Jump to content
Naimisiin.info

Solange

Rouva
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

678 profile views

Solange's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Tilasin brittien ebaysta aitoja, pakastekuivattuja ruusunlehtiä. 2 isoa pakettia maksoi vajaa 40e. Näyttävät tismalleen samalle kuin tuoreet lehdet ja tuoksukin on tallella! Säilyvyys useamman kuukauden.
 2. Saatiin lopulta päätettettyä marssit... Alttarille mennessä Elgarin Pomp and Circumstance ja palatessa Verdin Aida. Pachelbel olisi ollut toiveissa, mutta kirkon käytävä on niin lyhyt ettei kappale millään ehdi "kehittyä" täyteen loistoonsa. Elgarilla ja Verdillä siis mennään!
 3. Willow Treen "Promise". Ostin Brittien Ebaysta, postikuluineen hintaa tuli vain 25e!
 4. Itse otetaan vastaan. Meillä vieraat ilmoittautuu netissä hääsivujen kautta, näkyy suoraan meidän sähköpostissa. Jos jollain ei oo nettiä (mummot lähinnä), niin soittavat.
 5. Itse tilasin pari kuukautta sitten brittien ebaysta kermanvärisiä neliökirjekuoria 15 x 15cm 75kpl, hintaa postikuluineen tuli n. 10e. Paketti oli perillä muutamassa päivässä. Tarkempaa yritystä jolta ne tilasin en muista, mutta useammallakin puljulla oli tollasia kuoria tarjolla.
 6. Pieni pullollinen kuoharia varmasti menee aamun aikana valmistautumisen yhteydessä. Ei kuitenkaan missään tapauksessa ole tarkoitus humaltua, tulee vaan juhlavampi fiilis
 7. Meillä on tarjolla mantelilikööri (esim. Alkon Helmi Amanda Mantelilikööri)- suosittelen - ja konjakki. Konjakin saa päättää sulho, tämä morsian ei ymmärrä niiden päälle ollenkaan. Jos pitopalvelun kanssa päästään sopimukseen niin toivomuksena olisi avecin pöytiintarjoilu, vieraat hakevat kahvin ja kakkua noutopöydästä.
 8. Ei tule häälehteä ei. Ihan tarpeeksi värkkäämistä kaikissa muissakin härpäkkeissä (joita ei alun perin pitänyt edes tulla).
 9. Juhlapaikka varattiin ensin, koska halusimme juuri tietyn juhlapaikan. Heti sen jälkeen varattiin kirkko. Liikkeellä oltiin hyvissä ajoin 1,5 vuotta ennen häitä.
 10. Up up, tän kesän morsiot, missä vietitte hääyönne? Paljonko maksoi ja mitä mieltä paikasta?
 11. Mjoo, kaasoni meni tänä kesänä naimisiin samassa kirkossa missä minä ensi kesänä. Kirkossa on vihkimisiä tunnin välein, peruskaavalla tilaisuus kestää noin 30 min. Eli ainakaan yli puolta tuntia ennen ei edes kannata paikalle tulla tai saa väistellä toista morsiusparia ja heidän vieraitaan. 20 min riitti kaasolleni ja riittänee mullekin.
 12. Pyysin kaasoni vähän reilu vuosi ennen häitä. Aiemminkin olisin voinut pyytää, mutta yhdellä kaasollani oli omat häät tänä kesänä ja ajattelin, että huolehditaan ensin niistä häistä täysillä ennenkuin uusia aletaan kunnolla sunnittelemaan...
 13. Ehkäpä jkp nimenomaan haluaa, että koko perheellä (hän itse, lapset ja mies)on "yhteinen" sukunimi? Mulle tulee yhdysnimi ihan sen vuoksi että pidän omasta sukunimestäni enkä siitä halua luopua, ja lisäksi liki 30 vuoden aikana nimi on muodostunut vahvaksi osaksi omaa identiteettiäni. Toisaalta haluan mahdollisten tulevien lasten vuoksi, että koko perheellä on myös sama sukunimi käytössä- eli miehen sukunimi. Mies kun ei halua muuttaa sukunimeään eikä ottaa yhdysnimeä. En viitsi pakottamaankaan ryhtyä, koska itselleni yhdysnimen ottaminen sopii hyvin. Onpahan kunnon litania nimiä, kun mulla on etunimiäkin 3 kappaletta
 14. Samaa mieltä kuin yläpuolella. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ toimintaa ns. kaasoltasi! Olisiko henkilö jotenkin kateellinen häistä tms...? Tai sitten muuten vaan tollo... ?
 15. Jos mun pää pitää, ei meille ilmaannu.... ...valmiita kutsu-tarroja kutsukortteihin ...tienvarsikylteiksi punaisia/pinkkejä pahvisydämiä tikun nokassa ...pinkkiä yhtään mihinkään ...karjalanpaistia/poronkäristystä ruuaksi ...kiisseliä/rahkaa jälkkäriksi ...mukahauskoja leikkejä, joihin vieraat pakotetaan mukaan ...maksullista alkoholia (ilmaista kyllä ) ...kermakakkua (sulhon ehdoton NOUNOU) SIC! *muoks* listan täydennystä
×
×
 • Create New...