Jump to content
Naimisiin.info

Sini-S

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Sini-S's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Hmm.... Mun tulppaani-kimppu 20 tulppaania, laidoilla sitä "pyöreähköä lehteä" ja tulppaanien seassa "lasi timantteja" tulee maksamaan kukka kauppiaan arvion mukaan noin 45e, joten aika jäätävä on toi 230e tulpaani kimppu. Tosin en mennyt mihinkään "eliittti" kukka kauppaan vaan ihan tuohon kotiamme lähinnä olevaan pieneen vähän aikaa sitten avattuun kukkakauppaan.
  2. Jostakin kumman syystä se kanttori ei vaan suostu laulaman yhtään mitään. Mäen ole itse asiassa ihan varma, että onko meidän kirkossa edes pianoa. Mutta tänään sitten kun soitin hänelle, ja ilmoitin, että virttä ei meidän seurakunta laula, ihan vaan yksin kertaisesti sen takia, että mä tunnen sukuni, ja ystäväni, ja heistä ei kukan laula edes suvi-virttä nin ettei se kuulosta "karjan mylvinnältä". Hän (kanttori) tuli sitten siihen tulokseen, että hän soittaa "jotain". Tultiin sulhaseni kanssa siihen tulokseen, että "aivan sama" kun ei kerran mikän kelpaa, niin soittakoot sitten vaikka ukko nooaa. Hän kyllä luasi soittaaa jonkun hymnin, jonka sävel olisi tutuhko ihmmisille... Jännityksellä jäämme odottamaan mitä kuullaan...
  3. Nro 1. Saatiin eilen kuulla kuka meillä on kanttorina, kun häät on NYT lauantaina!! Nro 2. Oltiin valittu Enkelten Rukous kappaleeksi, ihan vaan valmiksi, ettei tule sanomista, kun on hengellinen laulu, noh tämä meidän kanttorimme sitten tokaisi: "Ei kuulsota hyvälle kun laulaa selkä yleisöön päin jalat ilmassa" Ja loppu puhelun ajan tyrkytti "seurakunta virttä" Eli pakottamalla pakottaa meidän sukulaiset laulamaan... Nro 3. Mä, tuleva mieheni, eikä kukaan sukulaisista halua laulaa mitään virttä häissämme. NRO 4 nyt siis hakusessa ja pian joku kappale joka sopii häihin, ja missä ei sanat ole se oleellisin.... eli joku "kaikille tuttu sävelmä... Minkä se hemmetin kanttoori suostuisi soittamaan.... Siis Hengellisistä kirjoista HELP!!!!
  4. Hei! Tarkoitatko Mieskuoro Laulajien Laulumajaa? Harkittiin sitä omiin häihin ja käytiin pari kuukautta sitten katsomassakin, mutta ei loppujen lopuksi uskallettu ottaa, koska vuokra-aika voi huonolla säkällä olla vain 24 h (aamukasista aamukasiin). Tämä siis siinä tapauksessa, että molemmin puolin omia juhlia on muita varauksia. Hinta oli ainakin slloin 600 e (AV-setin vuokra 100 e, jos sitä haluaa käyttää). Paikka oli sulhasen mielestä hieman kokoustilamainen, mutta omasta mielestäni hyvin siisti ja ihan juhlavakin. Keittiö ei vaikuttanut aivan hiljattain valmistuneelta, mutta se oli kuitenkin varsin asiallisen oloinen. Suurtalousmainen. Pihalla on hyvin parkkipaikkoja, mutta se ei varsinaisesti ole mikään viihtyisä hengailutila. Tässä jotain äkkiä mieleen muistuneita juttuja. Kysele ihmeessä lisää, jos siltä tuntuu! -Tsiili Meillä on nyt 14.02 häät juuri Laulumiesten Majalla, ja meidän onneksemme perjantaille ei ole varausta, eikä kaiketti sununtaillekaan, (sunnuntai selviää, kun haetaan avaimet...) Keittiö on remontoitu samalla kun kaikki muutkin tilat, eli noin 4 vuotta sitten. Ja se on hyvin varustelut isoine liesinee ja kunnon uuninee ja kylmiöineen. Tilaahan saa käydä katsomassa maanantaisin 17-18 välisenä aikana. Meille on tulossa noin 90 henkeä ja on aivan ihanaa, kun tietää, ettei ihmisten tarvitse istua kun sillit suolassa, ja tanssin aluksi ei tarvitse viedä puolilta vieraista pöytää ja tuolia pois. Laulumajalle saa viedä tietenkin omat viinat ja ihan minkä pitopalvelun itse haluaa =)
  5. Polttarit vietetty, ja kiva huomata näin jälkikäteen, etten ole ihan yksinäni "erilaisten polttareideni" kanssa... Yhteensä meitä oli päivän mittaan mukana 13, mistä 4 oli mies-puoleisia. Kavereistni on aina ollut iso osa poikia, joten en osannut edes ajatella polttareita ilman heitä, se olisi ollut sama kun joulu ilman lahjoja! Kasoni ja siskoni olivat järjestäneet ohjelman niin, ettei se ollut mitään "sukupuoli-ohjelmaa" - Ensin keilattiin, syötiin, käytiin tanssitunnilla, saunottiin (tietysti kylläkin kahdessa vuorossa) ja sitten vietettiin ihan vaan kivaa iltaa hyvien ystävien kanssa juoden ja napostellen, kunes oi aika lähteä baariin =) Päivä oli aivan ihana!
  6. Sini-S

    Vihreä booli

    Tuolla reseptillä jää kyllä vielä aika vahvaksi.... Voisin kuvitella sen humalan määrän, kun tuollaista boolia vetäisis 3 lasillista ( saman verran alkoholia kun pullollisessa viiniä :/ ja kuka juo boolia vain 3 lasillista?
  7. Sini-S

    Vihreä booli

    Vodka on esim. Finlandia Vodka Kirkas on esim Koskenkorva Nimi ero riippuu valmistuksessa käytetyistä aineksista, vaikutus on sama Molempia nimikkeitä käytetään kyllä aika ristiin ja rastiin, kun puhutaan kirkkaista viinoista.
  8. Viro siirtyy euro-aikaan 1.1.09, joten luulisin että se "perinteinen hinnan pyöristys" ainakin tulee vuoden alusta. Muistellen suomen euroon siirtymistä, kun "hinnathan eivät nousseet, mutta iltalehtikin pyöristettiin 5mk:sta 1 euroon... Itse ollaan tänään lähdössä Tallinnaan viinojen hakuun (Bussi mukana Tallinnssa reissu EXPRessillä). Tavotteena ostaa skumpat, viinit ja liköörit, Siskoni osti jo aiemmin omalta reissultaan kirkkaat.
  9. Selattuani vielä koko topicin, täältähän puuttuu vielä yksi näistä nykyisen kotikaupunkini "kauniista ihastuttavista kirkoista". Eli Pispalan kirkko, http://www.tampereenseurakunnat.fi/kirkot/pispala , eikä tesoman kirkkokaan perinteisestä seurakuntakodista ero... http://www.tampereenseurakunnat.fi/kirkot/tesoma
  10. "Taivaallisenrauhan hypyrimäki" Kuten nuoruudessani tätä kirkkoa kutsuttiin
  11. Hmm... Vanhaa: Puku Lainattua: Koristepinnit Sinistä: Sukkanauhassa ja viitassa Uutta: Korut
  12. Ostin käytetyn puvun huuto.netistä, ja lisäksi teetän viitan. Eiköhän niillä pärjää Kengät ja korsetti on kans käytettynä hommatut, joten sukkanauha ja sukat taitaa olla ainoat "jotain uutta kaupasta"
  13. Mua ei ainakaan yhtään kiinnosta onko mulla tulevaisuudessa 1 vai 100 nimikaimaa, minä kumminkin itse tiedän olevani minä! Tällä hetkellä mulla on yksi nimikaima ns "sukuun naitu" eikä edes meidän sukuun, sukunimeni on suht' harvinainen, olen itse "Tampereen ainoa", ja oikeati odotan eniten sitä, ettei mun enää ikinä tarvitse vastata kysymykseen "Onko se politikko sulle sukua?" Vihkimisen jälkeen sukunimeni muuttuu todella yleiseksi -nen nimeksi, mutta rakastan sitä nimeä jo valmiksi ihan yhtä paljon kun tulevaa miestäni. Tärkeintä koko nimi-jutussa mulle on se, että olemme tulevan mieheni kanssa saman nimisiä, sen verran vanhoollinen olen...
  14. Tähän mennessä Pihistelty: - Mun puku Huuto.netistä 63e postikuluineen (tuttu ompelija muokkaa lisäkustannukset noin 50e). Lisäksi 2 paria kenkiää löytyi kirpparilta yht. 10e (yhden päivän käytetty toiset olleet kakkos-kenkinä) - Sulhasen puku vuokrataan - Lomamatkalla Tunisiassa ollessaan käteen jäi seuraavat asiat: Karki-boxit 150kpl noin 10e, laukku noin 15e, meidän pöytään kauniit käsintehdyt kynttilät n. 15e, kakku koristeeksi kristallinen nallepari noin 5e - Kutsut tehdään itse (materiaalit Sinellin alesta ja tapettia) kirjekuoret teemavärin mukaisesti ihan Prisman hyllystä (vaaleansininen ja luonnon vaalea) - Serkku on kampaaja, suostuut "häälahjaksi" tekemään mun kampauksen, sisko kosmetologi, määrätty tekemään meikki - Viinat haetaan sitten lähempänä Tallinnasta. - Meidän lasit kirpparilta 10e pari (ne "perhos-lasit" mistä joillakin on ollut täällä kuvia, eli sästöä n. 5e) - Bändi tuttavan alella - Sulhaselle ei todellakaan tule mitään toista sormusta! - Häät siis ensi talvena, koristeluihin käytetään havuja, risuja ym. luonnon materiaalia sekä kynttilät laitetaan jo olemassa oleviin kivi-tuikukippoihin (omat + siskon keräilyt) Tuhlailuihin menee sitten: - Kuvaus, haluan laadukkaat kaunit kuvat, en luota tuttaviin - Ruoka laadusta ei tingitä, tosin jos toinen tekee sen edullisemmin kun toinen pitopalvelu, niin kyllä se edullisempi valitaan - Sormus, mä haluan sen minkä haluan, ja siitä ei tingitä, tosin, jos sattuu jossakin oleman tarjouksessa ( esim. sokoksen as.om päivät) niin kyllä se 15% säästetään +/- rahamenona tilavuokra 600e, en osaa edelleenkään päättää oliko se edullinen vai kallis, mutta sijainnista ja tilojen siisteydestä maksan mieluusti vähän enemmän
  15. Vinkkinä niille, jotka suunnittelevat n.100 hengen häitä, ja haluavat juhlia keskustan tuntumassa... Mieskuoro laulajuen laulumiesten maja - Takojankatu 1. 3 vuotta sitten täysin remontoidut tilat, paikan päältä löytyy astiastot n200:lle, hyvän kokoinen keittiö, uusilla laitteilla. Saa tuoda ihan minkä pitopalvelun haluaa ym... Tutustumassa tiloihin voi käydä joka maanantai 17-18 välisenä aikana. Vuokra-aika perjantai-illasta sunnuntai-aamuun (oltava tyhjä ja siisti 10.00) 600€. Tähän hintaan siivooja hoitaa perus-siivouksen, itse pitää tietysti siivota pöydät ja tuolit pois. Käytiin itse eilen tarkastamassa paikka, ja varattiin saman tien Ei toisaaltaan mikään Haulitornin idylli, mutta siisti ja toimivampi minun makuun...
×
×
  • Create New...