitte kankaat pukuihinne??? Olen teettämässä pukua pk-seudulla ja lupasin hankkia itse kankaat. Eurokankaan valikoima oli melko "arkinen". Teidättekö mistä saisi hyviä juhlakankaita??? (Villisilkkiä edullisemmin). Thanks!
  7. Mielestäni tämä on jokaisen oma asia. Riippuu aina hieman millaiset suvut on ja mitä odottaa etc. Meillä itsellämme on ravintola häät ja tarjoamme onnittelukuoharit, ruoalla kaksi kaatoa ja jälkiruoka avecit. Baari on koko ajan omakustanteisesti auki, joten sieltä voi jokainen käydä sitten hakemassa oman mielensä mukaan. Mielstäni ruokajuomat tekevät ruokailusta juhlavamman ja kuuluvat asiaan, joten vaikka meillä maksaa n. 40euroa/pullo, on se mielestäni sen arvoista.
  8. Tänään kävin ompelijan kanssa sopimassa mallista, hinnasta ja aikataulusta. Lupasin itse hommata kankaat. Tarkoitus olisi tehdä laskeutuva sifonki puku, mutta haluaisin hieman laadukkaampaa kun edullinen polyesteri sifonki eruokankaassa. Onko vinkkejä missä pk-seudulla olisi laadukkaita juhlakankaita? Villisilkki taitaa olla yksi, mutta olisiko muita???
  9. Istumajärjestykset yritetään parhaamme mukaan suunnitella niin, että tuttavat ja saman "henkiset" ihmiset olisivat samoissa pöydissä. Halutaan, että kaikki viihtyy mahd. hyvin. Myös vieraita tulossa osa ulkomailta, eikä kaikki puhu "samaa kieltä", joten myös tämän vuoksi ei missään nimessä voida vieraita sekoittaa. Uskon, että ruokailu sujuu huomattavasti mukavammin kaikilta, jos pöydässä mukavaa juttuseuraa.
  10. Meillä häämatkan hinnaksi tuli n. 1200/hlö. Mennään Maltalle 12 päiväksi 5* hotelliin. Vieraille on laitettu häämatkatilin numero, joten katsotaan paljon se kattaa. Sitten tietysti kaikki kulut matkalla päälle...
  11. Johanna 08

    Espoo

    Wau, onko teillä siis tulossa sama vihkiä ennen meitä? Monelta? Meillä on klo 16. Vaikutti ihan mukavalta puhelimessa. Missä pidätte teidän vihkitilaisuuden. Meillä on Masalassa Majvik jugendlinnan pihalla. Toivotaan siis hyvää säätä ko. päiväksi
  12. Meillä olis tarkoitus suorittaa siviilivihkiminen ulkona juhlapaikan pihalla 14.6.2008. Toivotaan siis, että ei sada. Koristelua en ole vielä pahemmin ajatellut, ja muutenkin olen koristelut delegoinut kaasolleni. Kuitenkin ehkä punainen tai valkoinen matto voisi olla hyvä idea mitä pitkin kävellään ja juhlapaikalla on kuulemma jonkinlainen pöytä vihkitilaisuutta varten. Vinkkejä otetaan vastaan.
  13. Johanna 08

    Lapset häissä

    Minulla on 7 alle kymmenen vuotiasta siskojen ja kaason lasta, jotka tulee hääparin läheisyyteen. Muuten ei paljon luultavasti lapsia tule. Olen suoraan jutellut ystävien kanssa, joilla pieniä lapsia, että toivotaan, että saisivat lapsille hoitajat ja tulisivat itse kunnolla nauttimaan häistä. Häät alkaa vasta klo 16 ja paikalla mahdollisuus yöpyä, joten ystävätkin olleet itse sitä mieltä, että on myös heille hyvä idea. Pääsevät aikuisten juhliin eikä tarvitse heidän juosta kokoajan lastensa perässä ja viedä niitä sitten nukkumaan, kun juhlat pääsee kunnolla vauhtiin. Myös tila on melko rajallinen ja vieraslistaa täytyy karsia, joten mielummin haluamme että kaikki ystävämme pääsisivät osallistumaan häihimme, eikä vain osa lapsineen. Ainankin meidän ystävät on ymmärtäneet asian, kun olen suoraan heidän kanssaan siitä keskustellut.
  14. Meillä hääpäivä suunniteltu näin: Morsian yöpyy kaason kanssa jo juhlapaikalla edellisen yön, sulhanen kotona jossa hänen äiti miehineen Englannista. 9.00. Herätys ja aamupala 10.30. Kampaaja + meikkaaja saapuu juhlapaikalle ja aloittaa morsiammesta. Kaaso tarkistelee, että kaikki juhlapaikalla sujuu suunnitelmien mukaan. 13.00. Kaason kampaus + meikkaus. Morsian "ottaa rennosti". Muistaa syödä lounasta. Perhe saapuu linnaan. Viimeistelyä juhlapaikalla. Best man hakee kukat. Sulhanen saapuu juhlapaikalle eri huoneeseen valmistautumaan. Kampaaja, meikkaaja siirtyy kaason jälkeen "kruumaamaan" sulhasta. 15.00. Pukeutuminen 16.00. Siviilivihkiminen juhlapaikalla 16.15. Onnittelut + onnittelumalja 16.30. Valokuvausta 17.30-19.00. Ruokailu + puheita 19.30. Kahvit + kakku 20.00. Häätanssi + bändi aloittaa 23.30. Valomerkki + bändi lopettaa Juhlapaikalle jää suuri osa vieraista yöksi. Bileet voi vielä jatkua joko linnassa tai hotellin baarissa...
  15. Johanna 08

    Ei ohjelmaa, mitäs sitten??!!

    Meillä ei ole tulossa myöskään mitään "leikkejä" häihin. Emme ole itse kiinnostuneet mistään leikeistä Ja koska mieheni on englantilainen, ei hänen sukulaiset välttämättä ymmärtäisi kaikkia suomalaisten leikkejä. Vihkiminen on juhlapaikalla klo 16 jonka jälkeen onnittelut ja kuvausta, ruokailu tanssia etc. Uskon, että vierailla on jonkin verran ohjelmaa, puheita etc. joten varmasti aika kuluu hyvin ilman leikkejä tms.
×
×
  • Create New...