laura!

Rouva
  • Viestit

    7533
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän laura! kaikki viestit

  1. Mikaela Löfrothin käsialaa ovat omat kuvani. Olin varsin tyytyväinen kuviin, kuvien käsittelyyn, kuvaustilanteeseen, ym. Hääkuvamme olivat taas Reetta Murasen käsialaa ja niitä kuvatessa tuli semmoinen fiilis, että hän voisi olla myös erittäin hyvä huomenlahjakuvien ottaja..
  2. Minun ihanuuteni http://www.naimisiin.info/yhteiso/uploads/1248605419/gallery_16960_217_1005339.jpg
  3. 3 yötä enää niin saan yhdistelmän käteeni
  4. Riippuu tietenkin mitä kuvista haluaa aikaiseksi. Jos tahtoo yhden kuvan tauluksi/lompakkoon, tms. niin eihän siihen tarvitse kuin yhden setin. Jos taas tahtoo kirjan johon tulee useampia kuvia, niin vaihtoehtoja on hyvä olla enemmänkin. Itselläni oli 3 settiä ja silti tuntui että olisi saanut olla neljäskin. Rekvisiitasta sen verran, että kuvaajallahan varmasti on tuoleja, korokkeita, jne., mutta hunnut, huivit, yms. kannattaa itse varata mukaan. Pitää vain koittaa saada itselle positiivinen asenne, niin homma sujuu kyllä, sillä hyvä kuvaaja osaa ohjata ja huolehia kuvattavastaan niin, että tunnelma kevenee ja kuvattava rentoutuu.
  5. Kihlassa on nimi ja pvm Vihkiin kaiverretaan "Rakkauden vahvistama" ja pvm Tuo vihkin teksti tulee (yllätys yllätys) Yön biisistä. Yö on aina tehnyt upeita biisejä, joiden sanoitus on koskettanut mina monesti. Tämän biisin kertosäkeistö oli sellainen, joka tärähti kerrasta.
  6. Ovatko nuo broadway kynnet kovinkin kaarevat? Omat kynteni ovat lähestulkoon suorat ja tuntuu miltei mahdottomalta löytää sopivia irtokynsiä..
  7. Paloautolla siirrytään, molemmat kuuluvat palokuntaan ja se on iso osa (tai ainakin aikaa vievä) elämäämme. Lähinnä huolestuttaa saadaanko autosta niin puhdasta, että sinne uskaltaa mennä. Pojat lupasivat tarvittaessa vaikka nostaa miut sisään jos ei muuten meno onnistu.. Toisena vaihtoehtona on ambulanssi, sinänsä sinne mahtuisikin helpommin, mutta paloauto on enemmän meitä molempia..
  8. Mitkä tekokynsistä eivät ole niin 'kaarevia' vaan enemmänkin melkein suoria sivuttaissuunnassa? Itselleni ei istu sitten mitenkään sellaiset varsin siron näköiset kaarevat kynnet.
  9. Voin suositella justtitanium.com sivustoa, sieltä on lähipiirillekin sormukset tulleet reilussa viikossa ja yhteydenpito on ollut erittäin reipasta.
  10. Silvan tulee minullekin, kuvaa sormuksesta en vain löydä mistään. Pitänee vain jaksaa odotella kaikessa rauhassa sen saapumista..
  11. Hämeenlinnalaisia rouvia tai muita kauneuspalvelujen käyttäjiä, huhuu? Vinkkejä kaivataan aika epätoivoisena jo..
  12. Itselleni tärkeintä on käytännöllisyys, sitten ulkonäkö ja laatu. Toki laatu sisältyy osittain käytännöllisyyteenkin, koska laadukas kestää paljon paremmin kuin pilipali.
  13. Mulla on kihla tilattu ulkomailta Justtitanium.comista ja vihki teetetään täällä Suomessa Mäkisellä. Titaanisormuksia myydään kovin vähän liikkeissä, ulkomailla sitäkin enemmän. Materiaali ei ole se suosituin, mutta itselleni ainakin juurikin se oikea. On meinaan hämmästyttävää kuinka 'mukava' tuo materiaali on ihoa vasten, aina lämpöinen ja niin kevyt!
  14. Omasta yhdistelmästäni tulee seuraavanlainen, kihla on siis kotona. Vihki teetetään kevään aikana. Kihla Vihki
  15. Titaaninen kihla on saatu kotiin, nyt pitäisi sitten ryhtyä vähitellen pohtimaan vihkin teettämistä.
  16. Jos levyn joku jostain löytää / omistaa ja haluaa siitä luopua, olisin äärettömän kiitollinen siitä! Varpunen verkkokauppa on kokeiltu ja 5kk odotuksen jälkeen tuloksena on: ei mitään tulosta.
  17. Pirkanmaan suunnalle saisi antaa vinkkejä kuvaajista, vaikka yksärillä jos ei tänne tahdo kirjottaa..
  18. Meikkipaikat kiinnostavat - kokemuksia ja suosituksia (sekä varoituksia) otetaan ilolla vastaan.
  19. Tyllin kanssa on se mahdollisuus, että pelkkä tylli (jos ei alla välikangasta, tms.) saattaa kutittaa, raapia jalkoja ja ajautua helposti jalkoihin. Vanne pitää hameen jatkuvasti kauempana, jolloin hame ei tule jalkoihin laisinkaan. Monen vanteen kanssa autoon meno, istuminen & vessassa käynti saattaa olla todellinen ongelma. Itselleni helpoin vaihtoehto on 1-vanteinen tyllihame, jonka vannetta saa säädettyä. Eli vanne vie helmaa etäämmälle ja tylli tuo nostetta pukuun.
  20. Me naureskeltiin juuri nuorten kesäleirillä, että jos häihin tuuppaisikin liitinviestiä ja muutamia muita 'lajeja' joita ollaan itse muksuna kisattu ja jotka suurin osa vieraistakin tietävät hyvinkin. Toisaalta se antaisi mahdollisuuden myös sukulaisille tutustua harrastukseemme paremmin. Paloautoa emme paikalle saa, ellei puolustusvoimat lainaa omaa autoaan pihalle Mutta koko juhla ei saa lipsua liikaa palokunnan puolelle, yli puolilla vieraista tulee olemaan palokunnan juhlapuku päällänsä, käytös palokunnasta (huoh.. ) sekä jos muutamia ohjelmanumeroita sieltä ottaisi. Lisäksi yksi ihan hauska ajatus oli palomiehistä, jotka kaappaavat morsiammen. Toisaalta se on hyvinkin totta, koska pojat yrittävät minua yksi ja toinen päivä viedä mukanaan 'mieheltä piiloon'. Joten miksikäs ei antaisi niille vielä tilaisuuden harrastaa sitä touhuaan? Ja kun kaikilla on omat haalarit kuitenkin olemassa, niin eipä sekään tuota ongelmaa.
  21. Scaqlietta, lähinnä sen, että olisi pitänyt se tietty hevonen olla paikalla, joka olisi sitä kautta vaivannut ystäviä joiden käsiin hevosen voi uskoa..
  22. Hevoset jätetään häistä kokonaan pois, koska tahdon vieraiden saavan juhlia rauhassa. Palokunta näkynee juhlissa vieraiden muodossa, sekä kenties jollain tavoin myös kakun päällä. Koska häät eivät ole kotipaikkakunnalla, ei saada sammutusautolla ajelutusta, joka olisi kyllä alkuun houkutellut suuresti..
  23. No enpä ole moista tiennyt, meillä tulee hattulaan matkaa 60km ja oman seurakunnan papit kiitettävän työllistettyjä. Pitänee ehkä miettiä asiaa vielä kerran.