Katsuja

Aktiivijäsen
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Katsuja

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ompas outoa tosiaan että sulla irtoili noita sinettejä, oliko ne valmissinettejä vai tekikö kampaaja ne samalla laittaessaan? Minäkin olen kerran ottanut pidennyksen sineteillä kampaamossa siten, että ei ollut valmissinetit vaan ne tehtiin siellä. En oikeen tykännyt, koska puolet omista hiuksista lähti sinettejä pois ottaessa. Sen sijaan nämä valmissinettihiuksien sinetit ovat eri ainetta, ja niillä omani eivät ole kuluneet. Nämä sinetit myös on tosi helppo irrottaa, mutta pysyvät hyvin. Riippuu tietenkin hiuksestakin, mutta omani ovat nimenomaan liukkaat ja ikinä ei ole sinetit irronneet kesken "rientojen" tms. Sitten kun sinetit ovat oleet päässä jo sen 3 kk, niin silloin yksittäisiä saattaa irrota hiustenpesun ja harjauksen yhteydessä.
 2. Siis kävitkö jossain studiossa otattamassa kuvat, sait koevedokset ja sitten sun pitäs valita mistä teettää vai? Silloin ei auta kuin tyytyä heidän sääntöihin. Mä en ikinä lähtis tollaiseen, koska se on pelkkää rahastusta. Maailma on hyviä ammattikuvaajia täynnä jotka voi tilata ottamaan hääkuvat (esim paikanpäälle), saat kuvat kotiin cd:llä ja voit itse valita mistä teetät ja miten paljon, ja millä hinnalla. Esim. netin kautta saat kyseiset kuvat naurettavan halvalla, jos vain osaat yhtään niitä itse käsitellä. Ja pitää muistaa se noiden tekijänoikeuksien kanssa, että on hieman eri asia jos käytät ammattilaisen ottamaa luontokuvaa jossain lehdessä, kuin että ammattilainen tulee kuvaamaan sinun hääkuvasi Sinulle. Kyllä sun pitää niihin saada täydet oikeudet, jos et saa älä ota sellaista valokuvaajaa.
 3. Mulla oli tuollainen kampaus, jos tosta nyt mitään selvää saa.
 4. Omistä häistä viisastuneena voin suositella ammattimeikkausta, mutta paikka kannattaa varata huolella. Ekan paikan koemeikin jälkeen epäröin, ja menin toiseen paikkaan ihan sattumalta meikattavaksi, ja tulos oli enemmän kuin täydellinen, joten onneksi sain hääpäiväksi vaihdettua meikin siihen. Jos joku haluaa täysin luotettavan vinkin meikkauksesta Helsingissä, niin laita viestiä voin kertoa. Meikki säilyi koko päivän täydellisenä, tehtiin klo 10 aamulla ja puolelta öin en ollut vielä kertaakaan korjannut. Itse olen mielestäni hyvä meikkaamaan, mutta noin kestävää en olisi saanut tehtyä. Ja siinä biletin bändin tahdissa 3 tuntia, että varmasti tuli koeteltua meikkiä hieman.
 5. Saako udella paljon pulitatte/olette pulittaneet noista afrikan reissuista?
 6. No tota meillä juurikin oli käymässä näin, että olivat ilmottautuneet, mutta eivät maininneet että lapsetkin ovat tulossa.
 7. Toi todellakin on hyvä syy sanoa miksei joku saa tuoda lapsiaan, koska ei muutkaan tuo. Siksi mekään ei voitu joustaa parin kohdalla, olis ollu tylsää muita vieraita kohtaan, varsinkin kun moni on kiitellyt juuri lapsikieltoa. Ärsyttää että jotkut ei tätä ymmärrä. Sulla tuo maininta että "autot kotiin ja lapset hoitoon..." ei valitettavasti ehkä ole kaikille selvä komento, että varautuisin kyllä lapsien tuloon.
 8. Me ollaan menossa rivoli jardinin sviittiin jossa poreamme ja sauna.. ja tietty parveke. Mutsin kautta suhteilla vielä puoleen hintaan niin kuulostaa hyvältä. Kokemuksia ei ole mutta hyvältä vaikutti. Ehkä joku vois kommentoida jos on ollut?
 9. Mekin ollaan mietitty joske meniskin Afrikkaan safarille.. mietityttää onko 2 viikkoa liian lyhyt aika, sinnehän pitää kuitenkin ottaa jos jonkinmoista rokotusta. Sansibar olis loistava kohde toiseksi viikoksi ja toiseksi siis safari-hengailua.
 10. En usko että kukaan kutsuja voi loukkaantua jos joku jättää menemättä häihin lasten takia, jos on ilmaistu että kemut on siis vain aikuisille. Mun mielestä kutsut pitää kuitenkin lapsiperheillekin lähettää jos sukuun kuuluvat, on se törkeetä jättää osa kutsumatta sen syyn takia. Jokainen itse päättää sitten tulostaan. Joku tuolla oli sitä mieltä että ei pitäs tällaisille henkilöille olleskaan kutsua ja ei edes mainita kemuista, mutta oisko se oikeesti sitten kivaa. Ja ok, ei lapsia välttämättä häiritse jos aikuiset on humppelissa, mutta mun mielestä silti lapset ei kuulu ryypinkeihin. Mut kaikki tekee niin kuin haluaa.
 11. Kannattaa siihen kutsuun sitten tosi selkeesti ja monta kertaa laittaa lapsikielto, jos oikeasti haluaa ettei niitä tule paikalle. Me huomasimme, että ei kaikkien jakeluun mennyt vaikka luulimme laittaneemme tosi selkeästi. Onneksi satuimme kuulemaan että paikalle oltiin tulossa alle vuoden ikäisten kanssa parin henkilön osalta. Ei ihan lähipiiristä onneksi. Kuulemma automaattisesti saa sylilapset ottaa.. aijaa kiva kun meillekin kerroitte. Noh, eivät ole tulossa nyt kun selvensimme asiaa. Alle vuoden ikäisenkin kyllä voi jättää hoitoon jos vain haluaa, ihan tiedoksi vaan, niinkin ihmiset tekevät. Jos ei halua hoitoon tai ei ole ketään hoitotuttua, niin sitten jättää kemut väliin. Ja kyllä se mun mielestä niin on, että lasten paikka ei ole häissä joissa viina virtaa jo alusta asti ja ihmiset heiluvat kännissä. Eri asia jos on lapsiystävälliset häät joissa kahvitellaan esim. alkuilta.
 12. Meillä kesällä häät ja juhlaohjeessa oli selkeesti ilmoitettu että haluamme juhlien olevan K-15. Tämä jo siksikin, että alkoholia on runsaasti tarjolla, joka myös on kutsussa selkeästi ilmoitettu. Rokki soi ja muutenkin ei ole mitkään prinsessahäät. Emme kumpikaan pidä lapsista ollenkaan, joten se on isoin syy miksi emme niitä paikalle halua. Juhlat eivät ole lapsiystävälliset em. asiosita johtuen. Tästä huolimatta sulhon pari serkkua oli tulossa häihin (toinen oli jo ilmoittautunut), toinen alle vuoden ikäisen ja toinen pari vuotiaan kanssa. Kuulemma tämä sylivauvan äiskä olisi hoitanut myös heidän parivuotiaan. Toinen onneksi tajusi tiedustella meidän mielipidettä ja vihjailevasti kyllä että voisivatko tuoda lapset. Emme voi joustaa heidän kohdallaan, koska mitä muut ajattelisivat asiasta. Nämä kyseiset henkilöt eivät edes ole yhtään läheisiä, sulho ehkä nähnyt viimeks 10 v. sitten. Mulla on ihan lähipiirissä sylivauvoja joille on hoitajat järkätty ilman ongelmia, kukaan ei ole valittanut vaan ollut kiitollinen aikuisten bileistä. Samaten siskollani on parivuotias, joka myös on hoidossa ko. ajan. Ihmettelen eikö ihmiset yhtään lue/ajattele mitä kutsussa sanotaan, siis paikalle ei ole pakko tulla jos ei halua lastaan hoitoon viedä.
 13. Minäkin miellään kuulisin kokemuksia Studio Ateljeesta! Sinne onkin jo aika varattuna, mutta silti ois kiva kuulla kokemuksia..
 14. On omilta vanhemmilta 50 euroa törkeä summa, sehän tekee 25 e per naama heiltä. Sittenkin, vaikka olisi kuinka vähissä varoissa. Yleensä vanhemmilla on tieto jo kauan ennaakkoon, että koska häät pidetään, joten on siinä kyllä aikaa säästää yli tuon summan vaikka olisi kuinka "köyhä". Kyllä mun mielestä vanhemmilta pitäs se 200 e vähintään saada, ja sekin on vielä todella vähän. Me ei pyydetty mitään avustusta hääkustannuksiin, mutta vanhempani sanoivat heti että 1000 e auttavat kuluissa ja se kuitataan samalla kyllä häälahjana, samaten ukon vanhemmat. Ja mun vanhemmilla ei todellakaan ole ylimääräistä, tavallisia duunareita.
 15. Kannattaa sitten vertailla hintoja! Ihan vaan vinkiksi, että nuo risteilyjen hinnat viikolta ovat n. 500-700, lennot saa halvimmillaan alle 600 eurolla ja hotelleissa on paljon valinnanvaraa ja hintoja, ei tarvitse todellakaan maksaa itseään kipeeksi. Olen nyt mielenkiinnosta kysellyt eri toimistoilta hintoja ja niissä on kyllä toooosi paljon ilmaa, eli välttämättä ei matkatoimistoja kannata käyttää jos yhtään itse osaa netin kautta varailla.