Malssi

Rouva
 • Content count

  678
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Malssi

 1. Kiitos, Redrika!!! (Vaihdoin vielä tikkerin ulkonäköä, mutta osasin kuitenkin soveltaa ohjeita.) Patrika: En osannu ettiä, löysin vain jtn ohjeita, tuli kauhee tuskastuminen.
 2. Ääh, mikä osa tästä pitää laittaa img-merkkien sisään? <a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb1f.lilypie.com/vKCNp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie First Birthday tickers" /></a>
 3. Täällä on jo ketju raha-asioista (http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php/topic/12233-rahanmeno-ja-miltae-tuntui-jaelkeenpaein/), joten siksi varmaan tähän ketjuun ei ole tullut vastauksia. Itse en tarkkaan muista, mutta häämatka mukaan lukien kustannukset olivat ehkä noin 10000 euroa 80 hengelle.
 4. Aika riskialtista mun mielestä. Se karkkihan saattaa yhtäkkiä "lörähtää" ihan kunnolla, jos ei ole mitään kokemusta niiden paahtamisesta, ja sitten ollaankin jo tilanteessa, että tuikun päällä käryää kasa sulanutta sokeria. Parhaassa tapauksessa se koko massa syttyy palamaan. Ja onhan se sotkuista, ainakin sormet tod. näk. tahmaantuu ja sit vieraiden pitäis päästä pesemään kädet. Ja ihan pienten lasten kanssa tuo ei ainakaan ole turvallista ja huono esimerkki. Eli en kyllä rupeaisi tuohon hommaan ensisijaisesti palovaaran ja toiseksi sotkun takia, varsinkaan, jos ollaan sisätiloussa.
 5. ^ Kannattaa laittaa yksityisviestiä, niin saat KaisaN:n ehkä nopeammin kiinni. Eli siitä nimen alta klikkaat sitä keskimmäistä kuvaketta elikkä kirjettä.
 6. Tarkoittanet kennopaperia. En ole ikinä itse tehnyt, mutta siis kaiken järjen mukaan paperista leikataan ympyrä, joka sitten liimataan pallon muotoon. (Eli ympyrän sivut kiinni.)
 7. Mä suosittelen kans Grimasia vaikket sille sytykään, en oikein osaa suositella mitään muuta, kun en enää muuta käytä... Mun mielestä Grimasilla on ihan järjettömän hyvä hinta-laatu -suhde - tuotteita ei mainosteta tv:ssä eikä ne tod. koreile pakkauksillaan (eikä näytä "meikkituotteilta"), mutta ne on kuitenkin aivan sairaan hyviä. Yks tuote, mitä voin suositella, vaikket ehkä meikkejä haluaisi heiltä ostaakaan, on Anti-Shine -voide. Se estää naaman kiillon (sisältää esim. magnesiumjauhetta) koko päiväksi ja sitä käytetään esim. uutistenlukijoilla. Niin ja siis vaikka Grimasin meikeillä saa naamansa vaikka kokovioletiksi ja väri kestää halutessasi monta päivää (oon melkein kokeillu), niin sarjan ei-teatterimeikit on ihan omaa luokkaansa. Sarjasta löytyi mulle mm. paras meikkivoide ikinä (JUST oma sävy, eikä sitä erota mistään kohti ihoa) ja helmiäis+tavisluomivärien pysyvyys on kans ihan omaa luokkaansa. Voithan sä käydä ainakin liikkeessä kokeilemassa jotain niistä. Olipas mainospuhe... Mut en kyllä omalta kohdaltani voi silti sanoa liioittelevani.
 8. Mulla on kans sormus Morrikselta. Kuvia löytyy "kuvia omista yhdistelmistä" -ketjusta. Aivan ihana palvelu kerta kaikkiaan. Käsittääkseni Morris lähettää sormuksia kyllä muuallekin. Vaikka itse asunkin Turussa, niin suurin osa sormuksen "suunnittelukeskusteluista" käytiin netin välityksellä ja sain koko ajan tietokoneella mallinnettuja kuvia sormuksestani ja niitä muokattiin aina lisää toiveiden mukaan.
 9. Mun mielestä käytäntö on ihan normaali nykyään enkä näe siinä mitään outoa. Enkä todellakaan koe asiasta mitään myötähäpeää. Chantelle sanoi hyvin sen, mitä mieltä itsekin olen, eli (useimmiten) yksi on maid of honour ~ kaaso, loput on noita bridesmades ~ morsiusneitoja.
 10. Kannattaa sit ottaa huomioon se, että paperiruusut kerää sisäänsä valtavasti pölyä. Aihioista sitä pystyy vielä imuroimaan harjasuuttimella (sellainen sudin mallinen), jos sellaisen omistaa, mutta valmiista ei. Eli kannattaa heittää päälle esim. halkaistu kevyt muovipussi.
 11. En tiedä. Jotenkin se vaan meni niin, että arvoin oman nimen ja yhdistelmän välillä ja päädyin sit ottamaan molemmat. Varmaan mietin valitessani sitä, että jos lapsia saadaan, niin kaikilla ois sama sukunimi.
 12. Kannattaa myös huomioida, että spray-maalilla ei saa ihan yhtä oikean näköisiä ruusuja, koska spraylla niistä tulee ihan tasavärisiä.
 13. Mäkin allekirjoitan jotain vanhalla allekirjoituksella, mutta paikoissa, missä pitää vilauttaa ajokorttia (esim. postissa, kun hakee paketteja, ja sitä oon jostain syystä tehnyt viime aikoina usein), kirjoitan uudella. Mutta tosiaan puhelimessa on yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat, kun olen koko nimeä käyttänyt. Edit: Mä koitan kyllä opetella sutaisemaan nimen loppuosan jotenkin, etten kirjottais sitä tarkasti, mutta en mä tiedä, miksi se on niin vaikeaa. Eiköhän se jossain vaiheessa ala luonnistua, kuitenkin.
 14. Valokuvakirjaan tarttuu hyvin sellanen "pehmeä" kuulakärkikynä. Siis sellainen, joka piirtää aika tummaa ja paksua viivaa, eikä sitä tartte painaa paljon, kun kirjoittaa. Mistään merkinnöistä tollasia kyniä ei kyllä tunnista vaan pitää itse tehdä empiiristä tutkimusta... Kalvotussi ois muuten hyvä, mutta se sotkee ihan varmasti. Ne on vesiliukoisia, ja kun jonkun vieraan kädensivu koskettaa jonkun muun kirjoittajan tekstiä, sitä löytyy sitten joka sivulta. :/ Ongelmaa ei välttämättä poista sellainenkaan tussi, joka ei ole vesiliukoinen. Jos joku länttää kirjan kiinni (tai iskee kätensä tekstin päälle), se tuhrii edelleen, jos ei ole ehtinyt kuivua. Mitää takuita ei tietenkään ole siitä, etteikö kuulakärkikynästäkin tulisi sotkua, mutta mun mielestä se on kyllä pienin riski näistä kolmesta vaihtoehdosta. Valokuvakirjan sivut eivät kuitenkaan ole ihan megakiiltävät kuten esim. aikakauslehtien kansisivut, vaan melko normaalia paperia.
 15. Mulla oli kyllä merkitystä sillä, että mun tyttönimi on harvinainen (Suomessa 46, ulkomailla 11). En osannut edes miettiä, että ottaisin kokonaan miehen nimen vaan arvoin sen välillä, pidänkö omani vai otanko yhdysnimen. Jälkimmäiseen päädyin. Siitä tuli kuitenkin niin pitkä, että olen välillä miettinyt, että olisi ehkä kannattanut harkita vielä kauemmin... En tajunnut miettiä, millaista on kirjoittaa (ja koittaa ängetä) kilometrin mittaista nimeä kuittiin ja sitten vielä nimenselvennykseen.
 16. Ainakin Bepanthen Eye -silmätippoja saa apteekista käsikauppatavarana ja ne on mun mielestä tosi hyviä. Sitä piti vielä sanoo, että noita yllämainitsemiani Grimasin meikkejä on myös rasvaliukoisena, eli ainakaan niihin ei vaikuta kyyneleet.
 17. ^ Olen tehnyt usein jouluksi erilaisia toffeita. Suosittelen hankkimaan digitaalisen lämpömittarin, jonka voi tuikata toffeemassaan, kun sitä keitetään. Itsellä on "pari kertaa" mennyt arvio vikaan, kun olen testannut, pitääkö massaa vielä keittää. En siis oikein luota siihen "laita pari tippaa vesilasiin ja katso, voiko siitä pyöritellä pallon" -ohjeeseen... Mutta siis noita digitaalisia mittareita saa esim. Ikeasta, itse ostin sieltä ja hinta oli muistaakseni 6,8 € tms. Itse tehty toffee on kyllä hyvää!
 18. ^ Mulle tuli kans allianssi heti mieleen, kun luin sun kysymyksen. Se ois mun mielestä tosi kaunis. Täällä on tosi kauniita sormuksia, etenkin Pömpylän sormus on tosi tosi hieno ja Rhonda_Tygerin!! Chilipippurille tulee yhdistelmä, jota itsekin aikoinaan mietin nimenomaan valkokultaisena. Tyhmä kysymys: Onko tänne tarkoitus laittaa kuvia suunnitelmistaan vai myös jo kädessä olevista rinkuloista?
 19. ^Primary currency = ensisijainen valuutta. Mä en muista, onko mulla euro vai dollari, mutta pelkästään niitä oon tarvinnu.
 20. Mä käytän Grimasin tuotteita. Ne ei ainakaan mulla leviä edes itkiessä, ja jos värit kastuisivat, niin ne pysyvät ihan samana, niitä voi käyttää kuivana tai märkänä luomivärinä (tai muuna) joka tapauksessa. Itse asiassa välillä on vaikeuksia saada esim. poskipunaa pyyhkäisemällä pois, jos siis kesken päivän haluaisin vaikka jostain syystä "vähentää" sitä, se vaatii kunnon hankausta tai pesua. Tuo on kyllä tosi harmillinen ja hankala ongelma.
 21. ^^ Esim. huuto.netistä löytyy kyllä, jos ei haittaa, että sen on jo joku omistanut aiemmin.
 22. Mun. Mä rakastan tätä niin paljon. Vihki on teetetty, kihla ihan tavallinen puolipyöreä, jota nyttemmin on litistetty. Edit: Säätöä.
 23. ^^ Mulle taas tuli heti mieleen sellanen valko-vihreä pallo, vähän tähän tyyliin: Edit: Järkyn iso kuva yks näistä, jonka laitoin! Laitan mieluummin linkkinä: Kimppu.
 24. Jee, kerrankin oli tosi mukava ja ihana pari. Satuhäissä on siis sittenkin oikeeta hääohjelmaa välillä...
 25. ^^ Joku oli vastannut, että "Mistäs tiedät, että mulla on kohtu??" Huoh. Meilläkin olisi toiveissa lapsi, mutta hoidoissa ollaan. Eli en halua, että kukaan tulee kyselemään mitään. Anopille kerrottiin asiasta (tai siis mun anopille, miehen äidille). Ajattelin, että se ymmärtäisi. No, ihan mukava se oli ja ymmärsi. Se kuitenkin sanoi, ilmeisesti lohduttaakseen, että "Ainahan te voitte adoptoida." Joo. Ei se nyt kuitenkaan ihan joko-tai -vaihtoehdoilla mene, eli ei tule lapsia tai adoptoidaan. Mehän tullaan käymään vaikka mitä hoitoja läpi sitä ennen. Mua suututti, mutta ei se sillä mitään pahaa tarkottanu, ei se varmasti ajatellut sitä samalla tavalla kuin minä, enkä mä halunnu ruveta avautumaan sille. Avauduin sitten gynelle, joka onneksi on ihan ymmärtäväinen setä. Äidille en ole kertonut, enkä haluakaan. Sitten tää juttu olis kaikkien naapurien tiedossa, ja olisi aina tosi inhottavaa mennä kotiin käymään. "Ai tekö ootte lapsettomuushoidoissa, no voi vitsi, toivotaan, että onnistuu!" :girl_impossible: Täytyy sanoa, että äiti on kyllä ollut tosi fiksu. Aluksi häiden jälkeen se kyseli jatkuvasti, että "No joko siellä on tulossa..." kunnes mä sanoin sille, että ei se kuule oo niin helppoo, kun mulle ei tule menkkojakaan ilman pillereitä. Sitten se erittäin tapojensa vastaisesti meni hiljaiseksi ja pyysi anteeksi, että oli udellut jatkuvasti. Sanoin, että mä kyllä infoan sitten, kun asia on ajankohtainen, ja sen jälkeen se ei ole kysynyt. Nyt oon sit ruvennu miettimään, että pitäiskö sille sittenkin kertoa, mikä tilanne on. Muita uteluita on tullut randomina, aika vähän kuitenkin. Veikkaisin, että monet kyselee just anopilta, ja se varmastikin vastaa, että se on meidän asia. Muille oon hymissy jotain epäselvää, "Jaa-a", tai jotain sinnepäin. Mies taitaa sanoa jotain "Kaikki ajallaan." Edit: Toinen väkänen.