Jump to content
Naimisiin.info

Jaaja

Morsian
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jaaja's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hääyö (itseasiassa 2 yötä) vietettiin Rauhalahdessa sviitissä. Huone oli aika mitäänsanomaton, mutta palvelu, ruoka ja aamiainen olivat kehumisen arvoisia, kylpylässä rentoutumisesta puhumattakaan. Ihana oli kun sai mennä kylpylään lillumaan silloin ja niin pitkäksi ajaksi kun tahtoi.
  2. Me oltiin minihäämatkalla kylpylähotelli Rauhalahdessa Kuopiossa. Huone oli aika mitäänsanomaton, mutta palvelu oli hyvää, ruoka oli hyvää, aamiainen tosi monipuolinen ja kylpylässä oli ihana rentoutua. Kylpylään on rajoittamaton käyttöoikeus hotellissa asuvilla. Rauhalahti on luonnonkauniilla paikalla, ihana oli käppäillä kauniissa metsä- ja järvimaisemissa. Itse haluttiin ihan vain rentoutua, mutta kaikenlaisia aktiviteetteja ja erilaisia hoitoja sekä ravintoloita sieltä kyllä löytyy. Voin lämpimästi suositella!
  3. Jaaja

    Kaupunkimiljöökuvat

    Onkos kukaan ottanut Kuopiossa kaupunkimiljöökuvia? Missäpäin olis kauniita rakennuksia ja maisemia?
  4. Jaaja

    Kuopion kukkakaupat

    Onko kokemuksia Pyörön kukasta Petosella?
  5. Täällä kaivattais pikaisesti tietoa Kuopion seudun valokuuvaajista/harrastelijakuvaajista, jotka ottavat kuvia vihkimisestä iltaan saakka. Mielellään omakohtaisia kokemuksia ja hintoja, kiitos!
  6. Jaaja

    Mistä hääkengät?

    Tampereelta löytyy koon 35 kenkiä ainakin Morsiusgalleriasta ja Muotitalo Tyynelästä. Kuopiosta löytyy ainakin pukuliike Faunasta koon 35 kenkiä.
  7. Täälläkin yksi morsian, joka kaipaisi muiden kokemuksia Kuopion hotellien sviiteistä ja hääpaketeista! Millaiset huoneet, hinta, mitä hintaan sisältyi jne? Helppivä!
  8. Jaaja

    Sydänpikkuleivät

    Ihanan näköisiä ja varmasti hyviä! En haluaisi tarjolle mitään ihan perinteisiä pikkuleipiä niin noi olis kyllä oiva vaihtoehto!
  9. Kun menemme naimisiin, olemme olleet yhdessä 6 vuotta ja kihloissa 2 vuotta
  10. Jaaja

    Kaunis uusi laulu

    Hei! Voisko tännekin päin lähetellä Sen ymmärrän-laulun nuotit? Eli osoitteeseen: [email protected] Kiitos!
  11. Jaaja

    Mikä on teidän "laulunne"?

    Ehdottomasti Barry Whiten You're the first, the last, my everything Aivan paras!
  12. Jaaja

    Duo hääjuhlassa

    Kokemuksia kaivataan: Onko jollain ollut duo esiintymässä hääjuhlassa? Mitä olette maksaneet ja kuinka pitkän setin ovat vetäneet? Onko liikaa maksaa (kuulemma) ammattitaitoisesta duo:sta 500e? Soittaisivat koko illan nähtävästi.
×
×
  • Create New...