Kielotar

Morsian
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Kielotar

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Jos alkoholitarjoilut aikoo pitää vähissä, mutta vieraiden on mahdollista itse ostaa baarista tai tuoda omia, niin siitä olisi hyvin ystävällistä kertoa jo kutsussa. Osaavat vieraat varautua. Kokonaan alkoholitomat häät ovat myös ihan ok. Omissa häissäni toivoisin tunnelman olevan nimenomaan rento, ja vaikka kaikki osaavatkin pitää hauskaa ilman alkoholiakin, niin tunnelma ei silti ole sama. Ja juhlijat viipyvät pitempään, mikä on ehdottomasti toivomuksenamme. Toisekseen non-alcoholic-linjassa on ehdottomasti suurempi riski siihen, että vieraat tylsistyvät, etenkin jos kaikkia ei ole nerokkaasti plaseerattu. Sitä lisästressiä en halua! Olen myös samaa mieltä siinä, että viini kuuluu juhlapöytään, boolit ym. on sitten asia erikseen.
 2. Kirkko varattiin ensin, koska halusimme juuri siinä kirkossa naimisiin. Juhlapaikka tosin varattiin sekin viikon sisään ja oli kirkon varaushetkellä jo mielessämme.
 3. Tää on aivan paras ketju! Järvenpäässä kasvettuani en ole tavannut ketään, joka suostuisi menemään kaupungin kirkossa naimisiin. Sen verran pinnallisia tässä kuitenkin ollaan. Betonimöhkäleessä ei ole paljoa romantiikkaa. Valitettavasti myös nykyisen asuinpaikkamme ainut varteenotettava kirkko onkin sitten megasuosittu Vantaan Pyhän Laurin kirkko. Onneks kuitenkin sulhanen on pieneltä paikkakunnalta, jossa on todella kaunis kirkko ja häiden paikkakin ratkesi sillä tavalla.
 4. Kihlapäiväksi tuli luontevasti kosimispäivä, koska silloinhan tuosta asiasta päästiin yhteisymmärrykseen. Kosinta tapahtui lomamatkalla, jolloin toivoinkin, tosin viimeiseen iltaan sain odotella!