Jump to content
Naimisiin.info

Mei

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mei kaikki viestit

  1. Mei

    Malesia

    Onko muita joilla on kokemusta Kuchingista tai Kuala Terengganusta ( tai Pulau Perhentianin saarista?) Ollaan menossa sinne häämatkalle kuukauden päästä (elokuun lopusta reiluksi kahdeksi viikoksi) ja olisi kiva kuulla siellä käyneiltä kokemuksia. Ollaan varattu matkat Matkantekijöiltä ja onko jollakulla kokemuksia heidän Stopover retkistään?
  2. Me lähdetään Malesiaan! Ensin viikko Kuala Terengganussa ja tehdään snorklausretkiä lähisaarille, sitten lennetään viikoksi Borneon sademetsään Sarawakiin ja käydään jokisafarilla sademetsän sydämessä, luonnonpuistoissa, ja tutustutaan Kuchingin kaupunkiin. Sitten ollaan vielä 3 päivää Kuala Lumpurissa ennen paluuta Suomeen. Kylläpä odotetaan matkaa! Mei
  3. Mei

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Meillä on vihkiminen jo klo 12.00! ( muita aikoja sille päivälle ei ollut enää vapaana ) Kello 15.00 ois kyllä ollut ihanteellinen. Toivottavasti saadaan päivän kulku kuitenkin rakennettua niin ettei kukaan pitkästy. Siirrytään kirkosta suoraan juhlapaikalle, ja sekin on ihan vieressä. Olisko jollain joitain hyviä vinkkejä tällaisen päivän ohjelman suunnitteluun? Juhlapaikalla saa olla klo: 01.00 asti, joten jatkot pidetään siellä.
×
×
  • Create New...