Veldan

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Veldan

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. meijän kihlat makso muistaakseen 130€(mun) ja 170€(miehen). Meille ihan sopivan hintaset. ei tosiaanka oo varaa laittaa kihlakski sellasta hienoa timantti sormusta. tavalliset kihlat on meidän makuun enemmän. Ja tyytyväisiä ollaan oltu.
 2. Mun Mielestä ei oo yhtää paha olla ilman meikkiä. Tiiän monia, joilla ei oo ollu mitään meikkiä omana hääpäivänään, ei ees puuteria, eikä oo yhtää hassun näkönen. Kyllä ne hääpuku ja kampaus tuo kuitenki niin paljon juhlavuutta, että ei se meikki oo todellakaan mikää pakollinen, itsekkää en meinaa laittaa mitää meikkiä. Ilman meikkiä ihminen on luonnollisen kaunis ja mun mielestä monesti kauniimpi, ku jos on paksut ja voimakkaat meikit naamassa. Jokainen tehköön niin, miltä ittestä tuntuu,se on aina oikeen.
 3. Joo, kiitos rohkaisusta. varmasti otanki sen oranssipunasen, tykkään niistä väreistä niin paljon. Mahtava sit ku pääsee tilaamaa sitä.
 4. Melkein kaikissa häissä mitä mä tiiän sellasia et niissä on ollu morsiustyttö/t on niillä ollu sellaset söpöt, pienet kimput. mä oon käsittäny, et se on ihan yleinen ja kaunis tapa.
 5. Oon monesti miettiny, että onko ihan pöljää, jos on erivärinen kimppu, kuin häitten teema. Ollaan suunniteltu sini-valkosta, mutta sinisiä kukkia meinaa olla niin vähän ja varsinki sellasia mistä mä tykkäisin. Ite tykkäisin sellasesta oranssinpunasesta + siihen vihreet. Ja kyseessä on siis talvihäät, pöytiin tulee varmaa sellaset havukoristeet. Mitä ootte mieltä?