Jump to content
Naimisiin.info

Satu-Sanna

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Satu-Sanna

  • Syntymäpäivä October 19

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    pkseutu

Satu-Sanna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kenellään muulla joki teemaa häissä? Ideoita miten toteuttaa se. Suunnittelen joki teemaa häihimme. Perusteluja teemalle kyllä on sekä kirkko että juhlapaikka ovat joen varrella. Joki on tosin eri, mutta pienempi laskee isompaan. Lisäksi me molemmat ollaan kasvettu joen varrella. Tosin minulle joki on tärkeämpi kuin sulhaselle. Johtuneeko sitten joen koosta vai sukupuolesta. Tähän mennessä ainoana ideana on sininen hieman kiiltelevä kangas kaitaliinaksi ja siihen sinertäviä ja vihertäviä lasihelmiä. Jotain muutakin olisi vielä kiva. Malleja paperitavaraan, ja muuhun koristeluun...
  2. Varasin tänään kirkon heinäkuun loppuun 2011 eli hiukkasen vajaata vuotta aikaisemmin. Haluammamme päivä oli vielä kokonaan vapaa. Kirkko on pienen maalaiskunnan vanha harmaakivikirkko, suhteellisen suosittu vihkikirkkona mutta ei tietenkään niin suosittu kuin vähän suurempien kaupunkien kirkot.
  3. Näillä näkymin vihkiminen tapahtuu Morsiamen lapsuuden paikkakunnalla ja juhlat kirkosta alle tunnin ajomatkan päässä. Juhlapaikasta ei ole vielä selvyyttä.
  4. Meillä on kirkko päätetty, ei tosin vielä varattu eikä varatakaan ennen kuin juhlapaikasta on jokin selvyys. Uskon juhlapaikkojen olevan enemmän varattuja kuin kyseisen kirkon.
  5. Häille ei ole vielä tarkkaa päivämäärää, mutta kihlauduttiin pari viikkoa sitten ja häitä olisi tarkoitus juhlia ensi kesänä. Noin vuoden päivät tuosta siis tulee.
  6. Itse en millään tavalla vaikuttanut kihlauksen päivämäärään. Päiväksi tuli siis se jolloin mies minua kosi. Päivämäärä piti tosin tarkistaa miehen taksikuitista kun ei huomattu katsoa kumman päivän puolella kosiminen tapahtui. Toki olin naimisiin menosta vihjaillut jo pidempään ja oli siitä keskusteltukin tosin lähinnä sitten joskus tasolla.
  7. Minunkin mielestä häävierailla saa olla valkoista päällä, kunhan ei kokovalkoista. Koko valkoisenkin sallisin lapsille, jotka siis vielä näyttävät lapsilta eikä pieniltä aikuisilta. Itsellänikin on ollut häissä valkoiset paita ja housut. Päällimmäisenä oli tosin polviin asti ulottuva vaaleansininen jakku, joten sitä valkoista ei nyt niin kamalasti näkynyt. Tosin näissä häissä morsian oli pukeutunut ruskeaan.
  8. Eipähän tuo taida tietää. Itsekkin lähinnä seikkailen täällä ollakseni jotenkin selvillä asiasta, sitten kun saan aloittaa suunnittelemaan omia häitäni. Kosintaa siis odotellessa.
  9. Tämä ehdottomasti on kaunein. Tosin minulla taitaa olla tunneside tuohon kirkkoon, lapsuuden kotini on kirkon läheisyydessä. Ehkä hieman parempi kuva kirkon sisältä: Lisää kuvia ja kuvausta kirkosta löytyy täältä.
×
×
  • Create New...