Jump to content
Naimisiin.info

Jadetta

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jadetta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. mulla on kanssa tulevissa häissä sitten ongelma.en siedä muita kuin siskoni lapsia ja nämä halauisin häihini,mutta esimerkiksi mieheni veljen lapsia EN halua pilaamaan päivääni. Eli luultavasti sitten joudumme laittamaan k18 tekstin kutsuihin. mutta se on selvää,ettei mun häissäni ole kukaan ryntäät paljaana jonkun kuolaavan kakaran kanssa. ja tässä lapsiasisassa en pidä siitä,että meillä käy lapset kylässä,mutta mulla ei ole mitään sitä vastaan että kotona juoksee lauma nelijalkaisia kavereita.myöskään meillä koiria ei lukita muualle jos kyläänt tulee lapsia/aikuisia jotka pelkäävät koiria.
  2. Jadetta

    Salon kukkakaupat

    Voin lämpimästi suositella Varsinais-Suomen maaseutuoppilaitoksen opettajia/floristimestareita Saila Tynkkystä ja Hanne Viljasta. Soitteleppa tuonne tai mene käymään. Hinnat ihan kohtuulliset ja ammattitaitoiset ihmiset siellä. Vielä edullisemmin saa jos antaa opiskelijoiden tehdä tilaus.
  3. Jadetta

    Teemana joulu

    Olen täysin jouluihminen ja haaveilenkin jouluisista häistä. Tosin tässä on suurin ongelma joulu:D eli miten ihmiset mahtavat suhtautua jouluisiin häihin ennen muuta joulukiireitä?(ja toinen ongelma on joulun alla jylläävä norovirus,mutta ei siitä sen enempää) koristeeksi olen ajatellut kuusta,jossa koristeena sitten väreihin sopivat koristeet. Tykkään hirmuisesti punaisesta ja kullasta,mutta en toisaalta voisi kuvitella pukeutuvani punaiseen häämekkoon. kukkana voisi olla jaloritarinkukkaa,ehkäpä hyasinttia(muistakaa allergiset),sitten niiden lisänä havuja,karveoksia,kristalleja ym. paikkakortteina toimisi hyvin nuo piparit. Lisäksi haluaisin karkkibuffan ja ruokana olisi sitten täysin jouluruokien vastainen menuu eli hampurilaisia,tortilloja,hodareita ja muuta herrkuja:) tai sitten perinteisesti vaikkapa hirvenpaisti ja erilaisia lisukkeita. juomana voisi olla minttukaakaota(alkoholiton),erilaisia kahveja,kotitekoisia mehuja... vieraille voisi muistoksi antaa joulukoristeen tai vaikkapa yllä mainitut paparimuotit. sisällä ja ulkona olisi paljon kynttilöitä ja juhlapaikaksi sopisi joku tunnelmallinen kellari tai vanha navetta. yksi kiva ja erikoinen ohjelma olisi leijuvat lyhdyt mitä tokman konserneissa oli nyt myynnissä. eli lyhty sytytetään maassa ja se omalla kuumalla ilmallaan täyttää paperisen hupun ja nousee taivaalle ja palaa siellä loppuun n.5minuutissa. oli eilen tähtitaivaalla todella kaunis kun puut ja maa oli huurteessa.
  4. Jadetta

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Karkkibuffa olisi aivan ihana omissa häissä. Mutta meillä ainakin karkkien määrä eri "lajeina" olisi varmaan valtava,että ihan 3-4 erilaisella karkilla ei tulla selviämään.
  5. Jadetta

    Talvihäiden teema

    Olen suunnitellut häitä kevääksi,mutta tätä lukiessa alan kallistua talvihäihin kun olen ihan mahdoton jouluihminen(eli joululaulut soi jo lokakuussa). Teemana voisi olla kuningas ja kuningatar eli sinistä,hopeaa(ja mahdollisesti valkoinen). kruunuja,timantteja,jouluvaloja,joulumusiikkia(mitä mieltä,mahdotonta?),runsas noutopäytä,karkkeja,suklaatia. Vielä jos pääsis kärryillä(jos ei ole lunta) kirkosta hääpaikalle joka olisi koristeltu kelo-oksin,vaaleilla kukilla.... minkäslainen hääpuku sitä pitää talvella olla? Normaalisti kuljen 3kerrosta vaatteita päällä+villasukat....Varmaan joku viitta?
  6. Sisko meni naimisiin Tammelassa kansanpuistossa,samoin yksi kaveri. Hyvät ruuat ja siisti paikka.hitsi kun muistais paikan oikean nimen...
  7. -Fanny-,liljat saat mahdollisesti ajoitettua oikeaan aikaan. Tee useampi istutus erä ja esikasvata osa,että saat eri aikaa kukkivia kukkia.Suomen kesä kun ei ole aina niin ihana. Pioneja tuskin saat,ellei tutullasi oli 5-> vuotta vanhoja kasvustoja mistä kukat riistät.Se kun ei kuki istutuksen jälkeen vaan on todella hankala kasvi...
  8. Itse olen sitämieltä,että kutsu polttareihin on sama kuin kutsu häihin. Tosin haluaisin mieheni kanssa kahdestaan viettämään viimeistä iltaa vaikkapa kylpylääm,mutta jos niin teemme niin miehen veli pitää polttarit jälkikäteen....
  9. Itse laitan suklaakakun ja muidenkin täytteeksi seuraavanlaisen vaahdon. 1purkki vispikermaa 1purkki ranskankermaa 1purkki valmista kinuskikastiketta (voi tehdä myös suklaakastikkeella) Vaahdotetaan kerma,lisätään joukkoon ranskankerma ja kinuski oman maun mukaan ja vaahdotetaan kovaksi vaahdoksi.Sopii myös hedelmäsalaatin päälle ym ym.
  10. Jadetta

    Turun kukkakaupat

    Puutarhurina voin sanoa kukkien hintaan hieman selvennystä. Se, että kotimainen ruusu maksaa ja maksaa paljon on syynä energian hinta, kukille tarvittava valotusteho (väh.120w/m2), lannoitus, vesi, jätemaksut, kasvualusta, lämmitys, hiilidioksidi ym ym + kuljetus ja kylmäsäilytys. Lisäksi kukkakaupan kate joka on n. 2,5. Ulkomailla kukan hinnan määrää vuodenaika, viljelyn helppous, kuljetus, tukkureitten kilpailu tukussa. Kannattaa kysellä edullisia kukkajuttuja Tuorlasta. Tekevät oppilastöitä. Lisäksi unohdin listasta vielä työntekijän kulut + kaikki verot ym työnantajalle. Lisäksi vuosittaiset kasvihuoneiden korjauskulut.
  11. Minäkin tungen soppani lusikkaan ja kyselen miten tuo lahjalista juttu oikein toimii? Menettekö seim.stokkalle ja valitsette mieluisat tavarat jotka listataan ja lista lähetetään vieraille? Mä olen suunnitellut,että meillä on naimisiin mennessä jo tontti ja lahjalista menee tuttavien taimistolle ja vieraat saavat ostaa meille puun/pensaan x hintaan x. Toinen idea on kartuttaa mun vaatevarastoa ja lisätä perheen päälukua koiralla
  12. Suwinos. Kiitos informaatiosta. Sen verran vielä kyselen,että mistä hankitte pitopalvelun? Ja mitä se mahtaa kustantaa 140vieraalle? Olen kyllä miettinyt,että haluan kanssa vihkimisen (mikäli tuonne Saustilaan joskus päädytään)niin kartanon puistossa. Ja häät ovat toukokuussa:)
  13. Meillä ei vielä ole hääpäivää päätetty ja silti jo fiilistelen ihan täysillä Muutama kysymys tulikin mieleen. Miten paljon viraita mahtuu Saustilan kartanon huoneisiin? Saako koristelut tehdä itse? Tuleeko talon puolesta pitopalvelu ja millainen mahtaa olla hinta?Sekä pitopalvelulle,että talolle. Tuollaiset kartanohäät haluaisin, keväällä kun puissa vihertää ja saisin olla kaunis kevät morsian
×
×
  • Create New...