annakarenina

Morsian
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About annakarenina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olen etsiskellyt puisia isoja numeroita, joko valkoisia tai vaikka puun värisiä joita sitten itse voisin maalailla. Metallisia kirjaimia kirjatukina joskun nähnyt mutta näitä puisia en kyllä mistään vielä löytänyt. Mielellään niin vankkoja että pystyssä pysyisivät, ei siis vanerin ohuita. Omat nikkarointitaidot eivät ihan riitä Kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan.
 2. Suunnittelemme kuvaussessiota heti alkumaljojen jälkeen jolloin vielä kaikki vieraat lähettyvillä. Jos ensin kuva meistä koko porukan kanssa pihalla ja sitten kuvia pienemmillä kokoonpanoilla. Luulisi nuo kuvat kuitenkin aika nopeasti ottavan. Toivotavasti sää vain armollinen ulkokuvaukseen.
 3. Meillä myös tarkoitus ottaa kuvat paikanpäällä ja menemme sunnuntaina suunnittelemaan kuvauspaikkoja sekä tuleville appivanhemmille paikkaa näyttämään. Kartanon avoimet ovet aivan loistava idea kun saa rauhassa paikkaa kierrellä ja suunnitella. Ja kun samalla vielä voi kahvitella.
 4. Olen ollut Virpi Väisäsellä juhlameikkiä laitattamassa ja erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja palveluun. Ajan saimme sumplittua mieleiseksi. Mukava ja ammattitaitoinen. Suosittelen.
 5. Tietää minun lueskelevan ja kirjoittelevan joskus mutta todellista sivuilla roikkumisaikaa ei tiedä enkä kehtaisi kertoa. Pääasia kuitenkin että työnantajani ei tiedä.
 6. Olen ehdottomasti lahjojen avaamisen kannalla. Mukavaa pientä ohjelmaa häihin kun voi jalotella ja käydä katselemassa lahjoja. Itse ainakin pidän niin häissä, ristiäisissä kuin synttäreillä lahjojen kurkkimisesta ja niin tuntuu kovin moni muukin juhlija pitävän. Nykyään onneksi aika paljon pakataan sellofaaniin tai muuten valmiiksi esille. Tehtävään ajattelin pyytää muutamaa sukulaistyttöä ja varata heille sakset, teippiä sekä tarralappuja joissa valmiiksi kahdet samat numerot. Toisen laitaa sitten korttiin ja toisen pakettiin.
 7. Olipa ihania ja tunnelmallisia kuvia! Minä käsitin että kellariholvissa huonekaluja vähentämällä mahtuu hyvinkin yli 50 vierasta. Täytyy käydä vielä kurkkimassa. Muutoin alasali voisi olla hyvä paikka kuvaukselle tai jos laittaisimme kuvia matkan varelta esille sinne. Tuo tulishow olisi aika hauska ohjelma syksyllä.
 8. Niillä taitaa myös olla verkkokauppa. Itse asun naapurissa ja olen tainnut törsäillä ohikulkiessa jo vähän liikaakin.
 9. Anoun villasukkaidea aivan ihana. Tosi romanttista. Jospa keksisin itsekin jotain yhtä hauskaa.
 10. Näin nuo ottimet samassa paikassa mistä hääkakkuni koristeen ostin eli Espoon Pohjois-Tapiolassa oleva Sadelli. Harmi kun en osaa kuvaa liittää viestiini.
 11. Kaasomme lupautuivat ottamaan kutsujen vastauspyynnöt vastaan puhelimitse ja heille annamme vinkkiä häälahjoista. Siis jos joku kysyy. Samalla vieraat voivat ilmoittaa erityisruokavalionsa ym.
 12. Minä ajattelin hankkia kaikille meitä avustaville henkilöille Kiss-salaattiottimet ja samalla kutsua meille puolisoineen yhteiseen illanviettoon häiden jälkeen. Sopivat hyvin häidemme teemaan. Semmoinen hauska otin jossa kahvoja saatavilla eri väreissä ja päässä suukotteleva metallinen kuppi.
 13. Kirkkovihkiminen on kyllä ihan viisas vaihtoehto kun tuo sää saattaa olla mitä vain. Jos vaikka sitten maljat uikona ottaisimme. Täytyy vielä pohtia. Todella hauskalta kuulostaa tuo kakkumaistajaiset. Enpä ole muista paikoista kuullut tuollaisesta tapahtumasta. Me pääsemme kylläkin vasta vuoden päästä. Käymme sitä ennen varmaan niissä sunnuntaitapahtumissa kahvilla ja kakuttelemassa. Kellariholvi myös mietityttää. Mikäli siis emme pidä varapaikkana vihkimiselle. Se on kyllä tosi tunnelmallinen paikka. Voin vain kuvitella kuinka tunnelmallinen syysiltana kynttilöillä valaistuna.
 14. Häämme suunnitteella syyskuuksi mutta tarkempi päivä vielä päättämättä ja emme siis ole tehneet alustavaa varausta. Tulee kohta kiire päättää. Kävimme sitten sunnuntaina Espoon Kartanossa. Aivan ihana myös sisältä ja varsin herkullisia kakkuja nautimme kynttilöiden palaessa. Ehdottomasti kyllä meidän häiden pitopaikka. Katsastimme myös Haapajärven kirkon ulkoa päin ja kivalta näytti. Vihkiminen joko siellä tai sitten paikanpäällä Espoon Kartanossa.
 15. Kiitos hyvistä vinkeistä. Kilpisjärvi kuulostaa varsin mielenkiintoiselta. Onko kukaan käynyt Lemmenjoella?