Malssi

Rouva
  • Viestit

    678
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Malssi

  • Taso
    Vakkari
  • Syntymäpäivä 08/14/82

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku
  • Interests
    Marsut, karate, puutarhanhoito, uiminen, kävely ja kaikki, mikä liittyy ruokaan. ;) Askartelen paljon - puutöissä traagisin tuloksin.
  1. Kiitos, Redrika!!! (Vaihdoin vielä tikkerin ulkonäköä, mutta osasin kuitenkin soveltaa ohjeita.) Patrika: En osannu ettiä, löysin vain jtn ohjeita, tuli kauhee tuskastuminen.
  2. Ääh, mikä osa tästä pitää laittaa img-merkkien sisään? <a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb1f.lilypie.com/vKCNp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie First Birthday tickers" /></a>
  3. Täällä on jo ketju raha-asioista (http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php/topic/12233-rahanmeno-ja-miltae-tuntui-jaelkeenpaein/), joten siksi varmaan tähän ketjuun ei ole tullut vastauksia. Itse en tarkkaan muista, mutta häämatka mukaan lukien kustannukset olivat ehkä noin 10000 euroa 80 hengelle.
  4. Aika riskialtista mun mielestä. Se karkkihan saattaa yhtäkkiä "lörähtää" ihan kunnolla, jos ei ole mitään kokemusta niiden paahtamisesta, ja sitten ollaankin jo tilanteessa, että tuikun päällä käryää kasa sulanutta sokeria. Parhaassa tapauksessa se koko massa syttyy palamaan. Ja onhan se sotkuista, ainakin sormet tod. näk. tahmaantuu ja sit vieraiden pitäis päästä pesemään kädet. Ja ihan pienten lasten kanssa tuo ei ainakaan ole turvallista ja huono esimerkki. Eli en kyllä rupeaisi tuohon hommaan ensisijaisesti palovaaran ja toiseksi sotkun takia, varsinkaan, jos ollaan sisätiloussa.
  5. ^ Kannattaa laittaa yksityisviestiä, niin saat KaisaN:n ehkä nopeammin kiinni. Eli siitä nimen alta klikkaat sitä keskimmäistä kuvaketta elikkä kirjettä.
  6. Tarkoittanet kennopaperia. En ole ikinä itse tehnyt, mutta siis kaiken järjen mukaan paperista leikataan ympyrä, joka sitten liimataan pallon muotoon. (Eli ympyrän sivut kiinni.)
  7. Mä suosittelen kans Grimasia vaikket sille sytykään, en oikein osaa suositella mitään muuta, kun en enää muuta käytä... Mun mielestä Grimasilla on ihan järjettömän hyvä hinta-laatu -suhde - tuotteita ei mainosteta tv:ssä eikä ne tod. koreile pakkauksillaan (eikä näytä "meikkituotteilta"), mutta ne on kuitenkin aivan sairaan hyviä. Yks tuote, mitä voin suositella, vaikket ehkä meikkejä haluaisi heiltä ostaakaan, on Anti-Shine -voide. Se estää naaman kiillon (sisältää esim. magnesiumjauhetta) koko päiväksi ja sitä käytetään esim. uutistenlukijoilla. Niin ja siis vaikka Grimasin meikeillä saa naamansa vaikka kokovioletiksi ja väri kestää halutessasi monta päivää (oon melkein kokeillu), niin sarjan ei-teatterimeikit on ihan omaa luokkaansa. Sarjasta löytyi mulle mm. paras meikkivoide ikinä (JUST oma sävy, eikä sitä erota mistään kohti ihoa) ja helmiäis+tavisluomivärien pysyvyys on kans ihan omaa luokkaansa. Voithan sä käydä ainakin liikkeessä kokeilemassa jotain niistä. Olipas mainospuhe... Mut en kyllä omalta kohdaltani voi silti sanoa liioittelevani.
  8. Mulla on kans sormus Morrikselta. Kuvia löytyy "kuvia omista yhdistelmistä" -ketjusta. Aivan ihana palvelu kerta kaikkiaan. Käsittääkseni Morris lähettää sormuksia kyllä muuallekin. Vaikka itse asunkin Turussa, niin suurin osa sormuksen "suunnittelukeskusteluista" käytiin netin välityksellä ja sain koko ajan tietokoneella mallinnettuja kuvia sormuksestani ja niitä muokattiin aina lisää toiveiden mukaan.
  9. Mun mielestä käytäntö on ihan normaali nykyään enkä näe siinä mitään outoa. Enkä todellakaan koe asiasta mitään myötähäpeää. Chantelle sanoi hyvin sen, mitä mieltä itsekin olen, eli (useimmiten) yksi on maid of honour ~ kaaso, loput on noita bridesmades ~ morsiusneitoja.
  10. Kannattaa sit ottaa huomioon se, että paperiruusut kerää sisäänsä valtavasti pölyä. Aihioista sitä pystyy vielä imuroimaan harjasuuttimella (sellainen sudin mallinen), jos sellaisen omistaa, mutta valmiista ei. Eli kannattaa heittää päälle esim. halkaistu kevyt muovipussi.
  11. En tiedä. Jotenkin se vaan meni niin, että arvoin oman nimen ja yhdistelmän välillä ja päädyin sit ottamaan molemmat. Varmaan mietin valitessani sitä, että jos lapsia saadaan, niin kaikilla ois sama sukunimi.
  12. Kannattaa myös huomioida, että spray-maalilla ei saa ihan yhtä oikean näköisiä ruusuja, koska spraylla niistä tulee ihan tasavärisiä.
  13. Mäkin allekirjoitan jotain vanhalla allekirjoituksella, mutta paikoissa, missä pitää vilauttaa ajokorttia (esim. postissa, kun hakee paketteja, ja sitä oon jostain syystä tehnyt viime aikoina usein), kirjoitan uudella. Mutta tosiaan puhelimessa on yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat, kun olen koko nimeä käyttänyt. Edit: Mä koitan kyllä opetella sutaisemaan nimen loppuosan jotenkin, etten kirjottais sitä tarkasti, mutta en mä tiedä, miksi se on niin vaikeaa. Eiköhän se jossain vaiheessa ala luonnistua, kuitenkin.
  14. Valokuvakirjaan tarttuu hyvin sellanen "pehmeä" kuulakärkikynä. Siis sellainen, joka piirtää aika tummaa ja paksua viivaa, eikä sitä tartte painaa paljon, kun kirjoittaa. Mistään merkinnöistä tollasia kyniä ei kyllä tunnista vaan pitää itse tehdä empiiristä tutkimusta... Kalvotussi ois muuten hyvä, mutta se sotkee ihan varmasti. Ne on vesiliukoisia, ja kun jonkun vieraan kädensivu koskettaa jonkun muun kirjoittajan tekstiä, sitä löytyy sitten joka sivulta. :/ Ongelmaa ei välttämättä poista sellainenkaan tussi, joka ei ole vesiliukoinen. Jos joku länttää kirjan kiinni (tai iskee kätensä tekstin päälle), se tuhrii edelleen, jos ei ole ehtinyt kuivua. Mitää takuita ei tietenkään ole siitä, etteikö kuulakärkikynästäkin tulisi sotkua, mutta mun mielestä se on kyllä pienin riski näistä kolmesta vaihtoehdosta. Valokuvakirjan sivut eivät kuitenkaan ole ihan megakiiltävät kuten esim. aikakauslehtien kansisivut, vaan melko normaalia paperia.
  15. Mulla oli kyllä merkitystä sillä, että mun tyttönimi on harvinainen (Suomessa 46, ulkomailla 11). En osannut edes miettiä, että ottaisin kokonaan miehen nimen vaan arvoin sen välillä, pidänkö omani vai otanko yhdysnimen. Jälkimmäiseen päädyin. Siitä tuli kuitenkin niin pitkä, että olen välillä miettinyt, että olisi ehkä kannattanut harkita vielä kauemmin... En tajunnut miettiä, millaista on kirjoittaa (ja koittaa ängetä) kilometrin mittaista nimeä kuittiin ja sitten vielä nimenselvennykseen.