venny

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by venny

 1. Muistivat, ja olin aika yllättynyt siitä, kun kuitenkin vain määräaikaisena olin... Täytyihän niille sit häiden jälkeen kahvit ja pullat tarjota. Tosi hieno ele kyllä että muistivat.
 2. ^Sama homma, meillä tulee kanssa kestämään n. 3 kk häistä ennen kuin kiitoskortit on perillä, ehkä jopa yli tuon ajan. On vaan ollut niin paljon kaikkea muuta...
 3. Samoin täällä olkapäät paljaana. Vieraana laitan aina jonkun huivin tms kirkkoon, jos olkapäät näkyy puvussa, mutta morsiamen kohdalla sopivaisuussäännöistä saa mielestäni tinkiä ja olkapäät saa näkyä.
 4. Käytiin noin 2 kk ennen vihkimistä kirkkoherranvirastossa täyttämässä paperit.
 5. Me ei kans olla saatu mitään vihkitodistusta. Nyt häistä pari viikkoa... Mulla on kyllä sellainen käsitys, ettei mitään paperia ole tulossakaan. Meidät siis vihittiin kirkossa.
 6. Yhdessä sulhasen kanssa.
 7. Hyvin sujui yksin vessakäynnit, vaikka oli laahus ja vannealushamekin ja melko pieni vessa (tosin vannekin oli melko pieni, joten ei varmaan haastavimmasta päästä). Helmat korviin vaan!
 8. ^Vähän samaa sarjaa mullakin, paitsi lautasliinat tuli talon puolesta niin ei tarvinnut niistä stressata Mutta siis se, miten paljon kaikista pikkujutuista otti kuitenkin stressiä, vaikka etukäteen oli puhuttu ettei yritetäkään mitään ihmeellistä. Lisäksi yllätti se, miten paljon askarteluun meni aikaa vaikka ei sitäkään pitänyt ensin edes tehdä... Helposti vaan lähti mopo käsistä
 9. Vastasin, että kaikki olivat fiksuja ja käyttäytyivät. Näin, vaikka aika monella näytti olevan taskumattikin matkassa... Hyvin pysyi kuitenkin homma hanskassa tai sitten en vaan huomannu kaikkia kommelluksia
 10. Kyllä käytiin kuuntelemassa, ja oli jopa molempien vanhemmatkin mukana. Kirkon jälkeen oli kahvit mun vanhempien luona. Oikein perinteistä
 11. Meille tulee kauraa. Varmaan sitä jää kampaukseen ja vaatteisiin, mut jostain syystä haluan ehdottomasti että heitetään jotain, ja kirkon vahtimestari suositteli kauraa.
 12. Me pidetään omat nimemme, vaikka ne ovatkin aika samantyyppiset.
 13. Otamme itse ilmoittautumiset vastaan kun itse olemme kutsujinakin, mielestäni helpointa näin...
 14. Itse lähtisin mielelläni ns. mökkihäihin jos joku ystävä sellaiset haluaisi juhannuksena järjestää. "Perinteisempiinkin" häihin voisin juhannuksena mennä vieraaksi, mutta kieltämättä saattaisi käydä mielessä, että olisiko ollut hauskempaa mökkeillä kaveriporukalla. Juhannushäät ei meidän omalla kohdalla olisi olleet ongelma niinkään sukulaisille vaan juuri kavereille, joille juhannus on usein se tilaisuus missä nähdään ehkä pitkästä aikaa isommalla porukalla ja ollaan useampi päivä jossain mökillä. Me ei siis edes vakavasti pohdittu juhannushäitä, osittain juuri siksi että tiedettiin ettei kaverit siitä olisi ilahtuneet, mutta myös siksi ettei muutenkaan haluttu kesähäitä.
 15. Tietää kyllä ja on mun kanssa samaa mieltä siitä, että hyödyllistä tietoa täältä löytyy.