Jump to content
Naimisiin.info

Viivu

Rouva
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Uusimaa

Viivu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Viivu

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Kiitos tiedoista, laulaja ja prinzessin! Kävin Furuhedissa ja siellä ollessani samalla mittailin paikkoja, ja tässä tuloksia, jos jollekin muullekin olisi ehkä hyötyä: Lava n. 4,10 x 4,00 m (syvyys (mukana lavan reuna verhon jälkeen) x leveys) Sali n. 8,2 x 11,5 m. Pienempi tila, jonne voi laittaa esim. buffetpöydän: leveys minimissään n. 7m eli hieman salin leveyttä (se 8,2m) vähemmän; syvyyttä en mitannut. Buffetpöytä: n. 4,20 m x 75 cm. Muut pöydät: 180x70cm (6 hengen) 19 kpl ja muutama 120x75cm (4 hengen). Nämä mitat ovat suuntaa antavia, enkä mene niistä 100%-takuuseen! Mikäli jollakulla on tarvetta saada Furuhedista kuvia, niin niitäkin tuli otettua; kiinnostuneet laittakoon priva-viestiä, voin laittaa kuvia sähköpostitse eteenpäin.
  2. Viivu

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Minusta Haapajärven kirkon portaat ovat upeat! Vaikkakin ne tosiaan korkkareilla ja morsiuspuvun helmojen kanssa varmasti ovat melko haasteelliset. Muutenkin kirkko oli tosi tunnelmallinen ja vielä paljon kivempi sisältä kuin mitä olimme uskaltaneet toivoa. Kynttilänjalkoja tosiaan pitäisi olla kirkosta saatavana penkkirivien päihin, ja tämä mielestäni riittää kyllä kirkon koristeiksi. Muistaakseni tuohon kirkkoon sanottiin jossain mahtuvan vähän yli 200 ihmistä. Furuhedista sitten; tietääkö kukaan, minkä kokoinen se esiintymislava on? Itse en muistanut ottaa siitä mittoja, kun kävimme katsomassa. Kaipa sinne tavallisen kokoinen bändi mahtuu varusteineen? Ei se lava kuitenkaan mikään älyttömän iso ollut muistikuvani mukaan...
  3. Viivu

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Aroha, oletko käynyt katsomassa Haapajärven kirkkoa sisältä? Ainakin ulkoa on hyvin tunnelmallisen näköinen. Kuinkahan paljon sinne mahtuu väkeä sisälle? Mekin olemme päätymässä Furuhediin juhlapaikan osalta. Kiitos vinkeistä Kirkkonummen juhlapaikkojen suhteen!
  4. Viivu

    Sri Lanka/Malediivit

    Me vaihdettiin muistaakseni Sri Lankassa rupioita heti lentokentällä, mukana oli lähinnä euroja. Siellä Colombon lentokentällä on monta rahanvaihtotiskiä, joista on kätevä käydä vaihtamassa. Pankkeihinkin voi tietty mennä, mutta ei siinä mainittavasti säästä. Sri Lanka on ihana paikka! Suosittelen ehdottomasti muun toiminnan ohella shoppailua Colombossa. Siellä on mielettömän halpoja vaatteita. Yksi parhaista ostospaikoista on Odelin tavaratalo (http://www.eodel.com/).
  5. Tuo Furuhedhän kuulostaa hyvältä, jos on peräti vastaremontoitu sisustus ja valaistuskin kohdallaan! Mitä muita nuorisoseuraintaloja Kirkkonummella kävitte katsomassa? Tuo sisätilojen viihtyisyys on erityisen tärkeää, mikäli järjestää häät ajankohtana, jolloin luonto ei ole kukkeimmillaan eikä ulkona vietetä aikaa, kun sisätilat ovat silloin ainoa mitä oikeastaan katsellaan. Itse olen nähnyt livenä vain Bygdebon ja Ljunghedan, joista jälkimmäisen vain ulkoapäin. Hääsuunnitelmat ovat niin aluillaan, että ei ole vielä oikein tietoa juhlan koosta, mutta luultavasti tulee olemaan jotain 100 vieraan luokkaa..
  6. Hei, olisiko kellään vielä kommentteja Kirkkonummen juhlapaikoista talviaikaan tai ylipäätään muulloin kuin kesällä? Lähinnä ajattelen täällä esiteltyjä paikkoja: http://www.kirkkonummi.fi/vierailijat/matk...juhlatilat.html Onko joku löytänyt netistä vaikka jotain lisäkuvia jostain näistä paikoista? Itse en kovin montaa muuta kuvaa ole löytänyt, paitsi siis nuo Kirkkonummen kunnan sivuilla olevat. Esim. Ljunghedaa tässä säikeessä aiemmin joku kehui. Muistakin paikoista saa mielellään kirjoitella lisää kommentteja!
×
×
  • Create New...