Jump to content
Naimisiin.info

Handis

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Handis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Handis

    Kaason puku

    Itse tilasin(tai siis morsian tilasi samalla) tuolta Canacasta puvun, joka maksoi 149 dollaria, eli tällä dollarin kurssilla ei paljon mitään.
  2. Kuinkas aikasin meikkausaikaa kannattaa varata? Taidan kaasona olla enemmän hermostunut kuin morsian . Häät ovat elokuussa.
  3. Hääpari kuvataan miljöössä ammattilaisvoimin, mutta juhlapaikalla kuvaajana voisi olla yleistä tunnelmaa kuvaamassa jokin alan opiskelija tms. Onko teillä tiedossa Tampereen seudulta valokuvausopiskelijoiden yhteystietoja?
  4. Handis

    Pöytäliinat

    Morsiammen kanssa ajateltiin, että ostetaan Eurokankaan mylläyslaatikoista lakanakangasta(siis niistä, joissa voi ostaa kilohinnalla kangasta) ja värjätään se dylonilla mustaksi. Tarkoituksena olisi siis tehdä piiiitkiä mustia kaitaliinoja. Tuleekohan kalliimmaksi vain halvemmaksi (siis jos ostaisi valmiita lakanoita ja värjäisi ne?).
  5. Handis

    Uusi kaaso ilmoittautuu II

    Uusi kaaso ilmottautuu. Toimin kaasona ystäväni häissä loppukesästä 2008. Innolla olen jo morsiammen kanssa suunnittelemassa ikimuistoista päivää. Ja voin sanoa, että työstä se kyllä käy
×
×
  • Create New...