Jump to content
Naimisiin.info

venny

Rouva
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän venny kaikki viestit

  1. Samoin täällä olkapäät paljaana. Vieraana laitan aina jonkun huivin tms kirkkoon, jos olkapäät näkyy puvussa, mutta morsiamen kohdalla sopivaisuussäännöistä saa mielestäni tinkiä ja olkapäät saa näkyä.
  2. Käytiin noin 2 kk ennen vihkimistä kirkkoherranvirastossa täyttämässä paperit.
  3. Me ei kans olla saatu mitään vihkitodistusta. Nyt häistä pari viikkoa... Mulla on kyllä sellainen käsitys, ettei mitään paperia ole tulossakaan. Meidät siis vihittiin kirkossa.
  4. venny

    WCssä käyminen puvun kanssa

    Hyvin sujui yksin vessakäynnit, vaikka oli laahus ja vannealushamekin ja melko pieni vessa (tosin vannekin oli melko pieni, joten ei varmaan haastavimmasta päästä). Helmat korviin vaan!
  5. venny

    Häävieraat from Hell

    Vastasin, että kaikki olivat fiksuja ja käyttäytyivät. Näin, vaikka aika monella näytti olevan taskumattikin matkassa... Hyvin pysyi kuitenkin homma hanskassa tai sitten en vaan huomannu kaikkia kommelluksia
  6. Kyllä käytiin kuuntelemassa, ja oli jopa molempien vanhemmatkin mukana. Kirkon jälkeen oli kahvit mun vanhempien luona. Oikein perinteistä
  7. Meille tulee kauraa. Varmaan sitä jää kampaukseen ja vaatteisiin, mut jostain syystä haluan ehdottomasti että heitetään jotain, ja kirkon vahtimestari suositteli kauraa.
  8. Me pidetään omat nimemme, vaikka ne ovatkin aika samantyyppiset.
  9. Otamme itse ilmoittautumiset vastaan kun itse olemme kutsujinakin, mielestäni helpointa näin...
  10. Itse lähtisin mielelläni ns. mökkihäihin jos joku ystävä sellaiset haluaisi juhannuksena järjestää. "Perinteisempiinkin" häihin voisin juhannuksena mennä vieraaksi, mutta kieltämättä saattaisi käydä mielessä, että olisiko ollut hauskempaa mökkeillä kaveriporukalla. Juhannushäät ei meidän omalla kohdalla olisi olleet ongelma niinkään sukulaisille vaan juuri kavereille, joille juhannus on usein se tilaisuus missä nähdään ehkä pitkästä aikaa isommalla porukalla ja ollaan useampi päivä jossain mökillä. Me ei siis edes vakavasti pohdittu juhannushäitä, osittain juuri siksi että tiedettiin ettei kaverit siitä olisi ilahtuneet, mutta myös siksi ettei muutenkaan haluttu kesähäitä.
  11. Tietää kyllä ja on mun kanssa samaa mieltä siitä, että hyödyllistä tietoa täältä löytyy.
×
×
  • Create New...