ankkanaama

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About ankkanaama

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Todella kaunis kimppu! Mitähän nuo marjannäköiset ovat?
 2. Olin viime kesänä Kaimalan Karhulammessa häissä ja voin lämpimästi suositella. Ruoka oli todella hyvää, palvelu erinomaista, piha loistava (muksutkin tykkäs), patio oli todella mukava illalla, ja kun mä en ole mikään humpan suurystävä oli tosi mukava, että tanssipaviljonki oli erillinen tila. Ei valittamista. Sääkin oli nätti kuin morsian. Morsian ja sulhanen olivat tuoneet omat booliainekset, jonka henkilökunta oli laittanut hauskasti esille isoon koristeltuun tynnyriin terassille. Hirveän iso paikka ei kyllä ole. Muistaakseni häissä oli n. 50 henkeä ja oli juuri sopivasti. Tulipahan lämmin tunnelma, kun kaikki oltiin samassa tilassa eikä kukaan jäänyt ulkopuoliseksi ohjelmasta.
 3. 500e tulee maksamaan kankaineen kaikkineen. Ystävä tekee sen minulle alusta loppuun. Sovittiin, että tuosta 500 e:sta kaikki mikä jää yli tarvikkeiden oston jälkeen tulee hänelle. Ei ole tiedossa kalliita kankaita eikä isoja helmoja tai laahuksia eikä pitsiä, joten toivottavasti hän saa siitä vaivanpalkkaa tarpeeksi. Enemmänkin voisin hänelle maksaa siitä ilosta, että hän tekee pukuni, mutta rahat ei riitä.
 4. Ajattelin käyttää opintolainaa häiden maksamiseen. Tässä elämäntilanteessa ei säästäminen onnistu, vaikka aikaa onkin. Omat vanhempani ovat luvanneet avustaa jonkin verran (summasta ei ole puhuttu tarkemmin) mutta en halua pistää vanhempiani maksamaan koko häitämme, enkä tiedä olisiko heillä siihen varaakaan. Meidän budjetilla saisin opintolainalla maksettua ainakin oman pukuni, miehen ja pikkumiehen puvut, sormuksen, kimpun, kampauksen ja meikkauksenkin luultavasti. Hyvin todennäköisesti jäisi vielä lainaa käteen kun en osta pukua ym. kalleimmasta päästä ja kimpunkin tekee ystävä.
 5. Olen ollut häissä, jossa tanssilattia oli erillinen paviljonki ruokailutilan vieressä. Toimi ihan hyvin, varsinkin kun kaikkia ei kiinnosta tanssia valssin ym. perinteisen tahtiin. Ohjelma oli kuitenkin lomitettu ruokailun väliin ja kaikki vieraat samassa tilassa, ja kun sitä ohjelma-ruokailua kesti monta tuntia, en tiedä, miten olisi toiminut, jos olisi aina ruokailujen välissä pitänyt siirtyä eri tilaan. Kai se olisi onnistunut siinä missä yksittäisten ihmisten tupakka- ja hengitystauotkin. Eli jos ruokailutilaan siirryttäisiin aina vain silloin, kun on ruokaa saatavilla tai sitten erikseen ilmoteltaisiin, kun pitäisi kokoontua johonkin yhteiseen tilaan ohjelmaa varten.
 6. Mulle tulee kaaso ja kunniakaaso. Kaaso on ollut hyvä ystäväni jo vuosia ja tuntee ajatusraiteeni ja makuni hyvin. Asuu myös meilläpäin ja voi osallistua järjestelyihin, jos on tarvis. Kunniakaasoni olen tuntenut jo kolmevuotiaasta asti ja olemme edelleen hyviä ystäviä. Aina kun näemme, jatkamme siitä, mihin viimeksi jäätiin, näin kliseisesti sanottuna. Syy miksi on kunniakaaso on se, että on jo monta vuotta asunut toisella puolella maailmaa, joten ei voi osallistua mihinkään käytännön suunitteluun. Ap voisi pyytää kaverinsa tällaisiksi "kunniakaasoiksi" sillä perusteella, että asuvat kaukana ja selittää, että heidän ei tarvitse sitten osallistua järjestelyihin, ei myöskään polttareiden järjestämiseen.
 7. Mustikan varpuja? Toi olikin mulle uutta. Täytyy pitää mielessä.
 8. Yritin tossa äsken plärätä arkistoa läpi mutten löytänyt tällaista aihetta. (Saa laittaa linkin, jos sellainen on olemassa.) Meillä on häät heinäkuussa 2009. Suurin osa budjetista menee vieraiden ruokkimiseen ja juottamiseen, mutta haluaisin kuitenkin koristella hääpaikkaakin jollain muulla kuin koivun oksilla ja... no, vaikka heinällä. Hääkukat haetaan varmaan jostain tukusta, eli jonkun verran niitä uskallan ostaa, kun hinnassa säästetään, mutta haluan silti pitää budjetin minimissä kukkien osalta. Mitä kukkia muut heinäkuun morsiamet ovat käyttäneet? Kimpuissa, pöytälaitteissa, koristeina? Ja mitä maksoi suurin piirtein, jos muistatte? Kuvia saa myös mielellään laittaa.
 9. Meille tulossa häihin n. 100 juomaikäistä vierasta (ihan ei olla vielä lyöty lukkoon vieraslistaa) ja tarkoitus olisi hakea booliainekset ja ehkä vähän muutakin Virosta. Kuinkahan paljon viinaksia tuollaiselle porukalle uppoaa. Helpompi laskea budjettia, kun tietää vähän kuinka paljon pitää roudata. (Ja kuinka monta morsiusneitoa pitää nakittaa mukaan hakureissulle, että saadaan kaikki kerralla.)