Jump to content
Naimisiin.info

Pieta

Rouva
  • Viestit

    104
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Pieta

  1. Me oltiin viime kesänä kolmissa häissä ja omat häät olivat aiemmin talvella. Annettiin lahjaksi 50-70 euroa, vähän riippuen kavereiden läheisyydestä. Minusta toi 50 euroa on sopiva summa, koska sitä rahaa menee niin paljon muuhunkin kuten polttareihin, vaatteisiin, majoitukseen ja kyyteihin. Meillä ei ainakaan olisi ollut varaa laitaa yhtään enempää lahjoihin rahaa, vaikka työssä käydäänki.

  2. Meillä ei ollut iltapalaa, en tiedä olisiko joku sitä kaivannut. Meillä ruoka oli klo 17.00-18.30 ja kahvit 19.30-20.30 ja sen jälkeen oli karkkia ja juomaa tarjolla. Itselläni ei ollut nälkä, mutta minähän en viereiden nälkäisyydestä tiedä :girl_blum: En usko että kukaan oli kovin nälkäinen. Juhlat loppui noin 1.00 :)

  3. OuNou, viimeinen neiti-viikko alkanut, joko teillä muilla alkaa vatsassa lennellä perhosia? Täällä ainakin hiukan jännitystä ilmassa. Sää jännittää eniten juuri nyt. :girl_haha: Tekemättä on vielä pienä juttuja, sillä jos ei olisi viimehetkeä niin tällä morsmaikulla jäisi paljon tekemättä. :girl_blum: Puvun silitys, istumajärjestys kartongin viimeistely, korun haku, kirkkoharjoitukset, powerpointin viimeistely, siinä tän morsiamen viimeisen viikon hommia. Unohdin ihan että viimeiselle viikolle osuu myös Kelalle selvittelyä 2007 vuoden tuloista :girl_impossible:

  4. Meille piti tulla häätanssiksi Stellan Häävalssi, mutta siitä pitääkin nyt sitten luopua kun miehen serkku tanssi vaimonsa kanssa Stellan tahtiin omissa häissään joulukuussa (samaa kappalettahan ei tietenkään voi valita... :rolleyes: ). Juha Tapion Vuodet vieriä saa oli onneksi valittu jo aiemmin "varatanssiksi", eikä tuo Pietan mainitsema Egotrippikään olisi yhtään pöllömpi. :)

    Egotripin uudella levyllä oleva Häälaulukin on muuten varsin hupaisa kappale, vaikka pitää olla kyllä häävierailla tarpeeksi hyvä huumorintaju, etteivät vedä herneitä nenään laulun sanoituksista... :D

    Sulla on hyvä musiikkimaku! :girl_haha: Meillä tanssitaan tuo egotripin valssi ja kirkossa lauletaan Juha Tapion vuodet vieriä saa, Juha Tapiota lainattiin kutsussakin. Ja juhlassa meille esitetään tuo stellan häävalssi :girl_blum:

  5. Meillä vielä muutamaa viikkoa reilu kuukausi häihin. Paniikkia pukkasi kyllä kovasti, koska paljon vielä puuttuu, mutta mutta, nyt on jotenkin rauhallinen olo (johtuen varmaan vapaapäivästä ) :girl_haha: Meiltä puuttuu vielä sulhasen vaatetus kokonaan. Minulta puuttuu korut, eikä kukkia ole vielä tilattu. Istumajärjestystä ei ole vielä edes katsottu, eikä lopullisesta menusta sovittu pitopalvelun kanssa. Hääjuhlan ohjelmaa, ei ole vielä kokonaan mietitty, mutta myös minä uskon, että kaikki tulee hoidettua, ja jos ei tule niin sitten näillä mennään. Naimisiin päästään joka tapauksessa :girl_blum:

  6. Meillä pohditaan, että kutsuun tule joko Juha Tapion biiistä vuodet vieriä saa tai sitten Sadetanssin biisistä niin kuin yö ja päivä. ei osata päättää kumpi tulee. Tässä molemmista pätkät.

    Juha Tapion biisistä:

    Vuodet vieriä saa,

    toiveena mulla,

    on jokainen niistä vierelläs taivaltaa.

    Sinut nähdä kun saa ja

    nähdyksi tulla

    kaksi pelkonsa voittaa

    Tahi Sadetanssia:

    Vaikka niinkuin yö ja päivä ollaankin

    ei kukaan muu sovi siihen paremmin.

  7. Mulla mun kaasot ovat mulle henkisenä tukena ja auttavat päätöksissä häiden suhteen. Kutsut hommaillaan sulhon kanssa kaksin ja muuta askarteluja meille ei tule. Istumajärjestys tehdään yhdessä mun ja sulhon äitien kanssa. Juhlassa toinen kaasoista mahdollisesti toimii seremoniamestarina, jos tämä hänelle sopii. Jos kokee se ahdistavana, niin sitten pyydetään jotain jolle esiintyminen on luonnollista. Mitään ei vaadita ja osallistuvat niinkun haluavat/pystyvät. Meillä on ihanat kaasot ja bestmanit.

  8. 1.Missä kuussa häänne ovat?

    Helmikuussa 2009.

    2.Miksi valitsitte talvihäät? Yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa?

    Meillä päätös perustui siihen, että kun kesä todella on enemmän häiden aikaa ja suurinosa kavereista on avioitumassa kesällä 2008, 2009 ja 2010, niin ei haluttu siihen samaan syssyyn. Talvella on muutekin vähemmän juhlia, joten sopi meille loistavasti. Ripillekin pääåsin talvella, eli talvi sopii minulle :)

    3.Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan?

    Ei olla jouduttu selittelemään. Suurimmaksi osaksi ovat olleet iloisesti yllättyneitä, mutta häistähän ei vielä kaikki tiedä, eli saa nähdä kun kutsut lähtee millaisia reaktioita tulee.

    4. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? (esim. paljon lunta, rekiretki kirkosta jne.)

    Meilläkin toki lunta toivotaan, mutta sateeseen varaudutaan. Ulkona ollaan ajateltu ottaa kuvat oli keli mikä hyvänsä... hmm..

    5.Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.)

    Meilläkään ei talvi tule esiin kuvausta kummemmin. Kynttilöitä käytetään paljon somistuksessa.

    6.Mikä on mielestänne parasta talvihäissä?

    Parasta taitaa olla, että tulee jotain mukavaa myös keskelle talvea :)

    7.Minne lähdette häämatkalle?

    Ei varmaan mihinkään ainakaan ihan heti. Kesällä sitten suunnataan, johonkin päin maailmaa.

  9. Mulla tulee tod. näk. hääpuvun alle sukkanauhan tilalle sulhon (jääkiekkoilija) sukkanauhavyö ja lätkä sukat... :girl_haha: Siinähän sitten viskoo niitä... :D

    muoks. laitan ne siis just ennen heittojuttua päälle... En siis aio alttarille tällaisissa vermeissä astella :)

  10. Tämä nyt ei ole ihan pop/rock osastoa, mutta osaisiko joku auttaa...?

    Olen joskus bongannut tällaisen sanoituspätkän, jonka haluaisin laittaa kutsuihimme:

    "Sinut kun näin ihmeellinen,

    sydämessäin ääni niin yksinäinen

    kuiskasi näin: Siinä Hän nyt on!"

    Tämä on muistaakseni Veeti Kallion sanoitus ja Laura Voutilaisen biisi.

    Olen yrittänyt googlettaa tätä vaikka miten ja hakenut Laura Voutilaisen nettisivuilta ja biisien sanoituksista....mut en löydä.

    Tahtoisin siis varmennuksen sille, että tuo on Veeti Kallion kynäilemä ja mielellään myös haluaisin tietää, mistä Voutilaisen biisistä on kyse...

    So, anyone ???

    Heippa!

    Googletin tuon laittamasi pätkän ja löysin, että olisi kyse biisistä nimeltä Ei edes kuolema. Tosiaan Laura Voutilainen esittää ja tuo Veeti Kallio Feattaa. Sanoittaja on tuo Veeti Kallio. Toivottavasti jotain apuja ;)

×
×
  • Create New...