salza08

Rouva
 • Content count

  236
 • Joined

 • Last visited

About salza08

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ei kannata häsätä. Hääpäivä on ihana, mutta niin lyhyt ja ohi nopeasti, että se kannattaa ottaa ihan rauhallisesti. NAUTTIA siitä päivästä! Vaikka kaikki asiat eivät olisi valmiina tai jotain olisi unohtunut, se kannattaa jättää mielestä ja keskittyä siihen, että tänään menen naimisiin. Itsellä tuli vähän liikaa häsättyä ja nyt tuntuu, että olisi voinut yrittää rauhoittua vielä paremmin. Myös hääkuvia olisi voinut ottaa enemmän, ja eri paikoissa myös hääpaikalla. Meillä on kyllä hyvin hääkuvia, mutta minusta ja miehestäni voisi olla vielä enemmän. Loppujen lopuksi, sadasta kuvasta on korkeintaan kymmenen omasta mielestä hyviä. Kuvilla on siksikin paljon merkitystä, koska niissä se kaikki panostaminen sitten näkyy. Meikki, puku, miljöö, koristelut jne. Kannattaa siis rauhoittua ja antaa ottaa itsestä PALJON kuvia.
 2. Ostin ensin yhden albumin, joka ei innostanut ja kuvat makasivat pölyttymässä. Sitten löysin uuden paremman ja se on kiva. Siihen oli mukava jo laittaa kuviakin. Meidän kuvat on vihdoin albumissa. Nyt vasta kesäkuussa 2009. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan.
 3. Minä ja mieheni aloimme "deittailla" toukokuun alussa ja seurustella kuukauden lopussa. Tuttuja olimme olleet useita vuosia, mutta ei toki "silleen" tuttuja. Ehdimme olla yhdessä reilut puoli vuotta ennen kuin menimme kihloihin ja muutimme yhteen. Häitä aloimme suunnitella heti, koska emme keksineet yhtään syytä, miksi lykätä niitä. Häät pidettiin syksyllä. Että semmoinen vauhti. Olimme olleet yhdessä hiukan reilut puolitoista vuotta, kun menimme naimisiin. Mitään arjen paukahtamista niskaan tai rakkauden loppumista tai pettymystä todellisuuden auetessa ei ole tullut. Rakastamme ja olemme rakastuneita edelleen. Vaikka nopeaahan se on ollut. Nyt suunnitellaan vauvaa.
 4. Ei rahassa mitään pahaa ole, mutta ällöttävä tyyli leveillä sillä ja korostaa sitä. Ei kyllä kolahda minuun ei yhtään. Rahalla ei vaan saa tyyliä, ja sen kyllä huomaa!!
 5. Suosittelen meikkiin Kicksiä. Edullinen, joustava ja todella hyvä! Pysyi, oli kaunis ja hinta oli kiva. Koemeikki tehtiin asiallisesti ja sisältyi hintaan.
 6. Viime jakso Meidän häät -ohjelmassa oli hyvä. Kiinalaiset häät. Olis ainaki persoonallista.
 7. Minua ärsytti Satuhäissä ylenmääräinen hermostunut kikattelu ja papin ääliöt jutut hääparia tavatessa. Kieltämättä Meidän häät oli enemmän formaatti-ohjelman oloinen ja siksi hiukan muovinen. Parien tarinat oli siinä silti kerrottu minusta kivasti.
 8. Ohjelman tyylin perusteella meidän häät.
 9. Mie oon käyny siellä tangoilemassa, muita kokemuksia ei kyllä ole.. Pienihän se Tango Cafe on. Siis tosi pieni, niinkun jos esmes häitä ajattelee. Ja joo, tanssilattia on kunnossa, mutta eipä siellä sitten muuta oikein olekaan. Pieniin tanssihäihin? Heh, tässä vaikuttaa oma häiden jälkeinen ajatteluni, että mitä pienemmät häät, sen parempi. Joo, totta, ei siellä tilaa niin kamalasti ole. Mutta ei ihmiset välttämättä satoja vieraita kutsukaan. Eikä todella tarviikaan.
 10. Huvittavinta on se, että minulle sanottiin aika pian häiden jälkeen, että mitä, etkö sinä odotakaan vauvaa. Oli ollut automaattinen oletus. Hiukan repeilin.
 11. Meillä juhlittiin juuri näin ja oli oikein kivaa. Hääpaikan vuokra oli pirullinen, eikä siksi jatkettu siellä. Ihmiset sai samalla vähän huilitaukoa, kun jatkopaikalle siirryttiin. Toimi erinomaisesti, ja siitä oli infottu jo kutsussa. Jatkopaikan yhteydessä oli hotelli, jossa suurin osa myös yöpyi. Juhlapaikalla taas ei olisi yötä voinut ollakaan. Että kyllä kyllä, näin kannattaakin tehdä.
 12. Periaatteessa kaikki oli hyvin niin kuin oli. Mutta ehkä olisin sit järjestänyt hiukan pienemmät häät, jos nyt voisin muuttaa mieltäni. Ja olisin ottanut enemmän poseerauskuvia minusta ja sulhasesta sillon illalla.
 13. Hei, pakko sanoo, että ei se oo niin kamalaa, vaikka itkisikin. Minä kuulun niihin, jotka normaalisti ei itke ja olen aika "vahva nainen" muutenkin. Mutta häissäni itkaisin parikin kertaa, mies sai tarjota nenäliinaa ainakin kahdesti ja muun muassa kun käveltiin alttarilta pois, onnen kyyneleet valuivat. Näin jälkeenpäin ajattelen, että se oli oikeastaan aika herkkää ja monia muitakin itketti sit ku minuakin. Eikös se kerro vain siitä, että tilanteella on todellista merkitystä?
 14. Tuolta Juhlapaikat osiosta löytyy Joensuun kohdalta paljon keskustelua joensuulaisista juhlapaikoista. Mutta sen verran voin Tuulihyrrä kertoa, että nuo mainitsemasi paikat vaihtelee hinnaltaan, mutta myös laadultaan aika paljon. * Yo-kunnalla ei ole sellaisia tiloja, joissa voisi häitä juhlia ainakaan kovin kauniissa paikassa. Paikat on joko aika huonossa kunnossa tai sitten hankalasti saavutettavissa. Uudetkin tilat Siltakadulla ovat aika vaikeat. * Rupla on aika vanha ja sokkeloinen, mutta tilaa kyllä olisi hyvin ja edullinen paikka on. Mutta tosiaan kirkuvan keltainen ja aika ruma. Ja remontoitu vastikään. * Taidemuseo olisi upea, mutta katsohan mitä se maksaa. Enemmän kuin melkein mikään muu Joensuussa. Ruokailu pitäisi ehdottomasti ottaa pitopalvelulta. * Tangokahvilasta en ole kuullut kokemuksia, mutta pitopalvelulla saattaisi toimia erinomaisesti. Kannattaa kysellä. Ei varmaan ole kovin kamalan kallis ja ihan siisti paikka on. Tanssilattia ainakin kohdallaan.
 15. Hääpäivä tuntuu kuin unelta, niin ihana se oli. En varmasti ole ikinä ollut niin pohjaan asti onnellinen. Pari päivää häiden jälkeen katson sormusta aamulla ku herään ja tajuan, että tosiaan häät on pidetty ja naimisissa ollaan. Ihanaa se on, mutta myönnän pienen haikeuden. Kyllä häät ovat kaunis ja ihana juttu. Onneksi pääsee toisten häihin vielä!