lapukka

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About lapukka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Geisha karkkeja. Kääreiden värit sopii täydellisesti meijän väreihin ja ennenkaikkea ne maistuu hyvälle. Mutkattoman helppoa!
 2. Varmasti onnistuu vihkiminen myös siellä paikanpäällä. Olen nähnyt kuviakin joissa niin on tehty. Siellä on reilunkokoinen piha eli tuolit voi hyvin laittaa joko hiekka-alueelle tai sitten nurmikolle. Se on sitten tietenkin paljon säästä kiinni kuinka vihkimisen siellä käytännössä toteuttaa...
 3. Meillä piakkoin juhlat siellä ja voin sen jälkeen laittaa kuvia tänne, mutta käypä alkuun vilkaisemassa www.tilaopas.com ja sinne hakuun Espoo niin löydät juhlapaikoista carlbergin. Siellä on muutamia kuvia joista näät myös ne tuolit. Oikein siistit tuolit ne minusta on eivätkä lähellekkään mitään vihreitä muovituoleja...
 4. Tervehdys kanssasisaret! Miten olette tehneet näiden servettien kanssa, pitopalvelun mukaan kun ruokaservetin tulisi olla se 40cm x 40cm, mutta eihän niitä löydy tosiaan mistään kaupasta. Meinaa jo ahdistus tulla kun kaikki pääkaupunkiseudun liikkeet on koluttu läpi ja häät lähestyvät. Miten olette itse tehneet, onko "pakko" olla se isompi koko vai oletteko käyttäneet näitä 33cm x 33cm joita kyllä löytyy?
 5. Ei elokuussa, vaan aivan syyskuun alussa. Mekin varattiin Hupli. Kerrohan miten teillä sitten meni! Onko teillä jo kaikki suunnitelmat valmiina? Miten meinasitte pöydät siellä laittaa? Ite hieman pähkäilen vielä tän asian kanssa.
 6. Täältä pisteet Klaukkalan kirkolle. Vaikka vieressä asutaan, en siellä kyllä naimisiin mene. Sisältä kyllä ihan kiva, aika moderni ja valoisa, mutta miksi ulkokuoresta pitää sitten tehdä niin kammottavan synkkä järkäle?
 7. Ehdottomasti satuhäät, varsinkin nyt kun Ruotsalainen ei enää ole siinä. Aika vähän siinä nelosen ohjelmassa oli oikeastaan itse häiden järjestyistä, suunnitteluista ja hääjuhlasta. Keskityttiin tosiaan lähinnä tämän morsiamen tulennielentäharjoituksiin ja Laitilan erilaisiin juomiin. Pettymys, koska ennakkomainosten perusteella odotin parempaa.
 8. Nyt meinaa tulla paniikki. Kävin kyselemässä aikaa kampaukseen ja meikkaukseen(tehdään samassa paikkaa) niin eivät osanneet sanoa vielä mitään elo-syyskuusta. Eli en saanut edes alustavaa varausta vaan pyysivät tulemaan uudestaan heinäkuun alussa. Ei sitten millään viittisi jättää varausta niin viimetippaan (häät 5.9) jos se ei onnistukaan. Mitä minä sitten teen kun täällä tuppukylässä ei ole muita paikkoja jossa saa meikkauksen ja kampauksen. Inhottava kun saa ressata ja jänskätä näköjään ihan kaikista asioista...
 9. Tuota minäkin mietin. Mulla on vihkiminen klo 14 ja sitä ennen pitäisi vielä käydä kuvassa. Kuinka kauan yleensä teillä on kestänyt meikkaus ja kampauksen teko?
 10. Meilläkin tajoillaan viini ruuan kanssa pulloista, mutta sen jälkeen laitetaan ns avoin baari, josta jokainen saa itse hakea juotavansa ja viinit ovat siellä laatikoissa. En usko, että häiritsee kenenkään juhlaa, ei ainakaan tämän morsiamen
 11. Ei tainnu isäntä paljoa kalenteria katsella kun päästi ilmoille tuon tärkeän kysymyksen. Mutta onneksi sattui kuitenkin olemaan semmonen helposti muistettava päivämäärä. Että se siitä yltiöromanttisuudesta...
 12. Mekin päädyttiin Hupliin just sen hinta-laatu suhteen takia. Lisäksi helpottaa kun kaikki menot on niputettu yhteen eikä tarvitse erikseen ruveta laskemaan esimerkiksi just niitä tarjoilijoiden hintoja ym. Olemme kuulleet vain positiivista palautetta kyseisestä paikasta.
 13. Meillä myöskin tänne varaus ens syyskuuksi. Onko teillä minkälaisia ajatuksia pöytien ym. koristelun suhteen? Vois jakaa ajatuksia?
 14. Vieläkin kyselisin onko viime kesänä Carlbergissa juhlineita? Olisi tosi kiva nähdä jotain kuvia paikasta juhlakunnossa ja kuulla muutenkin kokemuksia kyseisestä paikasta!