Jump to content
Naimisiin.info

Solange

Rouva
  • Viestit

    92
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Solange

  1. Meillä on tarjolla mantelilikööri (esim. Alkon Helmi Amanda Mantelilikööri)- suosittelen ;) - ja konjakki. Konjakin saa päättää sulho, tämä morsian ei ymmärrä niiden päälle ollenkaan. Jos pitopalvelun kanssa päästään sopimukseen niin toivomuksena olisi avecin pöytiintarjoilu, vieraat hakevat kahvin ja kakkua noutopöydästä.

  2. No mutta sehän ei ole mikään ongelma, voitte päättää antaa lapsille sinun sukunimen.

    Ehkäpä jkp nimenomaan haluaa, että koko perheellä (hän itse, lapset ja mies)on "yhteinen" sukunimi? Mulle tulee yhdysnimi ihan sen vuoksi että pidän omasta sukunimestäni enkä siitä halua luopua, ja lisäksi liki 30 vuoden aikana nimi on muodostunut vahvaksi osaksi omaa identiteettiäni. Toisaalta haluan mahdollisten tulevien lasten vuoksi, että koko perheellä on myös sama sukunimi käytössä- eli miehen sukunimi. Mies kun ei halua muuttaa sukunimeään eikä ottaa yhdysnimeä. En viitsi pakottamaankaan ryhtyä, koska itselleni yhdysnimen ottaminen sopii hyvin. Onpahan kunnon litania nimiä, kun mulla on etunimiäkin 3 kappaletta :lol:

  3. Jos mun pää pitää, ei meille ilmaannu....

    ...valmiita kutsu-tarroja kutsukortteihin

    ...tienvarsikylteiksi punaisia/pinkkejä pahvisydämiä tikun nokassa

    ...pinkkiä yhtään mihinkään

    ...karjalanpaistia/poronkäristystä ruuaksi

    ...kiisseliä/rahkaa jälkkäriksi

    ...mukahauskoja leikkejä, joihin vieraat pakotetaan mukaan

    ...maksullista alkoholia (ilmaista kyllä :D )

    ...kermakakkua (sulhon ehdoton NOUNOU)

    SIC!

    *muoks* listan täydennystä

  4. Sai kiinni kirjoittelusta... :grin: Ja nosti sitten kauhean metakan, kuinka hän nyt häpeää suunnattomasti, että morsian on yksi niistä hulluista sekopäistä, joita netin hääkeskustelupalstoilla vilisee... Hehheh. Rauhoittui sulkki sitten, kun näytin mitä kaikkia hyviä vinkkejä täältä oon saanu, eikä enää hävennyt. ;)

  5. Hehhee... Meillä kihlauspäivää ei mitenkään erityisesti valikoitu. Eräänä kauniina lokakuun iltana kesken ihan tavallisen ruokailun (muistaakseni kaalilaatikkoa :lol: ) silmäilin päivän Kalevaa kun armas poikaystäväni tokaisi "mennäänkö ostamaan ne sormukset?" Asiasta oli puhuttu aiemminkin, mutta olin kertonut haluavani tulla "oikeasti" kosituksi- tässä se sitten oli... :rolleyes: Noooh, kihlattuni on hieman jäyhäluonteinen, joten en odottanutkaan mitään suurta spektaakkelia ja seuraavana päivänä mentiin kultasepän juttusille ja sen jälkeen kahville pujottamaan sormukset sormiin. Siitä tuli sitten virallinen kihlauspäivä ja sillä hyvä- ei valittamista asiasta. ;)

×
×
  • Create New...