Jump to content
Naimisiin.info

Roona

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Roona

  1. Me myös ollaan lähdössä Thaimaahan häämatkalle ja marraskuussa ajankohta. Eli ei enää niin montaa aamua jäljellä... :grin:

    Tarkoitus on olla Bangkokissa kaksi yötä täälä http://www.booking.com/hotel/th/navalai-ri...kout=2008-11-09 ja edetä siitä Kanchanaburiin Kwai-joelle. Sielä muutama päivä, josta suunnistetaan Koh Taolle sukeltamaan. Loppuaika vietetään Koh Phanganilla jollain ihanalla pienellä rannalla ja viimeiset kaksi päivää Bangkokissa.

    Tämä siis suunnitelma, toteutus selkenee sitte paikan päällä. B)

  2. Kyllä kyyneleet valui muutamaan otteeseen. Kirkossa olin niin keskittynyt siihen, että tärisevät jalat kantavat, etten itkenyt. Muutenkin paniikki oli melkoinen. Mutta häävieraita vastaanottaessa tuli kyllä itku. Samoin kaasoni puhe oli todella koskettava. Taas tuli tippa linssiin kun vaan miettii. :D

  3. Me käytiin sulhon kanssa muutama päivä sitten hakemassa Tallinnasta hääjuomat.. Matkustettiin Eckerö Linen Nordlandia-laivalla ja kaikki sujui hyvin vaikka oltiinkin ensimmäistä kertaa auton kanssa liikkeellä Suomen ulkopuolella :) Oltiin tehty ennakkotilaus D-terminaalin lähellä olevaan Super-Alkoon jo etukäteen. Mennessämme Super-Alkoon, väkeä oli kovasti, mutta saimme ruuhkasta huolimatta tilaamamme tuotteet valmiiksi lastattuna n. 15 minuutissa. Siinä sitten vain maksoimme juomat ja siirsimme ne autoon (meidän pieni Opel Kadett joutui koville, mutta kesti :)) ja homma oli sillä selvä. Kannatan siis tilauksen tekemistä jo etukäteen!

    Ollaan myös lähdössä samalla suunnitelmalla juoman hakuun ja askarruttaa, että uskaltaako auton jättää Super-Alkon edustalle, jos lähtee keskustassa käymään? Miten te toimitte? Kiitos Suuri jo etukäteen!! :)

×
×
  • Create New...