Doutzen

Morsian
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Doutzen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kostiliina! Saako sitä geeliä apteekista, vai pelkästään lääkäriltä?
 2. Mun kihlasormus on liian iso .. Pitäis käyä pienentään.. Tällä hetkellä tulee sitten piettyä vaan kylään lähtiessä ja eihän sitä läheskään joka kyläreissulle muista ottaa, kerta normaalisti lojuu tuolla kaapissa...hävettää
 3. PayPal on erikoistunut maksujen välittämiseen Internetissä. Englanninkielinen palvelu toimii kansainvälisesti ympäri maailmaa. PayPalissa voit maksaa myös euroilla ja saat tiliotteen ja laskut euroissa. Palvelumaksut veloitetaan normaalisti myyjältä. Sinun ostajana ei yleensä tarvitse maksaa tilin tai lompakon ylläpidosta mitään. Jos esimerkiksi ostamasi tavaran hinta on 10 euroa, maksat 10 euroa PayPalille, joka puolestaan välittää myyjälle noin 9 euroa vähentäen välityspalkkion. Käytäntö on täysin normaali luottokorttikaupankäynnissä, jossa siis palvelumaksut jäävät myyjän maksettavaksi. Miten PayPal-maksuvälitys toimii Varmista, että olet suojatussa Internet-yhteydessä PayPaliin (osoite alkaa kirjaimilla https).Avaa PayPal- tili (sign up for an account). Tilin avaaminen on ilmainen eikä sen ylläpidosta veloiteta mitään. Tilin avaamista varten tarvitset sähköpostiosoitteen, joka samalla toimii sisäänkirjautumistunnuksena. Ilmoita sähköpostiosoitteeksi oma virallinen ja toimiva osoitteesi, sillä kaikki yhteydenpito hoidetaan tällä osoitteella. Osoitteen voit itse myöhemmin vaihtaa tilin ylläpidossa.Ilmoita luottokorttisi numero sekä nimesi ja osoitteesi tilinavauksen yhteydessä.Varmista luottokorttisi (verify account). Tällä toimenpiteellä varmistetaan, että kortti on todella sinun ja että juuri sinä olet ilmoittanut kortin PayPalille. Tässä vaiheessa kortiltasi veloitetaan noin 2 euron maksu, jonka saat takaisin, kun olet saattanut luottokorttisi varmennuksen loppuun.Tarkista luottokorttisi tapahtuma. Muutaman päivän kuluessa luottokorttisi tiliotteessa näkyy PayPalin veloitus. Veloituksen yhteydessä on mainittu nelinumeroinen jäsennumero, jolla varmistat luottokorttisi PayPal-palvelussa (complete account verification). Kahden euron maksu palautetaan PayPal-tilillesi.Sinun ei tarvitse siirtää rahaa tilillesi vielä tässä vaiheessa.Huolehdi tiliisi liittyvästä käyttäjätunnuksesta ja salasanasta hyvin, sillä ne ovat avaimia tilisi käyttämiseen. Pääsääntö on, että nämä tiedot tulisi säilyttää yhtä huolellisesti kuin pankkikortin tunnuslukuakin.Tee ostokset jossakin sellaisessa verkkokaupassa, joka hyväksyy maksuvälineeksi juuri esimerkiksi PayPalin. Listan tällaisista kaupoista löydät osoitteesta PayPal. Valitse Shop-välilehti.Maksaessasi ostokset, veloittaa myyjä PayPal-tiliäsi. Jos tililläsi ei ole rahaa, veloittaa PayPal puolestaan luottokorttiasi. Maksat ostokset lopulta normaalilla suomalaisella luottokorttilaskullasi.Myyjä ei saa tietää luottokorttisi numeroa ja saa ainoastaan maksusuorituksen PayPalilta. Ostaminen on turvallista, sillä luottokorttisi tiedot ovat vain yhdessä paikassa, vaikka ostaisitkin useista eri kaupoista.
 4. Tarkoitus olisi mennä Thaimaahan äkkilähdöllä jos saahaan niin paljon häämatkatilille rahaa =)
 5. Ei juhlitttu kun sovittiin, että mennään naimisiin puolen vuoden päästä kihlauksesta, niin siinä on sitten juhlimista kerrakseen..=)
 6. Minä nakitan ystävän kuvaamaan (aion kyllä maksaa hänelle) hyvä vaan ku kaveri ei oo paljon kameraa käyttänyt.. Luotan kuitenkin että saa napsittua hyviä kuvia vieraista ja meistä=)
 7. Jos jossain liikkeessä on hinnoiteltu teippituuhennuksen hinnaksi esim:200euroa, niin kuuluuko siihen hintaan ne hiuksetkin?
 8. Onko kellään kokemuksia Hedgamesta?
 9. Varasin itse ajan Hedgameen =)
 10. Seurusteltu 2vuotta.. Joulun jälkeen mentiin kihloihin ja kesäkuussa on häät =) Aikaa suunnittelulle siis puoli vuotta =)
 11. Mä oon menossa kesäkuun alussa naimisiin, enkä oo varannu vielä aikaa.. Onkohan ihan toivotonta saada aikaa.. En tienny et on kiire..