-Wilmiina

Rouva
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About -Wilmiina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Siis mistä olette ostaneet Suomesta nättejä silkkikukkia irtona? Tuo että käyttäisi morsiustytöille silkkikukkia, kuulostaa järkevälle. Ajattelin laittaa pikkuruisiin koreihin, niin sitten säilyisivätkin heillä muistona.
 2. Onko kukaan tehnyt tai käyttänyt yksikerroksista huntua? Olisiko kuvia? Mistä muualta olette ostaneet laskeutuvaa, pehmeää huntutylliä kuin Eurokankaasta?
 3. Olipa vaikeaa otsikossa ilmaista asiaa... (siksi muokkasinkin sitä kerran) Siis, oletteko toteuttaneet omia häitänne varten omat nettisivut? Siis sellaiset, joilla on tietoa esim. hääparista ja esimerkiksi lahjatoivelista. Mitä tällaisiapalveluita on olemassa, mitä suosittelette? Minkälaisia sivuja olette itse tehnyt?
 4. Hei, mitähän tuon hinta mahtaa olla? Olen sitä suunnitellut, tosin muuten kuin vihkisormukseksi.
 5. Onneksi olkoon MorsiusNipsu hienon sormuksen löytämisestä! Ja mikä hinta! Itse olen kyllä ihmetellyt, että jos netissä myytävät (hinnaltaan todella edulliset, kuten tämä) sormukset ovat todella sitä mitä luvataan, miten hinnat voivat olla tuollaiset? Eihän tuo hinta kata edes raaka-aineiden kustannuksia! Toisaalta, jos Jenkeistä saa halvalla upeita hyviä sormuksia, miksei netistä tilaaminen ole suositumpaa?
 6. Rowanin laittama vilkkumekko on kyllä jotain melko järkkyä, mutta kyllä sivulla 2 aLiinan tyynyliinapuku vie ehdottomasti voiton kaikista ainakin sen puolesta, että vielä vuosien jälkeenkin repeän sen nähdessäni aina yhtä täydellisesti