venny

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About venny

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Samoin täällä olkapäät paljaana. Vieraana laitan aina jonkun huivin tms kirkkoon, jos olkapäät näkyy puvussa, mutta morsiamen kohdalla sopivaisuussäännöistä saa mielestäni tinkiä ja olkapäät saa näkyä.
 2. Käytiin noin 2 kk ennen vihkimistä kirkkoherranvirastossa täyttämässä paperit.
 3. Me ei kans olla saatu mitään vihkitodistusta. Nyt häistä pari viikkoa... Mulla on kyllä sellainen käsitys, ettei mitään paperia ole tulossakaan. Meidät siis vihittiin kirkossa.
 4. Hyvin sujui yksin vessakäynnit, vaikka oli laahus ja vannealushamekin ja melko pieni vessa (tosin vannekin oli melko pieni, joten ei varmaan haastavimmasta päästä). Helmat korviin vaan!
 5. Vastasin, että kaikki olivat fiksuja ja käyttäytyivät. Näin, vaikka aika monella näytti olevan taskumattikin matkassa... Hyvin pysyi kuitenkin homma hanskassa tai sitten en vaan huomannu kaikkia kommelluksia
 6. Kyllä käytiin kuuntelemassa, ja oli jopa molempien vanhemmatkin mukana. Kirkon jälkeen oli kahvit mun vanhempien luona. Oikein perinteistä
 7. Meille tulee kauraa. Varmaan sitä jää kampaukseen ja vaatteisiin, mut jostain syystä haluan ehdottomasti että heitetään jotain, ja kirkon vahtimestari suositteli kauraa.
 8. Me pidetään omat nimemme, vaikka ne ovatkin aika samantyyppiset.
 9. Otamme itse ilmoittautumiset vastaan kun itse olemme kutsujinakin, mielestäni helpointa näin...
 10. Itse lähtisin mielelläni ns. mökkihäihin jos joku ystävä sellaiset haluaisi juhannuksena järjestää. "Perinteisempiinkin" häihin voisin juhannuksena mennä vieraaksi, mutta kieltämättä saattaisi käydä mielessä, että olisiko ollut hauskempaa mökkeillä kaveriporukalla. Juhannushäät ei meidän omalla kohdalla olisi olleet ongelma niinkään sukulaisille vaan juuri kavereille, joille juhannus on usein se tilaisuus missä nähdään ehkä pitkästä aikaa isommalla porukalla ja ollaan useampi päivä jossain mökillä. Me ei siis edes vakavasti pohdittu juhannushäitä, osittain juuri siksi että tiedettiin ettei kaverit siitä olisi ilahtuneet, mutta myös siksi ettei muutenkaan haluttu kesähäitä.
 11. Tietää kyllä ja on mun kanssa samaa mieltä siitä, että hyödyllistä tietoa täältä löytyy.