Jump to content
Naimisiin.info

Roona

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Roona's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me myös ollaan lähdössä Thaimaahan häämatkalle ja marraskuussa ajankohta. Eli ei enää niin montaa aamua jäljellä... Tarkoitus on olla Bangkokissa kaksi yötä täälä http://www.booking.com/hotel/th/navalai-ri...kout=2008-11-09 ja edetä siitä Kanchanaburiin Kwai-joelle. Sielä muutama päivä, josta suunnistetaan Koh Taolle sukeltamaan. Loppuaika vietetään Koh Phanganilla jollain ihanalla pienellä rannalla ja viimeiset kaksi päivää Bangkokissa. Tämä siis suunnitelma, toteutus selkenee sitte paikan päällä.
  2. Roona

    Häävieraat from Hell

    Meillä meni kans uskomattoman hyvin!! Johtui varmaan osittain siitä, että kirkkaita ei ollut tarjolla ollenkaan. Anoppi ja appiukko tapasivat ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen eronsa jälkeen häissä ja sekin meni todella hienosti. Kaikki pisteet heille!!
  3. Juu, autoilu oli hankalinta. Mut esim. vessassa käynti varsinkin loppu-illasta sujui vanteen kanssa (ansiosta) hienosti. Oisin myös kompastellut pukuun salettiin ilman vanteen jaloille tuomaa tilaa.
  4. Roona

    Olitteko tyytyväisiä bändiin

    Todella tyytyväisiä!! Meillä bändi oli koottu ystävistä ja ystävien ystävistä. Kaikilla oli kivaa!!
  5. Maksettiin osa pitopalvelun laskusta. Häälähjarahat mahdollistavat monen monta ihanaa asiaa tulevalla häämatkalla Thaimaaseen. Nyt päästään sinne sukelluskurssille, jonne muuten ei ehkä olis ollut rahaa!!!
  6. Roona

    Itkitkö häissäsi?

    Kyllä kyyneleet valui muutamaan otteeseen. Kirkossa olin niin keskittynyt siihen, että tärisevät jalat kantavat, etten itkenyt. Muutenkin paniikki oli melkoinen. Mutta häävieraita vastaanottaessa tuli kyllä itku. Samoin kaasoni puhe oli todella koskettava. Taas tuli tippa linssiin kun vaan miettii.
  7. Löpöiltiin mökillä puolillepäivin. Toinen kaasoistani haki meidät kotiin. Mies jäi seurustelemaan vielä paikalla olleiden vieraiden kanssa, minä menin auttamaan kaasoja juhlapaikan siivouksessa. Loput vieraat kotiutu, jaettiin yli jääneitä ruokia kaasoille matkaan. Avattiin lahjat. Nyt mies nukkuu sohvalla ja minä nautin ihanista juustoista ja valkoviinistä.
  8. Olen hyvin tyytyväinen. Kihla tavallinen sileä keltakultaa ja vihki tcolin fantasy-sarjasta, leveys 5 mm. Love it!!
  9. Roona

    Kakunkoristeet, hiusten väri

    Sama vääryys täälä läpikäytävänä!! Täältä löytyy yksittäin ostettuna brunetti morsian ja vaalea sulhanen, mutta ei pitkätukkia edelleenkään. Mur. http://www.juhlantaika.fi/index.php?cPath=44
  10. Meille tulee juovia vieraita n. 80. Tarjolla alkumalja-kuoharia, ruoan kanssa viiniä ½ pulloa/pää, loppuillaksi olutta, siideriä ja lonkeroa 10 tlk/pää. Näihin menee 600 egeä, Virosta lähdetään ne hakemaan. Toivon mukaan riittää.
  11. Ollaan myös lähdössä samalla suunnitelmalla juoman hakuun ja askarruttaa, että uskaltaako auton jättää Super-Alkon edustalle, jos lähtee keskustassa käymään? Miten te toimitte? Kiitos Suuri jo etukäteen!!
  12. Kampaaja klo 9.00 - 11.00 Meikki kampaamolla 11.00 -> Pukeutuminen meikin jälkeen Vihkiminen klo 15.00
×
×
  • Create New...