Hilppu

Morsian
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Hilppu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Meillä oli elokuussa häät kasarmin ravintola Arttelissa. Vihkiminenkin meillä suoritettiin siellä Arttelin sisätiloissa, sillä suorakaiteen muotoinen juhlatila mahdollisti hyvin vihkiseremonian sisääntuloineen kaikkineen. Vieraita meillä oli noin 100 ja juhlatilan kokoon nähden se oli oikein sopiva vierasmäärä. Olimme kokonaisuudessaan todella tyytyväisiä palveluun Arttelissa. Henkilökunta oli ystävällistä ja yhteistyökykyistä koko suunnitteluprosessin ja itse hääjuhlankin ajan. Ihan mitä tahansa heille ehdotti, niin kaikki tuntui sopivan oikein hyvin. Tarjoilu pelasi sujuvasti ja ruoka oli ihan huippuhyvää! Me tarjottiin vieraille ruuan kanssa kaksi kaatoa viiniä ja sen jälkeen saivat ostaa itse omat juomansa baarista. Talon boolista ei siis meillä ole kokemusta. Meillä oli lisäksi vieraiden joukossa jos jonkinmoista erityisruokavaliota, mutta heidänkin tarjoilut hoituivat ilman ongelmia. Kukat ja pöytäkoristeet saatiin käydä häitä edeltävänä päivänä laittamassa paikalleen ja juhlien jälkeen kaikki lahjat ym. tavarat sai jättää juhlapaikkaan ja hakea maanantaina pois. Järjestelytkin saatiin siis melko stressittömästi hoidettua. Voinkin lämpimästi suositella Arttelia hääjuhlapaikaksi.
 2. Me olemme aikoinaan molemmat muuttaneet eri paikkakunnilta Ouluun opiskelemaan ja tänne olemme sitten jääneet myös töihin. Oulussa siis pidetään häät, mutta vieraat saapuvat eri puolilta Suomea, kauimmaiset pääkaupunkiseudulta.
 3. Eilen juuri kävin tilaamassa sormuksen ja häihin on aikaa vielä yli 5kk. Sanoivat kuitenkin kultasepänliikkeessä, että ihan hyvä aika on nyt teettää sormus, kun kohta alkaa ylioppilasjuhlasesongin kiireet ja kesällä taas ei lomien takia ehdi paljon tilaustöitä tekemään.
 4. Minä ajattelin ensin jättää kaasojen hommaksi ohjelman suunnittelun (siis leikit yms. lisänumerot), mutta tarkemmin mietittyäni taidan kuitenkin työntää lusikkani siihenkin soppaan Me ei sulhon kanssa oikeastaan haluta kauheasti varsinaisia leikkejä, koska perinteiset isien puheet ja sukkanauhan ja morsiuskimpun heitothan ovat jo sinällään ohjelmanumeroita. Mulla ei ole mitään morsiamen ryöstöä ja pieniä yllätysnumeroita vastaan, mutta jos jotain varsinaisia leikkejä sitten laitetaan, niin haluan kyllä olla päättämässä niiden sisällöstä. Itsehän sitä parhaiten tietää mikä on omia vieraita ja tietysti itseään ajatellen sopivinta ohjelmaa.
 5. Heips, Täälläkin on yksi oululainen morsian! Elokuussa mennään naimisiin, vihkiminen ja hääjuhla ovat kasarmin ravintola Arttelissa. Varattuna on juhlapaikan lisäksi bändi, meikkaus, kampaus, valokuvaaja ja hääyön viettopaikka. Morsiamen asustus on ostettu kenkiä lukuunottamatta, mutta sulhasen pukuasia on vasta mietinnässä. Sormuksiakin olen vasta alustavasti netistä katsellut. Kutsuihin, paikkakortteihin, pöytäkarttoihin ja ohjelmakortteihin ostin värkit jo tammikuussa, mutta varsinainen askarteluosuus odottaa vielä tekijäänsä. Mutta onhan tässä vielä puoli vuotta aikaa h-hetkeen
 6. Maksamme itse omista säästöistä. Vielä puoli vuotta meillä on onneksi aikaa kerätä lisää rahaa. Joka palkasta täytyy lohkaista melkoinen summa säästöön. Toivottavasti saadaan tarpeeksi rahaa kokoon, niin ei tarvitsisi vanhemmilta pyytää, kun ei heilläkään kauheasti ylimääräistä ole. Ovat kyllä ihan mielellään luvanneet auttaa. Jos siis alkaa näyttää siltä että jäädään pahasti miinuksen puolelle, niin sitten täytynee pyytää vanhempien avustusta joihinkin hankintoihin.
 7. Dite81: Kimppusi kuulostaa juuri sellaiselta, jota olen itsekin kaavaillut! Olisi kiva nähdä kuva siitä sitten kun juhlat on juhlittu Itse en ole vielä kukkakaupan suhteen päättänyt mitään, mutta onhan mulla vielä puoli vuotta aikaa. Tuo puiston kukka kuulosti kyllä lupaavalta vaihtoehdolta.
 8. Meillä suurin osa häävieraista tulee 300-500 km päästä juhliin. Näin ollen sellainen järjestely ei käy, että lapset osallistuisivat hääjuhlaan päivällä, ja heidät sitten joku hakisi illaksi hoitoon. Olimmekin ajatelleet rajata muut paitsi kummilapset juhlasta pois. Mietityttää kuitenki se, että saavatkohan nämä kaukaa tulevat vanhemmat sitten niin pitkäksi aikaa lapsensa hoitoon, kun reissussa menee kuitenkin toista päivää.. Toisaalta jos heidät kutsutaan lapsineen, niin joutuvat jo alkuillasta poistumaan lasten kanssa hotellille tms. Vaikea siis keksiä mikä olisi paras ratkaisu tässä tilanteessa..?
 9. Tietäisikö joku jolla on ollut siviilivihkijä Oulun maistraatista, että suostuvatko vihkijät puhumaan muutakin kuin lukemaan pelkän virallisen vihkikaavan? Meidät olisi tarkoitus vihkiä juhlapaikalla, ja haluaisimme hiukan jotain pidennystä seremoniaan. Toki joku muukin puhuja löytynee, jos ei vihkijä halua ylimääräisiä puheita pitää.