veega

Rouva
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About veega

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Satuhäät. Minusta siinä on ollu sympaattisempia pareja ja muutenki ohjelma on toteutettu jotenki aidommalla ja lämpimämmällä kosketuksella.
 2. Tietää. Tiesi jo kun olin morsiammena täällä ja tietää myös nyt kun kaasoilen. Hassua, mutta näin kaasona mie kirjotan tänne sata kertaa enemmän kuin silloin kun olin morsian.
 3. Heippa kaasosisaret! Olen pitänyt kaasopäikkyä tuolla meidän lukitulla osastolla, ja olen huomannut ettei siellä oikein ole elämää. Kaipaisin ideoita, mielipiteitä ja neuvoja kanssakaasoiltani, joten tulin sitten tänne mainostamaan: Tulkaa muutkin AVUSTAJIEN OMALLE OSASTOLLE ja perustakaa omia kaasopäiväkirjoja tai muita, ja vähintäänkin käykää "kylästelemässä" siellä muuten vain. Olin niin innoissani kun sain kaasostatukseni ja pääsin tuonne "suljetulle osastolle" , mutta ei siellä ole kivaa kun siellä ei ole juuri ketään muita.
 4. Käsittääkseni yleisesti käytetty tapa on antaa vähintään 20euroa/euron arvosta per vieras. Sen verran voi olettaa vähintään menevän yhden ihmisen muonitukseen ja juottamiseen.
 5. Meilläkin oli oma auto hääautona. Oisin itteasiassa halunnu jonku ihan romun auton kun musta siinä ois ollu asennetta, mutta ei löydetty sellasta. Limusiinia en ois ikinä kelpuuttanu vaikka ei se kyllä ois sopinu häiden tyyliin muutenkaan. Kaasot koristeli auton nätiksi ja mies pesi sen hohtavaksi. Hyvä muuten että pesi kun sillä oli huristeltu metsäteillä ja valkosen mekon jossa on vannehame, kanssa ei oo mahdollista nousta autoon/poistua sieltä ilman että helma osuu auton sivuun.
 6. Meillä oli yksi pöytä salin perällä, missä istuin mieheni kanssa. Muut pöydät oli sijoitettu salin reunoille(ei silleen että ne olis ollu kiinni toisissaan, vaanomina erillisinä pöytinään pitkät sivut toisiaan kohti...tyhmästi selitetty...) ja salin keskellä meidän edessämme oli pari pöytää joissa olivat meidän vanhempamme jne.. Salin etuosassa keskellä oli ruokapöydät jotka syönnin jälkeen poistettiin ja tilalle tuli salin eteen sivulle(pois tieltä) boolipöytä. Tämä toimi hyvin meillä kun meidän hääpaikka ei ollu kauhean iso ja häävalssi ja muut tanssit piti mahtua tanssimaan salin keskellä.
 7. Meillä oli ehdoton ei vieraille joitten kans ei olla tekemisissä, ja tiukkapipoiselle hienostelevalle tunnelmalle.
 8. Me oltiin kihloissa vähän reilut kaksi vuotta ennen kuin mentiin naimisiin.
 9. HYVÄ NEUVO: Kannattaa vastaanottaa itse. Hääparin vanhemmat ei tällöin joudu "loukkaamaan" sukulaisia jotka "kutsuu" itse mukaan lisää ihmisiä. Kaikilla tuntuu olevan omat vahvat mielipiteensä siitä, keitä toisten ihmisten häihin pitää kutsua. Jos vastaanotatte ilmoittautumiset itse, vastaatte itse siitä että pysytte lujina ja vaikka sitten suututatte kutsumanne vieraat kun heidän tuttunsa eivät saakaan tulla. Tämä jälkiviisautena viime kesänä vihityltä parilta.
 10. Mie tunsin kaikki meidän häihin tulleet henkilöt. Meillä oli kutsukriteerinä se, että vieraiden pitää olla sellaisia, joitten kans oikeasti ollaan tekemisissä.
 11. Istumajärjestyksen suunnittelemisen sietämätön vaikeus!!! Ja vieraslistan pitäminen kun kaikilla oli omia mielipiteitä siitä, keitä piti kutsua... Lopulta myös se, että kaikki meni juhlapäivänä täydellistäkin paremmin eikä missään ollut ongelmia. :-X
 12. Tämä sormus on aivan upea!! Leveä kultainen, missä on kauheasti pieniä timantteja. :-X MUTTA koska tämä on näin leveä, käsien pesun jälkeen tämän alle jää helposti kosteutta ja se aiheuttaa ihottumaa. Suosittelenkin jälkiviisaana kaikille kapeaa sormusta.
 13. Todella hyvin! Ei ollut mitään ongelmia, ei sitä edes huomannut.
 14. Suoraan sanottuna EI MITÄÄN KÄSITYSTÄ!! Mulla rupes itkettämään niin kauheasti että kaikki keskittyminen meni kyynelten hillitsemisen yritykseen.. Luulen että mun huulen pureminen näytti jonkinlaiselta hymyltä...?
 15. Paria päivää ennen häitä pappi tuli sairaaksi. Olimme jo pitäneet pappitapaamiset ja kaikki ja kyseessä oli vielä tätipuoleni, joten tuo tuli shokkina. Onneksi saimme tilalle kertakaikkiaan IHANAN papin, joka teki päivästämme enemmän kuin täydellisen eikä ole harmittanut yhtään.