Jonnuli

Morsian
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

About Jonnuli

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Laru
 1. Meillä oli siviilivihkiminen (ei yhtään vähemmän juhlallisempi mutta meille näin sopiva) ja ensimmäinen laulu oli alkusanojen jälkeen. Se rentoutti sopivasti Seuraava laulu oli vihkikaavan jälkeen, ehti fiilistellä sitä että ollaan oikeasti naimisissa.
 2. Täälläkin eräs tyytyväinen morsian voi suositella Jannea! Dokumentaariseen pakettiin olemme enemmän kun tyytyväisiä, uskomattoman hyviä tilanneotoksia, niin vieraista kun meistäkin. Hääpaikkamme oli hankala kuvattava, hämärän valaistuksen suhteen. Vihkimisessä valaistus oli vielä haastavampi mutta kuvat onnistuivat todella hienosti. Sukulaisten ottamista kuvista ei voi samana päivänäkään puhua... Potreteistakin tykkäsimme, Janne onnistui löytämään niitä varten kivat ulkokuvauspaikat hääpaikaltamme! Niin kuin joku jo mainitsikin niin oli valinnanvaikeutta monen hyvän potrettikuvan välillä. Suosittelen ensinnäkin ottamaan ammattitaitoisen kuvaajan hääjuhlaan. Monet vieraat on harmitelleet omien häidensä heikkoa tallennelaatua meidän kuvat nähdessään. Mielestäni hinta ei ole kovin paha; kuvista on iloa vuosikymmeniksi. Jannea voin varauksetta suositella kuvaajaksi ainutkertaiseen päiväänne!
 3. Festaria voin minäkin suositella! Pukuuni tehtiin mm. kavennusta yläosaan, olkaimia otettiin sisään, helmaa ei lyhennetty, mutta alushametta lyhennettiin. Mielestäni paljon korjauksia ja hinta oli n. 80 eur. Kävin kerran sovittamassa viikkoa ennen häitä ja vielä pienet kavennukset tehtiin lisää, parin päivän päästä sain ihanuuden kotiin! Tarja (?) laskee ennen tilausta hinnan työlle, mikä on miekestäni reilua.
 4. Meillä oli maistraarin työntekijä vihkimässä juhlapaikalla. Saatiin vihkimisen jälkeen allekirjoitettu vihkitodistus. Hän antoi sen onnitellessaan meitä. Tiedettiin etukäteen. Mielestäni se on kiva lisä kun kirkossa saa raamatun ja meille tuli hieno todistus
 5. Kiva kuulla että tilaus toimii ja kansio on kiva! Saatiin eilen kuvat ja taidan viikonloppuna alkaa miettimäänsen kansion sisältöä
 6. Onko kukaan tilannut valmista painettua kansiota (Ifolor tms.)? Vai oletteko tulostaneet ja askarrelleet kansiot itse? Vähän houkuttaisi oikean kirjamallisen kansion tilaaminen, ajattelin myös että kuvat on varmaan sillä tavalla vähän kestävämpiä kun tulostettu valokuva... Toisaalta tykkään askarrellakin mutta haluamme kuitenkin itse ison hääkuvakansion ja lisäksi tilaamme vanhammille (3) ja kaasolle + BM:lle pienemmät kansiot eli menee ikä ja terveys niitä työstäessä!
 7. Meillä oli melko samanlainen aikataulu kun aloittajalla; syötiin klo 16.30-19.15, kakkukahvit klo 20, juhlatila tyhjennettiin puolen yön jälkeen (00.30). Meinasin itse että ehkä ei tarvitse yöpalaa mutta se tilattiin ja tarjoiltiin klo 23, bändin vikalla tauolla. Tuli tarpeeseen ja kaikki meni!
 8. No on vähän outoa jos valokuvaajalle ei tarjota ruokaa... missäs hän niitä omia eväitä sitten söisi? Dokumentaarisessa paketissa kuvaaja on koko ajan "valmiina" eli töissä niin on hyvä että ruokaileekin siinä muiden kanssa. Näin ainakin meillä, kuvaajalla oli oma paikka ja ruokaili muiden vieraiden kanssa.
 9. Meilläkin aikaa varattiin noin tunti ja olisi voinut olla enemmänkin aikaa. Talvipakkanen vaikutti asiaan ja jouduimme käymään sisällä lämmittelemässä välillä; ennen sisäkuvien ottoa piti lämmitellä mm. neniä niin ettei tulisi ihan punanenäisiä kuvia Kuvia tuli kaikkiaan n. 150 ja valitsimme 6 niistä käsiteltäväksi potretteja varten. Paikkoja eli taustoja oli kuusi erilaista (ulkona ja sisällä). Oli kova työ valita jo tuosta määrästä parhaat kuvat...
 10. Miehen puhe oli liikkis
 11. Joka penni on kyllä elinikäisten muistojen arvoinen! Hääbudjetti oli n. 15000e sormuksineen, hääöineen jne. johon vanhemmat osallistuivat mutta itse maksoimme n. puolet. Kaikki ovat kiitelleet hääpaikkaa, esiintyjiä, ruokaa, juomia jne. mitään en vaihtaisi pois
 12. Itselläni oli Unique brat eikä puku ollut kovin tukeva (ei mitään korsettia), itse asiassa puku oli selästä ihan avoin ja syy siihen, että mitkään "normaalit" rintsikat ei käyneet. Mietin myös teippauksia vaihtoehtona mutta jotenkin niistä jäi epävarmempi olo... Koko paketti pysyi hyvin koossa hääpäivän, kuppikoko on B ja vielä kun ennen häitä vähän laihtuu tahtomattaankin niin olivat juuri oikean kokoiset!
 13. Sain ihanat timanttikorvikset, sopivat hyvin sormusten kanssa yhteen
 14. Meille tehdään ehto joka avioeron sattuessa sulkee pois ennen liittoa ja sen aikana perityn omaisuuden ja ennen liittoa olleet varallisuudet sekä osakkuudet yhtiöissä. Ainahan sitä voi päivittää jos tuntuu siltä että pitää lisää rajata.
 15. Aveciksi valikoitui nyt lopulta VSOP ja Marsala -viini ~ jälkiruokaviini. Portviini olisi ollut ihanin nyt talvella mutta kustannussyistä valitsimme jälkiruokaviinin.